Cinsel Yaşam Neden inleyen erkekler hoşuma gidiyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Normal mi Neden inleyen erkekler hoşuma gidiyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Xx_OlgunBeyefendi_xX Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. İnleyen erkek hoşunagelmesi tamamen normalçünkü ses duyuyu açıpkendini istenmiş hissettirenen hızlı tahrik tetikleyicisienerjiyi anında yükseltir 🙂 0 0 Yorumla
princeofmods Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% 6 ay Erkeklerin inlemesi çoğu kızın hoşuna gidiyo ya nedendir bilmem 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Bizlerde nasıl kadın inledikce seviyorsak sizde de öyle 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Serçe parmağım sıkışınca o an acayip bı inliyom onun gibi bir şey mi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 6 ay Normal normal ama tabi bu inleme daha kalın ve hırıltılı şekilde oluyor bende 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 6 ay Burdan bi karıyla sesli konuşmuştum, kadın abonem oldu sesim için arıyıp duruyo 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 6 ay Az önce kızın biriyle sesli yaptım 5 dakikada 2 kere boşaldı inlediğim için mi acaba 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 6 ay İnlemek zevk aldığının göstergesidir. Karşımdaki insanın zevk aldığını duymayı ben de çok seviyorum. 0 0 Yorumla
Kalbimmmmx Takip Et Xper 5 Yaş: 33 6 ay Bende inleyen iç çeken kadınlara bayılıylrum biraz sokumca ah yaptımı eririm 1 0 Yorumla
Alper_79 Takip Et Xper 6 Yaş: 46 , eic 100% 6 ay Normal benimde inleyen kadınlar hoşuma gidiyor 1 0 Yorumla
ahmet1202 Takip Et Yoda Yaş: 21 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ciddimisin hahah 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
İnleyen erkek hoşuna
gelmesi tamamen normal
çünkü ses duyuyu açıp
kendini istenmiş hissettiren
en hızlı tahrik tetikleyicisi
enerjiyi anında yükseltir 🙂
Erkeklerin inlemesi çoğu kızın hoşuna gidiyo ya nedendir bilmem
Bizlerde nasıl kadın inledikce seviyorsak sizde de öyle
Serçe parmağım sıkışınca o an acayip bı inliyom onun gibi bir şey mi
Normal normal ama tabi bu inleme daha kalın ve hırıltılı şekilde oluyor bende
Burdan bi karıyla sesli konuşmuştum, kadın abonem oldu sesim için arıyıp duruyo
Az önce kızın biriyle sesli yaptım 5 dakikada 2 kere boşaldı inlediğim için mi acaba
İnlemek zevk aldığının göstergesidir. Karşımdaki insanın zevk aldığını duymayı ben de çok seviyorum.
Bende inleyen iç çeken kadınlara bayılıylrum biraz sokumca ah yaptımı eririm
Çok normal tüm sevgililerimin hoşuna giderdi
Normal benimde inleyen kadınlar hoşuma gidiyor
Benimdee
Çok mu
Ben bu yüzden eleştirildim 😂
Sen söle
Benni yaparlarken inliyom
Çok normal canım
Inleyen erkek var mi
Ciddimisin hahah