Cinsel Yaşam Hiç olmayacak birine cinsel çekim duydunuz mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Bunu kontrol edebilir misiniz? Hiç olmayacak birine cinsel çekim duydunuz mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Xx_OlgunBeyefendi_xX Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Olmayacak birine çekilmek normalkanka çünkü beden bazen mantığıdinlemez enerji çarpar giderkontrol etmenin yolu uzaklıkkoymak ve zihni sakin tutmakyakınlık azalınca çekim de söner 🙂 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 6 ay Evet müdürüme 2 3 Yorumla Soran 6 ay Evli miydi Yorumla Cevap sahibi 6 ay Yok Yorumla Soran 6 ay Neden olmayacak biri peki Yorumla
ModernScientist Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Evet duydum 1 6 Yorumla Soran 6 ay Kime Yorumla ModernScientist 6 ay İş yerinden arkadaşıma Yorumla Soran 6 ay Neden olmayacak biriydi ki Yorumla ModernScientist 6 ay boş ver orasını Yorumla Soran 6 ay Peki Yorumla ModernScientist 6 ay Teşekkür ederim Yorumla
Gizli Üye (18-24) 6 ay Maalesef 2 3 Yorumla Soran 6 ay Kimdi ki Cevap sahibi 6 ay Boş ver Soran 6 ay Peki
Mutluadam00 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. maalesef oldu 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 6 ay Oldu 2 2 Yorumla Subuone19 6 ay Kime? Yorumla Cevap sahibi 6 ay @Subuone19 arkadaş bayan Yorumla
Gizli Üye (18-24) 6 ay Ahaha evet 2 7 Yorumla testosteronnn 6 ay kontrol edebildin mi kendini :D Yorumla Cevap sahibi 6 ay @testosteronnn evet Yorumla testosteronnn 6 ay gözün aydın kurtarmışsın servetini :D Yorumla Cevap sahibi 6 ay @testosteronnn uygun olmayan biriydi, o yönde bir adım atmadım. sonra da unutuldu gitti Yorumla testosteronnn 6 ay uygun olmayan birinin servetinde hak sahibi olması aşırı tatsız olurdu. geçmiş olsun Yorumla Cevap sahibi 6 ay @testosteronnn ne serveti abi Yorumla testosteronnn 6 ay goy goy yapıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Olmayacak birine çekilmek normal
kanka çünkü beden bazen mantığı
dinlemez enerji çarpar gider
kontrol etmenin yolu uzaklık
koymak ve zihni sakin tutmak
yakınlık azalınca çekim de söner 🙂
Evet müdürüme
Evli miydi
Yok
Neden olmayacak biri peki
Evet duydum
Kime
İş yerinden arkadaşıma
Neden olmayacak biriydi ki
boş ver orasını
Peki
Teşekkür ederim
Maalesef
Kimdi ki
Boş ver
Peki
Erkeklere duydum bi ara
maalesef oldu
Oldu
Kime?
@Subuone19 arkadaş bayan
Yess..
çoook
Ahaha evet
kontrol edebildin mi kendini :D
@testosteronnn evet
gözün aydın kurtarmışsın servetini :D
@testosteronnn uygun olmayan biriydi, o yönde bir adım atmadım. sonra da unutuldu gitti
uygun olmayan birinin servetinde hak sahibi olması aşırı tatsız olurdu. geçmiş olsun
@testosteronnn ne serveti abi
goy goy yapıyorum
Evet maalesef