- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
m 6 ayMerhaba! Evet doğru bir tespite bulundun bunun sebebi ise anüsün vajinaya gore daha dar olması ve penisi daha fazla kavraması bu yüzden erkek daha fazla zevk alır ve erken bosalma olur.
Bununda çözümü afedersin çok fazla girip çıkmamaktır.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
6 ayKadin zevk almiyor fakat inleme sesi daha yuksek seviye deoldugu icin erkege o ses daha fazla zevk verdinden sure kisaliyor
08 Yorumla
Soran6 ayEvet kadın zevk almıyor binde birdir
- 6 ay
Erkek icinde guc gosterisi iste sacma bir sey o da bundan zevk aldigindan
Soran6 ayİğrenmiyorlarmı peki soğumuyorlarmı kadından
- 6 ay
Yok yok kimsenin bir seyden igrendi falan yok merak etme oraya girip cikani yaliyorlarda sonra yetinmiyorlar kendileri de yalatiyor
Bunlar da normal oluyor
Soran6 ayErkekler tuhaf 😂
- 6 ay
Kadinlar icinde gecerli ayni seyler
Soran6 ayBiz baptık hahah
- 6 ay
Istiyorlar her delik dolsun neyse ya iyi aksamlar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
5 ayDaha dar etkisinden ötürü oluyor ama benim anal bölgeden yapılınca şiddetli boşalma olsada tam tersi geç boşalma oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)6 ayHiç girmedim ama.
Çok dar ve zor girdiği için Penis daha çok algılar ve neredeyse girer girmez boşalır.
İçine boşalmada da bir sorun olmadığı için erkek rahat eder. Kadın ise acı çeker.010 Yorumla
Soran6 ayİğrenmiyorlarmı sence tuhaf cunku
Cevap sahibi6 ayİğrendiğim için girmiyorum sadece önden girer iken el ile dokunurum o kadar.
Soran6 ayValla benimki o anlık hisle oraya yavaş yavaş girdi korkma söz yavaş yapıcam dedi yaptı da ama hiç zevk almadım
Cevap sahibi6 ayHer ne kadar yavaş desede yarısı girince zorlamıştır. Kadınlar zaten hiç zevk almaz. .
Ne kadar temizlesen de sonuçta pis.
Sen bir kaç gün acıdan tuvaletini bile yapamazsın.
Erkek rahat boşalır işte.
Soran6 ay3-4 gün yapamadım. Evet yarıda zorladı herhalde kan geldi 2 gğn falan o yüzden zevk alamıyorum onun için hayat güzel
Cevap sahibi6 ayKabul eden kızlara hayret ediyorum. Önden yapsınlar ikinizde zevk alın.
Bekaret farketmez analda da bir nevi bekaret gitmiş oluyor. Sonuçta içine giriyor adam.
Soran6 aySormadı ki hiç istiyor musun diye o an yapmak istedi bende bişey demedim
Cevap sahibi6 aySevgilinmiydi yoksa günübirlik bir arkadaş mı.
Tekrar yapmazsın artık, çünkü ileride büyük sorun olur kaslarda genişleme oluyor ve geri dönülmez hasar bırakıyor.
Soran6 ayDuygu beslediğim sevgili adayıydı😂
Cevap sahibi6 ayİyi denemiş oldun.
Ben bazen istiyorum sonrada ön taraf daha iyi diyerek vazgeçiyorum, ayrıca kadına çok acı vereceğinide biliyorum.
Gizli Üye(30-35)6 ayBenimde aşırı hoşuma giden bir durum. Baş kısmı büyük olmasından muzdarip biraz zor oluyor ama o büyüklüğü içeride izlemek bana da beş dakikaya mal oluyor.
02 Yorumla
Soran6 ayİğrenmiyormusunuz
Cevap sahibi6 ayHayır hatta aksine diyebilirim. Bu eğer arzularınızda olan bir şey ise iğrenmek fikrinizde dahi olmuyor ve şimdiye dek iğrenmek seviyesinde bir durum yaşamadın ve ayrıca oral yaparken ön kadar orada da kendimi kaybediyorum ve uzun süre kalıyorum buda ilişkiyi kolaylaştırıyor ama ben aşırı zevk alıyorum gerçekten.
Gizli Üye(36-45)6 ayOranın zevki başka dar yere girmek için uğraşırken heyecan oluyor ve girincede hemen boşalıyor. Anal denilince o yasak ve yskın kişi aklıma geldi onda aynısını yapmıştım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 657 cevap paylaştı.
6 ayçok daha dar asırı iyi oluyor
02 Yorumla
Soran6 ayİğrenmiyorlarmı erkekler karşıdaki kadından soğumuyorlar mı
- 6 ay
Sekste igrenme olmaz
Dar oldugu için sen ikisinide yaptın mı
04 Yorumla
Soran6 ayEvet
Soran6 ayOral tabiki analdan binde bir belki zevk alan vardır
6 aydar ondan
02 Yorumla
Soran6 ayAma şöyle yapmak daha zor bence zorlanmıyormu
- 6 ay
hayır
- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
6 ayDar 🤔
00 Yorumla
6 ayÇok dar
00 YorumlaÇok dar diyedir
00 Yorumla
6 ayÇok dar oluyor çünkü
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası