Cinsel Yaşam Bdsm seven kadın hoşunuza gider mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 015 İtaat etmeyi seven sertlikten hoşlanan biri Bdsm seven kadın hoşunuza gider mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 15 kişi beğendi
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. 4 0 Yorumla
Xx_OlgunBeyefendi_xX Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. BDSM merakı yargılanacak bir şey değilama bu alan tamamen güven ve rızaya dayanırhoşlanıp hoşlanmamak kişiye göre değişirönemli olan sağlıklı iletişimle sınır belirlemekyoğunluğa değil güvenli zemine odaklanmaktır 🙂 0 0 Yorumla
__PATRON__ Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. evet ideal kadın odur zaten kölen köpeğin gibi olmalı yalvarmalı dilenmeli tam bir esir. 2 0 Yorumla
sexuallifecoach Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. ouuuuuuu harika , ama her insan sevmeyebilir , özellikle evlenince cinsel konular türkiyede daha çok tabuya dönüşüyo 0 0 Yorumla
YeahYes Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 97% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kesinlikle hükmetmeyi seviyorum. Kadınım bana itaat etmeli teslim olmalı. Sert hırçın olmayı sarsmayı ağltıp hırpalanmayı seviyorum 0 0 Yorumla
Gizemlibey61 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% 5 ay 15 yıldır masterlık yapıyorum sence hoşuma gitmese yaparmıyım? 0 0 Yorumla
Magic190530 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 6 ay Futbolda topa sert diye bir tabir var paldır küldür şiddet saçma ya 0 0 Yorumla
gerçekler89 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 94% 6 ay Erkekler balıklama atlat bu işe; ama yapacak cesaret edecek, tecrübeli kişi sayısı oldukça az. 0 0 Yorumla
Kenanmiroğlu33 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% 6 ay Hiç hoşuma gitmez bazen kontrolü kadında ele almali 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 6 ay p izlemye 4. sınıfta bdsm ile başlamıştım. vibratör kullanmak, partnerime bastırmayı çok isterdim. birde iple arkadan bileklerini bağlamak 1 0 Yorumla
TekAşkBeşiktaş Takip Et Master Yaş: 37 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kadın cinsellikte itaat etmeli ve erkeginin verdigi acidan zorlamalarindan zevk almalo. 0 0 Yorumla
kim-o-ben-ben Takip Et Xper 5 Yaş: 34 6 ay yemin ederim nikah basarım yaBen de sadist ve sahip rolündeyimacı eşiği yüksek olan partnerlerim çok mutlu oluyor 0 0 Yorumla
ÇAPKINMEMUR Takip Et Bilge Yaş: 30 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 431 cevap paylaştı. Bayılırım. Reelde böyle birini tanısam. ciddi bir seyoer bile düşünürüm 1 0 Yorumla
pomak3545 Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Abartmadığı sürece severim 0 0 Yorumla
Aurora343534 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 101% 6 ay Hayır, sadistlik mazoşistlik hastalık bence. 0 0 Yorumla
gılmour76 Takip Et Master Yaş: 49 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ne kadar istediğine göre değişir 0 0 Yorumla
darrrrbelimatttkapp Takip Et Master Yaş: 34 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. off gıtmezmı ddlg de sever o 0 0 Yorumla
Juju26 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 766 cevap paylaştı. Evet gidiyor ama yok 0 0 Yorumla
hangovers Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Gitmez 0 0 Yorumla
Akmankan Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Öyle biri var mı 0 0 Yorumla
Mahşerin_Yakışıklısı Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 633 cevap paylaştı. Olabilir 0 0 Yorumla
Borsa_Kaplanıı Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. severim tabi 0 0 Yorumla
GörkemKural Takip Et Guru Yaş: 36 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 944 cevap paylaştı. Alayına gider 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
BDSM merakı yargılanacak bir şey değil
ama bu alan tamamen güven ve rızaya dayanır
hoşlanıp hoşlanmamak kişiye göre değişir
önemli olan sağlıklı iletişimle sınır belirlemek
yoğunluğa değil güvenli zemine odaklanmaktır 🙂
evet ideal kadın odur zaten kölen köpeğin gibi olmalı yalvarmalı dilenmeli tam bir esir.
ouuuuuuu harika , ama her insan sevmeyebilir , özellikle evlenince cinsel konular türkiyede daha çok tabuya dönüşüyo
Kesinlikle hükmetmeyi seviyorum. Kadınım bana itaat etmeli teslim olmalı. Sert hırçın olmayı sarsmayı ağltıp hırpalanmayı seviyorum
15 yıldır masterlık yapıyorum sence hoşuma gitmese yaparmıyım?
Futbolda topa sert diye bir tabir var paldır küldür şiddet saçma ya
Erkekler balıklama atlat bu işe; ama yapacak cesaret edecek, tecrübeli kişi sayısı oldukça az.
Hiç hoşuma gitmez bazen kontrolü kadında ele almali
p izlemye 4. sınıfta bdsm ile başlamıştım. vibratör kullanmak, partnerime bastırmayı çok isterdim. birde iple arkadan bileklerini bağlamak
"aranızda çikolatalı gofret sevmeyen var mı?"
Kadın cinsellikte itaat etmeli ve erkeginin verdigi acidan zorlamalarindan zevk almalo.
yemin ederim nikah basarım ya
Ben de sadist ve sahip rolündeyim
acı eşiği yüksek olan partnerlerim çok mutlu oluyor
Bayılırım. Reelde böyle birini tanısam. ciddi bir seyoer bile düşünürüm
Abartmadığı sürece severim
Hayır, sadistlik mazoşistlik hastalık bence.
Kendine saygısızlık başka bişey değil
Çok severm ya asırı hoşuma gider
evet ya burdan bi kızla baya bdsm konuşmuştuk aşırı sarmıştı
Bdsm bence çok aşırı bir şey.
Ne denirse yaparmisin
Severim hakkını veririm
Ne kadar istediğine göre değişir
off gıtmezmı ddlg de sever o
Partnerlerimin tamamı öyle
Elbette gider
Evwt ama çok çok aşırı değil
Amacin ne KS erkeklerini thrik etmek mi