- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
6 ayBu soru açık detay istediği için
daha güvenli bir çerçeve verebilirim
cinsellikte en sağlıklısı karşılıklı
saygı ve duygusal uyumun olmasıdır
kendini kötü hissedeceğin bir bağa
girmemek her zaman en doğru yoldur
iç sesin ne diyorsa ona uy kanka 🙂10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
u 6 ayAşık olmadığımız insanla yatakta işimiz yok. Eh, aşık olduğumuza göre, karakterine de dış görünüşüne de bayılıyoruzdur
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 6 ayBen karakterini beğenmediğim bir kadınla sevgili olmam zaten.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 983 cevap paylaştı. Görüntüsü değil ama karakterini beğenmediğim biriyle oldu, karakteri umrumda o anda
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. yahu bana silah çekmediler ya. neden istmeiğim biri ile olayım ki
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 452 cevap paylaştı.
6 ayKarakterini sevmediğim birine bırak yatağıma almayı selam bile vermem.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayHormonlar tetikleyince olabiliyor böyle şeyler. Sabah olup normale dönünce zihin de yenilenince gereksiz her şeyden kurtulma isteği oluyor.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
6 ayBu saydığın şeyler hepsi birbirine bağlı şeyler, nasıl olacak seks için görüntü karakter vs beğenmediğin dolayısıyla güvenmediği biriyle seks?
02 Yorumla- 6 ay
Görüntüsünü beğenmedim biri güvenilir olabilir veya karakterinde olan kusur güvenilmezlik olmayabilir.
- 6 ay
Bana uymaz pipimizin de bir şerefi var 🙄🙄
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
6 ayBazen begenmedigini yemeği aç oldugun için yemek zorunda kalabilirsin
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
6 aypompa için karakterine dikkat etmiyoruz canısı.
02 Yorumla- 6 ay
Görüntü diye de belirttim.
- 6 ay
gideri olması lazım yoksa olmaz
Gizli Üye(25-29)6 ayKarkterini beğenmediğimle oldu geçen gün de intihar ettiği haberini aldım içim tuhaf oldu
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayHatta beni beğenmez demiştim ama hem tipsiz hem kşr hem de ağzı kokuyodu
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayBeden eğitimi öğretmeni olarak kendinizi fazla abartıyorsunuz bence.
03 Yorumla- 6 ay
Soruyla alakasız bir yorum. Gizliden yazman da gerekeni söylüyor.
Cevap sahibi6 ayYani konumunuz çok mu yüksek de başkalarını beğenmeyeceksiniz?
- 6 ay
Herkesin kendine göre bir zevki var ya hani… "Tipsiz/Karaktersiz biriyle" diye sormadım fark ettiysen, kendi zevkine uymayan şeklinde sordum. Sırf laf etmek için laf ettiğin aşikar.
6 ayGörüntüsünü beğenmediğim biriyle neden seks yapayım. Nefes alsın yeter mantığı mı?
05 Yorumla- 6 ay
Karakterini beğendiğin için?
- 6 ay
Özür dilerim karakterini/görüntüsünü diyince herhangi biri olarak algıladım. Yani seviyorsun diyebilirmiyiz
- 6 ay
Özre gerek yok olabiliyor böyle şeyler. 'Önemsediğin bir şeyi o kişide çekici bulmasan da' şeklinde düşün.
- 6 ay
Aydınlandım teşekkür ederim:) 🙏🏼
- 6 ay
Rica ederim.
6 ayHayır istemem böyle birini
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı.
6 ayMaalesef 1 kere olmak zorunda kaldı.. :)
08 Yorumla- 6 ay
Zorunda nasıl oluyor?
- 6 ay
Uzun hikaye.. Ama zorundaydim.. Baya eskiden olqn bir hadise :))
- 6 ay
Yahu nasıl zorunda ya alalaa…
- 6 ay
Spekülasyon yapacağım peki.
- 6 ay
Söyle.. Üniv de ev arkadaşım birinfen hoşlanıyordu onunla plan yaptı ama kız kendi gelmiyor organizasyona illa ods ev arkadaşını getiriyor.. Mecbur beni dahil etmeye çalıştı araya hatır gönül ne varsq koydu. Bende gelirim belli bir andq kaçarım diye düşündüm ama işler öyle gelişmedi.. Vs vs işte
- 6 ay
Çifte randevu yapmak için ilginç bir yol olmuş. Arkadaşının yolunu açılmıştır umarım fedakarlığın.
- 6 ay
Açtı.. 3 çocukları vqr.. Birinin adı benim adım :))
- 6 ay
Şirin olay. 🙂
- Cinsel Yaşam konusunda 307 cevap paylaştı.
6 ayYokluk be kanka oldu bişeyler
026 Yorumla- 6 ay
Benimki yokluk değildi aslında. O sıradaki ihtiyaçlara uygun olması mevzu. Birinin görüntüsü şahane, ötekinin karakteri şahaneydi olaya diğer açıdan bakarsak.
- 6 ay
3 kişimiydiniz diye saçmalayayım mı 😂
- 6 ay
Evet saçma olur. Tabii ki farklı kişiler ve farklı zamanlar.
- 6 ay
Peki hangi deneyimin daha güzeldi karakteri güzel olan mı tipi güzel olanmı. Merak etme kendime pay çıkaramam ikisinden de az var bende 😂
- 6 ay
Karakteri şahane olan çünkü çok huzur vericiydi. Görüntüsü 10'luk olansa oldukça saygısızdı ve benim standartlarımda değmez buna.
- 6 ay
Anladım tecrübe tecrübedir sonuçta peki karakteri güzel olanla niye devam etmedi
- 6 ay
Şehir dışına taşındı.
- 6 ay
Üzüldüm senin adına uzak ilişki zor oluyor bitmesini anlayabiliyorum. Benim için eğer fikirler güzelse tek gecelik ya da kısa sürelik zevklerde çok bir önemi kalmıyor ikisinin de galiba
- 6 ay
Mantık ilişkisiydi yani üzülecek bir şey yok aslında. Ki gideceği vakit bitirmekte anlaşmıştık zaten. Sonrasında yıllarca arkadaş da kaldık.
- 6 ay
Gerçekten olgun iki insanmışsınız tebrik ederim ikinizi de duygulandım ağlayacam galiba 😢😢😢
- 6 ay
Böyle seviyeli ve sağlıklı ilişkiler bulmak zor cidden.
- 6 ay
Ağlayan zırlayan bir dünya saçma sapan ısrar eden bir dünya. Galiba o yüzden sanalda bu kadar rahatım çok saçmalarsa engelle geç
- 6 ay
Aman ısrar deme… Hayır desem de ısrar eden biri var şu an, sinirlenmeyeyim gece gece.
- 6 ay
Engelle geç yakın çevrenden değilse ya mide kaldırıyor sadece
- 6 ay
Reelde insanları engelleme opsiyonu olsa ne güzel olurdu…
- 6 ay
Evet bu yüzden sanal gerçekten büyük nimet sayılır 😂 ve tabi fikirleri ve fantezileri rahatça konuşabilmek içinde imkan sağlıyor
- 6 ay
Ben reelde de rahatça konuşan biriyim cinselliği çünkü bilgi temelli konuşuyorum, fantezi değil. Ha birinin benim partnerim olmasını istiyorsam o zaman da gayet direktim. Zaten bu ne istediğini bilmeyen ısrarcı arkadaş bana o yüzden sardı.
- 6 ay
Yani haklısın elbette direkt olmak bir ilişkide hazzı katlar ama bazı fanteziler sanalda kalmaya mecbur galiba ☺️
- 6 ay
Direkt olmayınca ortada ilişki bile olmuyor, ben de bundan bahsediyorum.
- 6 ay
Direkt söyleyemeyecek kadar fantezisinden çekinen bulunduğu bölgedeki sosyo ekonomik durumunu düşünmek zorunda olan insanlar için zor bir durum ne yazıkki. Ben bu konuda sxtingi destekliyorum hem ufku açtığını hemde kısmen de olsa tatmine ulaştırdığını düşünüyorum
- 6 ay
Sextingden nasıl bir keyif alıyorsunuz pek anlamıyorum şahsen.
- 6 ay
Hayal gücü direkt konuşamadığın bazen sadece bir anlığına bile gelmiş olabilecek fantezilerinin açığa çıkmasını sağlıyor bence bazen de yeni keşiflere itiyor insanı ve tahmin bile etmediğin arzuların olduğunu farkediyorsun. Gerçek bir temas ile kıyaslanamaz belki ama daha farklı bir dünyanın kapılarını açıyor
- 6 ay
Denemediğimden değil, saçma geldi bana. Herkesin zevki kendine.
- 6 ay
Öyle illaki teşekkür ederim muhabbet için bu arada ben nebi
- 6 ay
Ben de öyle. İyi geceler dilerim.
- 6 ay
İyi geceler
Cinsel Yaşam konusunda 340 cevap paylaştı. O nedir looo 😂
31 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Hayır , dokunamam bile
10 YorumlaFiziği çok güzeldi
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
6 ayoldu
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 759 cevap paylaştı.
6 ayBirden fazla oldu
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayEvlenmeden birliktelike karşıyım ruhumu satmam
00 YorumlaOldu malisef
05 Yorumla- 6 ay
Neden maalesef? İlla bir artısı vardır yani hani komple uyuşmuyor muydu?
- 6 ay
Anlıyorum.
- 6 ay
Rica ederim.
6 ayEvet
10 YorumlaHayır
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam