Yani çok istekliyim olmasını çok istiyorum ama bazıları balık etli seviyo o yüzden kendimi kötü hissediyorum yüzüm güzel vücut oranlarımda normal zaten belim falan da ince ama bilmiyorum sizce biraz almalı mıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
6 ayŞaka mı buu , muhteşem hatta muhteşem ötesi bir güzellik bu ve gerçekten çıldırtır erkeği , kendinden geçirir. Bırak balık seven balık sevsin kilolu seven kilolu sevsin ama senin durumun varya zayıf sevenler için vazgeçilmez ve sınır konulmaz bir tutku hatta daha da ötesi buna hiç şüphen olmasın. Ayrıca sadece zayıflık olarak değil diğer bazı açılardan da emin ol çok farklı çok aşırı etkileyici artılara sahipsin 😉🌹. Bilseydin ne denli baş döndürücü olduğunu emin ol tereddütler aklından koşarak kaçar , onların yerine mutluluk gelip yerleşir ve tatlı yüzünde tatlı mutlu sevimli gülücükler oluşurdu.
12 Yorumla
Soran6 ayYia çok teşekkür ederim
- 6 ay
Rica ederimmm 🌷🌷🌹
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)6 ayYatakta iyi olmayı belirleyen şey beden ölçüleri değil; özgüven, rahatlık, iletişim ve partnerinle uyumdur. Bazı erkekler balık etli sever, bazıları zayıf sever, bazıları kıvrımlı sever…Ama bu tamamen onların tercihi. Senin bedenin, senin değerin onların zevkine göre şekillenmek zorunda değil.
Kendini kötü hissetmen de çok normal çünkü sürekli “erkekler şöyle sever, böyle ister” diye konuşulan bir dünyadayız. Sen kendini beğeniyorsan, kendini iyi hissediyorsan, yatakta en çekici olan sensin. Bir insanın çekiciliğini belirleyen şey bütün olarak duruşu, enerjisi, kendine güveni ve partneriyle kurduğu bağdır.
Kilo almak da vermek de birinin hoşuna gitsin diye yapılmaz. Sadece sen ister ve iyi hissedersin diye yapılır. Eğer sen mevcut halinden memnunsan, hiçbir şey değiştirmen gerekmiyor. Yatakta çekici olmak bedenle değil, hisle ilgilidir. İstekli olman, kendine güvenmen, partnerine yakınlık hissetmen… bunlar fiziksel özelliklerden çok daha belirleyicidir.
40 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 722 cevap paylaştı.
6 ayBen sizin bu kafayı anlamıyorum yaa🤦🏻♀️🤦🏻♀️ kendinle barışıksın, vücut hatlarını seviyorsun, ama sirf yatakta daha iyi sevişmek için insan kilo alır mı 🤣
40 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
m 6 ayTamamda senin dediğin durum çok farklı elbette birileri zayıf birileri kilolu sever ama kalkıp her insanın zevkine göre hareket etmek bence çok saçma önemli olan senin kendini nasıl begendiğindir.
Kendinle barışık olursan eğer hayt senin için daha güzel olucaktır.10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
89Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 6 aybilemeyiz değişir kişiye göre.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 365 cevap paylaştı. Yatakta nasılsın bilemeyız ama çıtı pıtı bır boy kg bahsedıyoruz bana göre kilo almanıza gerek yok kimisi balık etlı sever doğrudur bu tercıh kısıden kısıye degısır bence minyon daha tatlı ve ilgi cekıcı
11 Yorumla
Soran6 ayTeşekkürler
- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
6 ayBalık etli olması önemli ama bazı kızların fiziği kalça bel basen kısmı zayıf da olsa çok iyi
Senin fiziğin nasıl19 Yorumla
Soran6 ayFiziğim çok beğeniliyor
- 6 ay
Vucudun çok kuru değil dimi kemikler belli oluyor mu çok
Soran6 ayHayır o kadar da değil
Soran6 ayKıyafetler çok yakışıyor
- 6 ay
O zaman çok iyisin neden balık etli takıntın var ki
Karşındaki erkek seni beğenir arzular bence
Yüzden de güzelsen sorun olmaz
Soran6 ayYani bazıları balık etli seviyo ya o yüzden dedim
- 6 ay
Genelde balık et evet ama güzel bir fizik güzel ten rengi göğüsler ve yüz güzelliği fazlasıyla etkileyici olabiliyor kadında
Sizin vucut ölçüleriniz nasıl?
Soran6 ayGenelde öyle mi seviliyormuş bilmiyordum bunu
- 6 ay
Evet şimdi bana sorsan hiç düşünmeden balık etli derdim ama bazı kızlar balık etli değil fakat on numara fiziği var ve çoğu balık etli kadından daha çekici
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
6 ayYatak performansı kilo ya da
boyla ölçülmez tamamen uyum
iletişim ve duygusal rahatlık
önem taşır kendini kötü
hissetmene hiç gerek yok
özgüven enerjiyi her zaman
bedenden daha güçlü taşır 🙂10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. İstekliysen sevişmeye başla dahada güzelleşir fiziğin
12 Yorumla
Soran6 ayKnk beğendiğim kimse yok bi de kocamla yapmam lazım başka istemem
Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. Kilo arttıkça yatak performansı artmaz. Fit zayıf ve istekli de olunabilir ve bu da karşındaki kişiye fazlaca zevk verebilir mesele kilo değil doyumsuzluk istek
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. 3-5 kilo eksik fazla önemli değil, önemli olan sağlıklı olmak spor yapabiliyor olmak ölçülerin dengeli olması. Sende de ölçüler dengelidir orta boylu ince bir kadınsın niye dert ediyorsunki?
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 870 cevap paylaştı. Hiç gereksiz bir çekince senin ne yapacağına bağlı yani memnun ediyorsan bu işler boya moya bakmaz yani
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
6 aydaha ne istiyorsun işte gayet fit vucudun var , ama partnerine bağlı kimi bakık etli kimi şişman kimi zayıf sever , güzelliğin net bir teması yok
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 aynarin biri misin yoksa sert kararlı bırı mı?
14 Yorumla
Soran6 ayYerine göre
Cevap sahibi6 ayburcun ne ve konuskan mısın pekı?
Soran6 ayKnk ne yapıcan
Cevap sahibi6 aynormal sordum senle uzunca konusalımmı
Sen gibi birisiyle olmuştum. Çok hareketliydi ne istediğini biliyordu terletmişti beni çok harikaydı
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı.
6 ayminyon güzel ama çok sert hareketlerde insan sanki bazen zarar verecekmiş gibi hissediyor, porselen gibi :D
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
6 ayyanık balıketli sevdamız var ve baki evet ama anlattığın kadarıyla hayal ettim de, seksi görünüyorsundur ve arzulanırsın muhtemelen sorun etme bence ;)
10 Yorumla
6 ayMükemmel ya ince belli çıtır narin kız daha ne istiyim aq balık etli sevenin beynini..
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
6 ayHarikadır. Efsanedir.. Kucağıma alıp istediğim pozisyona sokarım.. Kaç yaşındasın
11 Yorumla- 6 ay
Hey.. Kaç yaşındasın
Süperdir. İri yapılı biri olarak hayalim böyle ölçüler
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayBoy kilon gayet normal, zayıf ve kısa değilsin, 148 boyunda zayıf biriyle yattım o bile iyiydi her pozisyonda denedik sorun yaşamadım uzun kalıplı olduğum halde
11 Yorumla
Cevap sahibi6 ayVar mı partnerin
- Cinsel Yaşam konusunda 757 cevap paylaştı.
6 ayMerhaba, boy kilo indeksin gayet güzel, yatakta böyle istekliysen aşırı derecede haz verici olursun
10 Yorumla Esneklik kıvraklık daha iyi balık etli kucağa alınmaz
10 Yorumla
6 aybence iyisin, ben isterdim senin gibi birini
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 656 cevap paylaştı.
6 aydaha ne olsun kucaklayıp odadan odaya her yerde i zevk verirsib
10 Yorumla Görüp yorum yapmak daha doğru olur tabide yinede iyisin bence 😉
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Yani yatak için Tabii istediğim bir kızsın var mı peki ilişkiye Ya
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 402 cevap paylaştı.
6 ayOnemli olan bakimli olman ve istek duzeyin. Dedigin kadar isteklimisin
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)6 aySonuna kadar haz alır ve belinden daha kolay güç alınır, Sorun olmaz aksine aynı anda haz alırsınız.
10 Yorumla
6 ayTarzım değil
Ama mükemmel olur, evire çevire 🤌🫦🤌🫦🤌🫦👅👅11 Yorumla
Soran6 ayİnşallah olur
Gizli Üye(36-45)6 ayYatağın içerisinde bir havaya zıplar bir yere düşer bir sola bir sola top gibi oynarlar seninle en azından ben öyle yapardım
10 Yorumla
6 ayZayıf kuru kemik
42 Yorumla
Soran6 ayKnk öyle deme ya
Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. istekliysen ölçülerin önemi kalmıyor.. erkeğin seni domine edebiliyorsa çok zevk alabilirsiniz
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 464 cevap paylaştı. Iyisin bisver kendini nasil hissediyorsan oyle
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayBence cok iyi olursun yatakta özellikle kıcakta. cok mu isteklisin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayZayıf kızlar da seksi ama kilo almak istersen şişmanlatırım
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ay155-45 ex geldi gözümün önüne
iri yapılı ve büyük penisli sert sevişen erkeğin altında ezilmek nasıl olur?14 Yorumla
Soran6 ayGüzel olur
Cevap sahibi6 aydetay vereyim ister misin?
Soran6 ayBurdan yaz bişeyler özelden kimseyle konuşmuyorum
Cevap sahibi6 ayburadan yazılacak gibi değil maalesef 🙈
yani seni özele çağırmaya uğraşmıyorum yanlış anlama da ben çok çılgınım ama yönetim buna hazır değil henüz 😅🤭
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. yahu sen kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle kal birileri için kilo alınır ya da verilir mi saçmalamaaa
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayAşırı merak ettim seni desem bende 182 yım minyon seviyorum
10 Yorumla159 boy 45-50 kilo arası bı şarisinla takılıyorum FB olarak o kadar iyi ki anlatamam biraz profesyonelsen ustteyken tadından yenmez. 😋😋😋😋
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayÖnemli olan burada istek ve bedenin nasıl olursa olsun o an iyi kullanabilmek... Libidonun sesine kulak ver emin ol erkeğin delirir...
10 Yorumla166 mine gördü dalgayı dedi bune 🤣🤣 iyidir iyidir ten rengi ney
10 Yorumla
6 ayHayatı bazıları için yaşayamayız. Sen böyle mutluysan böyle kal
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayParçalanmak exilmek istermiydin
12 Yorumla
Soran6 ayEvet knk kocamla ama
Cevap sahibi6 ayFiziğin güzelmiş bide küçükse şeylerin kalçan falan süper olur
Gizli Üye(18-24)6 ayGöğüs ve kalça önemli onlar büyük mü
114 Yorumla
Soran6 ayVücuduma göre normal
Cevap sahibi6 ayKaç beden sorması ayıp
Soran6 ayGöğüs A ama kalçayı bilmiyorum
Soran6 ayDümdüz değilim ama çıkık yani fiziğim güzel kıyafetler yakışıyo
Cevap sahibi6 ayGüzel o zaman
Cevap sahibi6 ayKaç yaşındasın
Soran6 ay21
Cevap sahibi6 ayGüzel
Cevap sahibi6 ayPeki niye böyle bir soru sordun
Cevap sahibi6 ayBi özele gelir misin
Cevap sahibi6 ayYani normal konuşacaz
Soran6 ayHayır özelden kımseyle konuşmuyorum
Cevap sahibi6 ayYani haklısın da cidden normal konuşacaktim
Cevap sahibi6 ayNeyse sen bilirsin.
6 ayKalçaların ve gögüslerin dolgun ve orantılıysa kucakta vede doggy pozisyonda aşırı derecede zevkli olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
6 ayFizikten ziyade istek arzu daha önemlidir yatakta
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 418 cevap paylaştı.
6 ayYemekte kimyon, kadında minyon
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 480 cevap paylaştı. Çatır çutur olur
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayCanavar gibi olur gerçekten harika olabilir her şey isteğe bakar
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
6 ayBence kurunku yapıyorsun gayet hoş olduğuna eminim
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bence çok ideal
10 Yorumla1.60 48 kilo iyi zate
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 949 cevap paylaştı.
6 ayKuş gibi sektirilirsin varya
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Ruhun olsun gerisini düşünme.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 740 cevap paylaştı.
6 aysen o mallara bakma lütfen
11 Yorumla- 6 ay
bu arada şaka yapmıyorum ciddiyim , sacma sapan akımlarla güzelim kızların ve vücutlarını bozuyorlar , üzülüyoruz burada :( birde canım canım silikon ile kafam kadar meme yapmaya basladılar , kucuk meme , kucuk popo kadar güzeli yok. diğer varoşların seveceği model
Gizli Üye(25-29)6 ayİstekli olman çok güzel kocan çok şanslı haftada kaç yapmak istersin
10 Yorumla
6 ayAt gibi zıplatırım onu açıkçası 😍
11 Yorumla- 6 ay
Neden gizlisin
6 ayBirileri iltifat istiyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayGerçekten istiyormusun seks yapmak
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)6 ayÇok arayıpta bulamadığımsın!!!
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayÇok iyi takma kafana fazlasıyla zevkte olur
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ay2 - 3 kilo alabilirsin...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayNe kadar çok isteklisin mesela?
10 Yorumla- Devamını Gör (30)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler