Nereye dokunacağını bilmekte bence bazen buralarda görüyorum insanlar zevk almasını vermesini bilmiyor resmen insanların cinsel hayatına renk katmak için ugrasıyoruz benceler paylaşıyoruz sorular soruyoruz maksat insanlar bilgi sahibi olsun ama gel görki herkes seks ustası herkes profesör
Bence marifet dokunuşta. Dokunuşunu yapan da kişi. Yani dokunan da dokunuşta önemli. Ellerimi çok iyi kullandığımı söylerlerdi. Bir kişi değil birkaç kişi oldu bu durumu söyleyen. Demek ki marifet sihirli ellerdeymiş.
ne dokunuşta ne dokunanda, bütün marifet dokunulandadır... mesela bir milyon dolar paam var diyen kişide farklı, kıvança benziyorum diyen kişiye ayrı, çöpçüye işçiye aşçıya ayrı, patrona müdüre amire ayrı ıslanır kadınlar. aynı kişiye farklı tanıtılarak bile farklı şeyler hisseder insan.
Teşekkürler de :8 bırak beni ben hüznümü yaşayayım sorum kaldırıldı inanılmaz saldırganım Ne yapacağım biliyormusun maç izleyeceğim :( :( :( bol bol +18 k***r edeceim :D
Çok haklısın da hani artık sorumda veya yorumumda kimse ile kavga tartışma vs yapmayacağım zira!!! "Örtmenimmmm amanbesende" diyerek koşa koşa şikayete gidiyorlar
Bence her ikisi de… Dokunuş önemlidir, ama onu anlamlı kılan, hissedebilen, karşısındakini anlayan dokunandır. Yani marifet hem hissettirmekte hem hissetmekte saklı...
Marifet ikisinde de vardır kanka Doğru kişi enerjisiyle teması zaten ateşe çevirir dokunmadan bile çekim kurabilmek uyumun en güçlü işaretidir his varsa her şey yanar 🙂
Marifet tabiki dokunanda.. Dokunuşlar, dokunulan kişide özel bir anlamı olmayan biri tarafından yapılırsa ne anlamı var ki.. Önemli olan hisler, duygular ve bunlara yüklenen anlamlar...