Cinsel Yaşam Oral seks yaparken öğürmeme nasıl engel olurum? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Oral seks yaparken öğürmeme nasıl engel olurum? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Peri_199 Takip Et Guru Yaş: 125 , eic 100% 6 ay Kendine saygısı olan yapmaz zorla mı tutuyorlar seni 1 5 Yorumla Soran 6 ay Yok hayır karşı tarafta bana oral seks yapınca ister istemez senden de karşılık bekleniyor Yorumla Peri_199 6 ay Ne yaparım ne yaptırırım o kadar basit Yorumla Voiptr 6 ay Sen seks de yapmıyorsun zaten Yorumla 1Dehliz1Zirve 6 ay Tercihlerine saygılıyım fakat özellikle kendine yapılmasını istememene sebep düşünceler nelerdir? Yorumla Peri_199 6 ay Benim başıma geldi arkadaş dediğim kişi bana aşık oldu sonra hayatımdan çıkardım Yorumla
nanofyorbizinıs Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 418 cevap paylaştı. Sık sık yaparak, yaptıkça öğütme refleksin de körelir. 0 1 Yorumla Soran 6 ay Umarım Yorumla
44mlty44 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 565 cevap paylaştı. Fazla alma agzına basıyla idare et ama ben duramıyorum oyle kafayı tutup köklemek zevkli 0 0 Yorumla
JoeGoIdberg Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 87% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 600 cevap paylaştı. Sık sık yaparak. Boşta kaldıça diş fırçası falan sok 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 6 ay Asil hazzzi o ses ve akan salyalariniz veriyor sacmalama isterseb. 0 0 Yorumla
Efe3527 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 831 cevap paylaştı. Hepsini alıyorsan öğürmen normal 0 6 Yorumla Soran 6 ay Ya tükürükle falan kayganlaşınca ister istemez hepsi geliyor Yorumla Efe3527 6 ay İyide gırtlağa kadar neyi alırsan al öğürürsün zaten, sebep penis değil yani Yorumla Soran 6 ay Anladım teşekkürler Yorumla Efe3527 6 ay Yaş kaç Yorumla Soran 6 ay 20 Yorumla Efe3527 6 ay Oral yapmayı bilmiyorsun bence, öğrenmek istermisin Yorumla
Projectmachinee Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Fondip yapma 😁 0 4 Yorumla Soran 6 ay O ne Yorumla Projectmachinee 6 ay Dibine kadar alma öğüresin gelie Yorumla Soran 6 ay Heh tamam öyle de 👍🏼 Yorumla Projectmachinee 6 ay Ucundan ağzına al kafasınu tam dibine kadar gitme kafasında dilini dolaştır Yorumla
anonimm16 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% 6 ay Mideni bulandiriyo hissi geliyor sanırım sana 0 2 Yorumla Soran 6 ay Bilmiyorum 4-5 defa yaptım erkek arkadaşımda midem bulandı sebebini bilmiyorum Yorumla anonimm16 6 ay Bence o an fazla istekli olmuyosun onu başka şeymiş gibi düşün Yorumla
1Dehliz1Zirve Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Ağzına boşalıyor mu? 0 0 Yorumla
leeeylaaa1 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 381 cevap paylaştı. Yaptıkça alışırsın zamanla çok almaya çalışma 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Hepsini almaya çalışma 0 0 Yorumla
Herosell Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Çok gırtlak yapma az az al 0 0 Yorumla
Alemdaralii Takip Et Master Yaş: 43 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. eski bakanın da dediği gibi, yapmamak 🤣 0 0 Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Komple sokma olmaz 1 2 Yorumla Beettülll 6 ay Ne kadar sokucaz Yorumla mihribann1 6 ay Miden bulunmayacak şekilde yaparsin Yorumla
yılandoktoru Takip Et Master Yaş: 37 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hepsini alma lolipop emer gibi 0 0 Yorumla
gunderr21 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 394 cevap paylaştı. niye ögürüyosunki 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 6 ay Niye öğrüyorsun 0 4 Yorumla Soran 6 ay Midem bulandı bilmiyorum boğazımda hissetmeden diye düşündüm alışır mıyım Yorumla Cevap sahibi 6 ay Demek ki çok derinlere kadar alıyorsun. İlk etapta o kadar almamaya çalış alıştıra alıştıra gidersin Yorumla Soran 6 ay Tamam çok sağ oll Yorumla Cevap sahibi 6 ay Rica ederim istersen antreman yapman için yardımcı olabilirim 😂 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 6 ay Yapma sende 0 3 Yorumla Soran 6 ay E zevk alıyor. Alışmanın öğürmemenin bi yolu var mı Yorumla Cevap sahibi 6 ay Bilmiyorum Yorumla Cevap sahibi 6 ay İstiyorsan deneyebiliriz alıştırma olsun diye , alışana kadar bana yapabilirsin Yorumla
ahmet1202 Takip Et Yoda Yaş: 21 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Zevk alıyormusun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 6 ay İlk defa mı yaptıb 0 6 Yorumla Soran 6 ay Erkek arkadaşımda 4-5 defa yaptım hepsinde sonuç aynı Yorumla Cevap sahibi 6 ay Hepsini sokma ağzına Yorumla Soran 6 ay Yani tükürükle kayganlaşınca ister istemez hepsi geliyor Yorumla Cevap sahibi 6 ay Kaç cm Yorumla Soran 6 ay Sormadım ama 15-16 sı vardır sanırım küçük değil Yorumla Cevap sahibi 6 ay Yutuyonmu Yorumla
Gizli Üye (18-24) 6 ay Çok mu öğürüyorsun 0 4 Yorumla Soran 6 ay Evet özellikle orgazma yakın olunca Yorumla Cevap sahibi 6 ay O orgazma yakın olunca mı Yorumla Soran 6 ay Evet Yorumla Cevap sahibi 6 ay Yani sonuna kadar almamaya çalış Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Kendine saygısı olan yapmaz zorla mı tutuyorlar seni
Yok hayır karşı tarafta bana oral seks yapınca ister istemez senden de karşılık bekleniyor
Ne yaparım ne yaptırırım o kadar basit
Sen seks de yapmıyorsun zaten
Tercihlerine saygılıyım fakat özellikle kendine yapılmasını istememene sebep düşünceler nelerdir?
Benim başıma geldi arkadaş dediğim kişi bana aşık oldu sonra hayatımdan çıkardım
Sık sık yaparak, yaptıkça öğütme refleksin de körelir.
Umarım
Fazla alma agzına basıyla idare et ama ben duramıyorum oyle kafayı tutup köklemek zevkli
Sık sık yaparak. Boşta kaldıça diş fırçası falan sok
Asil hazzzi o ses ve akan salyalariniz veriyor sacmalama isterseb.
Hepsini alıyorsan öğürmen normal
Ya tükürükle falan kayganlaşınca ister istemez hepsi geliyor
İyide gırtlağa kadar neyi alırsan al öğürürsün zaten, sebep penis değil yani
Anladım teşekkürler
Yaş kaç
20
Oral yapmayı bilmiyorsun bence, öğrenmek istermisin
Fondip yapma 😁
O ne
Dibine kadar alma öğüresin gelie
Heh tamam öyle de 👍🏼
Ucundan ağzına al kafasınu tam dibine kadar gitme kafasında dilini dolaştır
Mideni bulandiriyo hissi geliyor sanırım sana
Bilmiyorum 4-5 defa yaptım erkek arkadaşımda midem bulandı sebebini bilmiyorum
Bence o an fazla istekli olmuyosun onu başka şeymiş gibi düşün
Ağzına boşalıyor mu?
Yaptıkça alışırsın zamanla çok almaya çalışma
Hepsini almaya çalışma
Çok gırtlak yapma az az al
Dondurma yalar gibi yap alisirsin
Atsam yorum yapar mısın..
Büyük aldın herhaldd
eski bakanın da dediği gibi, yapmamak 🤣
Komple sokma olmaz
Ne kadar sokucaz
Miden bulunmayacak şekilde yaparsin
Hepsini alma lolipop emer gibi
niye ögürüyosunki
Bulantı hapı iç
Niye öğrüyorsun
Midem bulandı bilmiyorum boğazımda hissetmeden diye düşündüm alışır mıyım
Demek ki çok derinlere kadar alıyorsun. İlk etapta o kadar almamaya çalış alıştıra alıştıra gidersin
Tamam çok sağ oll
Rica ederim istersen antreman yapman için yardımcı olabilirim 😂
Yapma sende
E zevk alıyor. Alışmanın öğürmemenin bi yolu var mı
Bilmiyorum
İstiyorsan deneyebiliriz alıştırma olsun diye , alışana kadar bana yapabilirsin
Zevk alıyormusun
İlk defa mı yaptıb
Erkek arkadaşımda 4-5 defa yaptım hepsinde sonuç aynı
Hepsini sokma ağzına
Yani tükürükle kayganlaşınca ister istemez hepsi geliyor
Kaç cm