mastürbasyon yapıyorum ama bakire olduğum için klitoris ile oynuyorum hep bir kaç saniye zevke geliyorum sonra yok oluyor o hisler her seferindede aynı bu normal mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)6 ayHızlıca mı yapıyorsunuz? Bir mastürbasyon yapışınız ne kadar sürüyor? Sadece bir defa mı mastürbasyon yapıyorsunuz? Kadınlar üst üste yapabiliyor.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
15Cevap
Gizli Üye(18-24)6 ayNormal zaten vajinal zevk almiyorsun herkeste oyle oluyor oksayinca max 10 saniye hissediyorsun
12 Yorumla
Soran6 ayNasıl daha çok zevk alabilirim
Cevap sahibi6 ayDaha çoğu yok en zirvesi bu
6 aySesim ile tanış sonra gör bulutların üstüne çıkma hiasini
01 Yorumla
Soran6 ayKesin öyledir (ironi)
Gizli Üye(25-29)6 ayO kadar kısa sürmesi normal, bir erkeğin yalaması sana masaj yapması gerek
01 Yorumla
Cevap sahibi6 ayAnüsüne kadar yalayan biri olsa mesela
Gizli Üye(18-24)6 ayYardımcı olabilirim bence ne dersin oral falan yapsam sadece o şekilde takilsak veya ne istersen
01 Yorumla
Soran6 ayİstemez
6 ayTamamına eremiyorsun eylemin ondan kaynaklanıyor
00 Yorumlanormal. haric dokunuş olmadığı sürece öyle
00 Yorumla
6 ayZaten öyle olur
01 Yorumla
Soran6 ayBir erkek bunu nerden nasıl biliyor acaba
Yanlış yapıyodundur
01 Yorumla
Soran6 ayNe alaka
6 ayBu zevk her kizda oluyor 10 saniye sürmüyor tabi
02 Yorumla
Soran6 ayNeden ama
- 6 ay
Nedemek neden canim zevkli olmuyor mu
Gizli Üye(36-45)6 ayNormalll
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
6 ayTam kendini vermiyosun
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
6 ayzamanla düzelir
00 Yorumla
6 ayYanlış yapıyorsun o yüzden
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
6 aynormal knka o ya
028 Yorumla
Soran6 aySen nerden biliyorsun 😂
- 6 ay
çok kızla takıldık canım sende :D
Soran6 ayEvlenseydin bari
- 6 ay
kendileri evlenmek istemedi daha bekarım :D
Soran6 ayTeklif etseydin
Soran6 ayHahahaha
- 6 ay
tipten kaybettik hep ya sdfdsfds olay bitince kaçtılar sfsdf
Soran6 ayZaten yakınmışsın biraz erkeklik biraz ilgi verseydin (abartmadan) o zaman olurdu ya
- 6 ay
ben çok sıcak kanlıyım hepsini veriyorum geziyorduk tatile gidiyorduk pub'a gidiyorduk gece eğleniyorduk ama işte kızlar kıymet bilmiyor ki
Soran6 ayTatile mi gidiyorsunuz cidden oha yani
Soran6 ayBiliyorlar ama muhtemelen fazla feminen ve samimi davrandın seni sadece arkadaş olarak gördüler belli ki erkek dediğin azıcık özgür olmalı azıcık diş göstermeli
- 6 ay
çocuk değiliz ki yetişkiniz kim karışır kafasındayım ben :D Eğlenmesini bilen gezmesini bilen sınırı olmayan kadınları seviyorum hani bu tür insanla evlenirim de ama hiç biri evlenmek istemedi suç bende değil yani :D
- 6 ay
valla ben erkekliğimi sonuna kadar hissettiriyordum da işte uzak mesafe olunca biraz ondan da etkisi var galiba
Soran6 ayTamam da kadınlar bunlara bakmaz ki kadınlar öz güvenli kendi ailesi kendi çevresi kendi hobileri olan hakkını savunan eril enerjisi yüksek ama aynı zamanda kadınına iyi davranan ve sahip çıkan adamlar sever iyi birisi olabilirsin ama adam olman lazım seni tanımıyorum tabi genel olarak konuşuyorum sadece belkide sen hatalı değilsin onlar sadece doğru kişi değildir bide o taraftan da bakmak gerekiyor
- 6 ay
Bende hepsi var valla knka tanısan sende aynısını dersin KS de bir sürü erkek görmüşsündür abazan mesaj atan vs direk ben öyle kimseye bile rahatsızlık vermem kendi halimde takılırım kız arkadaşım karımı korurum erkekliğimi her noktada hisseder evde uyurken tv izlerken beraber bir hafta sonu sıkılır tatile bile gideriz beraber öyle düşün :D
Soran6 ayBen buradaki erkekleri erkek yerine bile koymuyorum ya kaç kişi engellemişim zaten
Soran6 ayAma eğer dediğin gibi birisiysen o zaman böyle devam et mutlaka kendin gibi biri çıkar karşına eninde sonunda herkes hak ettiğini yaşıyor bunu çok gördüm çevremde
- 6 ay
valla bende engelliyorum yalana bakma erkekleri :D Ben benim konuştuğum kadına rahatsızlık verilmesini sevmiyorum bir kadınla konuşuyorsam o kadın benimdir başkasının yorumuma gelmesini ya da sorumda o kadına görüş atması hoşuma gitmiyor kadınlar zaten zor güveniyorlar
- 6 ay
Valla yaşıyor da 30 oldum bu saatten sonra birisi çıkar mı şüpheliyim görücü usulü evleneccem de onda da mutlu olacak mıyım şüpheli artık ya
Soran6 ayEvet ya bide kaç kez kız diye yardım etmek istemiştim kaç kere erkek çıktı çok iğrenç bir şey bu
- 6 ay
Şeylerinin fotoğrafını daha ilk mesaj da atmadılarsa bir şey bilmiyorum valla :D
Soran6 ayZaten zor güveniyoruz bide böyle olaylar yüzünden iyice soğuyoruz
Soran6 ayAtarlar normalde ama bu sitede mesajlarda resim atma özelliği yok sanırım
- 6 ay
Soğuma ya valla bu devirde evlenecek birini ben KS den bile bulsam konuşmaya başlar reele dökerim. çünkü ben hep buradan tanıştım çok iyi insanlar denk geldi ama devamı olmadı işte
Soran6 ayZaten arkadaş olmadan mesaj atamıyorlar bana
- 6 ay
link filan veriyorlar onun içinde ya da profile koyuyorlar merak edip bir giriyorsun hop
- 6 ay
Valla bana herkes kafasına göre atabiliyor elimden geldiğince herkese yazıyorum birde sohbeti senin gibi sarıyorsa sabaha kadar konuşurum sfdsfds
- 6 ay
bu arada yorumlar iyi karıştı sfdsfds
Tam azmıyorsunn
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bende de aynı ya
02 Yorumla
Soran6 ayErkeksin sen
6 aySevgilin yok mu
010 Yorumla
Soran6 ayZinaya bulaşmak istemiyorum
- 6 ay
İlla zina olacak diye bişey yok
- 6 ay