Beş yıldır beraberiz üniversitede tanıştık ikimizde 23yaşındayız. Erkek arkadaşımın aile yapısı muhafazakar. Biz üniversitedeyken beraber bi yerlere tatile gidelim beraber uyuyalım düşüncesi ona kötü hissettiriyordu tam plan yapıyorduk yanlış bulup cesaret edemiyodu. Artık evlilik için planlar yapmaya başladık. Bu yıl bi iki kez tatile gittik orada ilişkiye girdik benim için ilkti onun içinde ilk olduğuna eminim. İlişkiye girerken korunmadık sadece o geri çekildi. Sonrasında bununda hamileliğe sebep olabileceğini riskli olduğunu öğrenmiş. Bugün bi yerlere gitmiştik akşam arabada öpüşmeye başladık sonra benim üstümü çıkardı ağzına al falan dedi bende beraber olmak istediğimi söyledim şu an hazır değiliz ya evlilik öncesi beklemediğimiz bişey olursa dedi düşündü sonra beraber olduk ama kısa sürdü. İlk benim teklif etmem bana kendimi kötü hissettirdi erkekler daha baskın olurya bu konularda normalde bi erkeğin öyle bi durumda durup düşünmesi olası bişey mi isteğimi az yoksa benden mi etkilenmiyor acaba ben mi abartıyorum sonra kendi köşeme çekildim moralim bozduldu. Saçmalam aşkım benim seni ne kadar istediğimi bilmiyo musun sadece riskli olduğunu öğrendim yine bi yerlere gidicez o zaman hazırlıklı oluruz istediğimizi yaparız burada ikimizde stresliydik arabada falan dedi acaba kuruntu mu yapıyorum
Çok Süper Cevap
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
14Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı.
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
- Cinsel Yaşam konusunda 433 cevap paylaştı.
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
- Cinsel Yaşam konusunda 944 cevap paylaştı.
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat