Cinsel Yaşam 1.50 boy seks için kötü mü performans açısından? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 114 1.50 boy seks için kötü mü performans açısından? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 15 kişi beğendi
m ölümmeleği00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Boy ile performansın ne alakası var ki performans dediğimiz olay kişinin tamamen psikolojisi ve fiziksel enerjisidir. 0 0 Yorumla
elizaArjin Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% 6 ay Seveni var sevmeyeni var kuzenlerim. hep kısa kızlar sevmezdi kısa biri onlaea yürüyünce şansıma tukireyim derdi ama sınıf arkadasimda seviyordu 6 9 Yorumla Poyrazates26 6 ay @elizaArjin sevilir ya neden olmasn Yorumla elizaArjin 6 ay @Poyrazate tercih ama ilişkiye engel değil tabiki erkekler damacana ile yapıyor 1.50 ne ki onlara Yorumla Poyrazates26 6 ay Doğru diyosun öyle abazalar var aramızda 🤣🤣 Yorumla Poyrazates26 6 ay Senn boy kac Yorumla elizaArjin 6 ay @Poyrazates26 65😤 Yorumla Poyrazates26 6 ay E ne güzel kısada değilsn o kadar da Yorumla elizaArjin 6 ay @Poyrazates26 orta işte Yorumla Poyrazates26 6 ay Çok iyi bence pp sennse fiziğinde guzelmiş Yorumla Sporcuserdar 6 ay Aynen dogruuu Yorumla
wkertenkele Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 722 cevap paylaştı. buradakilerin hepsi düşer şimdi merak etme, hepsi gottik kız hastası😅😅 3 3 Yorumla Sporcuserdar 6 ay Sen büyük misin Yorumla wkertenkele 6 ay @Sporcuserdar gottik olmadigim kesin sükür 😎🙏 Yorumla Sporcuserdar 6 ay 🙈🙈 Yorumla
Krallbop Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 315 cevap paylaştı. Yerden 5 cm yukarıda olsanda bir kılıf uydurular 🙂😀 1 2 Yorumla Soran 6 ay Ney Yorumla Krallbop 6 ay Anlayan anladı Yorumla
1Dehliz1Zirve Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bilakis açık ara önde olur , muhteşem bir performans olur tabikide. Birlikte olduğun kişi yanlış kişi olmazsa şayet zaten sana doyamaz. 0 0 Yorumla
geccihesap Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 6 ay Boyların yakın olması önemli olan, kaç olduğu değil 0 0 Yorumla
Kacmaz76 Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 93% 6 ay seks ile boy arasında bir bağlantı yokduygularınla alakalı bir şey 0 0 Yorumla
pomak3545 Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Boy ya da kilo ile alakalı bişey yok boyuna kilona göre enerjinin durumuyla alakalı 0 0 Yorumla
İzmir353525 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 98% 6 ay Yani ben 174 biriyim bana göre güzel ama bazı erkekler tabi ki beğenmeyebilir 0 0 Yorumla
raif1923 Takip Et Master Yaş: 50 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. erkekinle pozisyondan pozisyona koşarsın kocan senden başkasını istemez 0 0 Yorumla
Doğuu2004 Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% 6 ay Bazı pozisyonlarda yapmak sıkıntı ilk aklıma gelen şey bu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 6 ay Boy farketmiyorki, sonuçta yapacakların aynı vücut üzerinde, ilişki sırasında değişmiyor aynı zevki alabiliyorsun. 0 0 Yorumla
kim-o-ben-ben Takip Et Xper 5 Yaş: 34 6 ay bence yatakta minyon kadın mükemmel bir şey ya 😍 1 0 Yorumla
emirhannn_65 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 6 ay 150 benim için çok iyi fakat nasıl bir vücuda bağlı olduğun , kilon falan önemli? 0 0 Yorumla
bekle1dakika Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Ne derece avantajlı olduğunu bir bilsen varya 1 4 Yorumla bekle1dakika 6 ay 150 li kızla olmustum Yorumla Soran 6 ay Nasıldı? Yorumla bekle1dakika 6 ay Yorumumu sildiler Yorumla bekle1dakika 6 ay Burdamisin acaba Yorumla
Mitsuhide Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Duvardan duvara vurulur misss 0 1 Yorumla Soran 6 ay Boyun kaç Yorumla
Fernandora Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% 6 ay Değil. Hatta daha güzel bile olabilir 0 2 Yorumla Soran 6 ay Ciddi Yorumla Fernandora 6 ay Evet ciddi söylüyorum. Benim isterdim böyle bir kadını. Yani takılmam. Diğer özellikleri de önemli. Boy tek kriter değil ki. Yorumla
GovanıAli Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 969 cevap paylaştı. Yok değildir, ancak vücut hatları belirgin olsun 0 2 Yorumla Soran 6 ay Kendi boyun kaç ola bilir ki? Yorumla GovanıAli 6 ay 181, vücut hatların iyiyse olur. Top gibi oynanır Yorumla
m Ritchson Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 563 cevap paylaştı. Kadınlık bir şey yok ki 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. Değil elbette o nereden çıkmış? 0 0 Yorumla
Sinanpy Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 755 cevap paylaştı. Kimin boyu 1. 50 0 0 Yorumla
VuR-KaN Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 396 cevap paylaştı. yok.. şeftali büyümüşse sorun diyil 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 6 ay Bence çok iyi, küçük ve kıvrak bayılırım. Ama onlara göre uzunum diye istemiyorlar 0 0 Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. Bence tam performanslık boy 0 0 Yorumla
JoeGoIdberg Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 87% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 600 cevap paylaştı. boyla hiç alakası yok. tam kucaklıksın 0 0 Yorumla
HaymatlosAşk Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 59% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 440 cevap paylaştı. Bence değildir aksine avantaj yaratır bazen 0 0 Yorumla
Kupid Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Esnekliği önemli ve fizigi 0 0 Yorumla
Poyrazates26 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% 6 ay Hayırnyatakta daha rahat hareket edersn severm 0 0 Yorumla
44mlty44 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 565 cevap paylaştı. Fizik guzelse cok tatlı olur senle sevısmek 0 0 Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Neden kötü oluyor anlamıyorum 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Fiziğin önemli. Kilon nedir? 0 0 Yorumla
aliakarrr Takip Et Guru Yaş: 35 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Hayır hatta bazı pozisyonlar için avantaj 0 0 Yorumla
BayanRahibee34 Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 433 cevap paylaştı. Güzeldir bence 1 0 Yorumla
GölgedenGünceler Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 540 cevap paylaştı. Gayet yeterli 0 0 Yorumla
dogukannnnnnn01 Takip Et Bilge Yaş: 27 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 305 cevap paylaştı. Süper her posizyona girer 0 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Boyla ne slakalı 0 0 Yorumla
Kayacem3501 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ne alaka 0 0 Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Çok iyi 0 0 Yorumla
Borsa_Kaplanıı Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. çok iyi 0 0 Yorumla
Guldumvedurdum Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Güzel 0 0 Yorumla
ylmzbyr Takip Et Guru Yaş: 37 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayır kötü değil hatta bence daha iyi 0 0 Yorumla
S93S94 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. deneyim nsll 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 6 ay Çok iyi taşisrsin 1 8 Yorumla Soran 6 ay Ne Yorumla Cevap sahibi 6 ay Çok iyi taşınır dedim canım Yorumla Cevap sahibi 6 ay Hayali bile güzel Yorumla Soran 6 ay Kendi boyun kaç ki Yorumla Cevap sahibi 6 ay 180 Yorumla Cevap sahibi 6 ay Benim boyumla ne alaka Yorumla Soran 6 ay Hiç merak ettim Yorumla Cevap sahibi 6 ay Bende seni merak ettim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
71Cevap
Boy ile performansın ne alakası var ki performans dediğimiz olay kişinin tamamen psikolojisi ve fiziksel enerjisidir.
Seveni var sevmeyeni var kuzenlerim. hep kısa kızlar sevmezdi kısa biri onlaea yürüyünce şansıma tukireyim derdi ama sınıf arkadasimda seviyordu
@elizaArjin sevilir ya neden olmasn
@Poyrazate tercih ama ilişkiye engel değil tabiki erkekler damacana ile yapıyor 1.50 ne ki onlara
Doğru diyosun öyle abazalar var aramızda 🤣🤣
Senn boy kac
@Poyrazates26 65😤
E ne güzel kısada değilsn o kadar da
@Poyrazates26 orta işte
Çok iyi bence pp sennse fiziğinde guzelmiş
Aynen dogruuu
buradakilerin hepsi düşer şimdi merak etme, hepsi gottik kız hastası😅😅
Sen büyük misin
@Sporcuserdar gottik olmadigim kesin
sükür 😎🙏
🙈🙈
Yerden 5 cm yukarıda olsanda bir kılıf uydurular 🙂😀
Ney
Anlayan anladı
Bilakis açık ara önde olur , muhteşem bir performans olur tabikide. Birlikte olduğun kişi yanlış kişi olmazsa şayet zaten sana doyamaz.
Boyların yakın olması önemli olan, kaç olduğu değil
seks ile boy arasında bir bağlantı yok
duygularınla alakalı bir şey
Boy ya da kilo ile alakalı bişey yok boyuna kilona göre enerjinin durumuyla alakalı
Yani ben 174 biriyim bana göre güzel ama bazı erkekler tabi ki beğenmeyebilir
erkekinle pozisyondan pozisyona koşarsın kocan senden başkasını istemez
Bazı pozisyonlarda yapmak sıkıntı ilk aklıma gelen şey bu
Boy farketmiyorki, sonuçta yapacakların aynı vücut üzerinde, ilişki sırasında değişmiyor aynı zevki alabiliyorsun.
bence yatakta minyon kadın mükemmel bir şey ya 😍
150 benim için çok iyi fakat nasıl bir vücuda bağlı olduğun , kilon falan önemli?
Ne derece avantajlı olduğunu bir bilsen varya
150 li kızla olmustum
Nasıldı?
Yorumumu sildiler
Burdamisin acaba
Duvardan duvara vurulur misss
Boyun kaç
Değil. Hatta daha güzel bile olabilir
Ciddi
Evet ciddi söylüyorum. Benim isterdim böyle bir kadını. Yani takılmam. Diğer özellikleri de önemli. Boy tek kriter değil ki.
Yok değildir, ancak vücut hatları belirgin olsun
Kendi boyun kaç ola bilir ki?
181, vücut hatların iyiyse olur. Top gibi oynanır
Çok iyi rahatça kucakta taşıyıp evire çevire offf
Çok iyi. Evire çevire...
Kadınlık bir şey yok ki
Değil elbette o nereden çıkmış?
Kimin boyu 1. 50
yok.. şeftali büyümüşse sorun diyil
Bence çok iyi, küçük ve kıvrak bayılırım. Ama onlara göre uzunum diye istemiyorlar
Mükemmel bence evire çevire yaparım ne dersin?
Bence tam performanslık boy
boyla hiç alakası yok. tam kucaklıksın
Bence değildir aksine avantaj yaratır bazen
Esnekliği önemli ve fizigi
Hayırnyatakta daha rahat hareket edersn severm
Fizik guzelse cok tatlı olur senle sevısmek
Neden kötü oluyor anlamıyorum
Denemeden bilinmez ki
Fiziğin önemli. Kilon nedir?
1.48 kızla oldum sorun yaşamadım
Kadın mı erkek mi 1.50?
Gayet iyi birde zayıfsa yemeden yanında yat