Cinsel Yaşam Yersiz gelen libidoyla nasıl başa çıkılır? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 115 Yersiz gelen libidoyla nasıl başa çıkılır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 16 kişi beğendi
Doğuu2004 Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% 6 ay Gelecekteki beni düşünüyorum zaten istek kalmıyor 0 0 Yorumla
külbastı_ Takip Et Bilge Yaş: 110 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 733 cevap paylaştı. Cok lanet bir durum.. bas belasi tam... Baska bir seye odaklanacaksin ya da yazisacagin biri varsa mesaj sarak gün boyu yüksek takilacaksin 0 0 Yorumla
kafkass31 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 6 ay Yersiz gelen libido mevcut libidinal enerjini faydalı yerlere kanalize etmemenin verdiği hissiyattır. 0 0 Yorumla
mehmetsercan06 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. baska seyler düsünerek arada oluyo herkesede oluodur 0 0 Yorumla
Gezgn34 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% 6 ay Öğle arasına bişey kalmadı ewe git işini hallet geri dönersin işine 0 0 Yorumla
Dominant1adam Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Uygun bir yere git rahatla tamamdır. Nerdesin şu an 0 0 Yorumla
nirhamm Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Farklı aktiviteyle uğraşarak 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 6 ay Yalnız kalmamaya çalış. biraz sosyalleş, çalış. Kendini meşgul edecek bir şeyler bul 0 0 Yorumla
aliakarrr Takip Et Guru Yaş: 35 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kafanı başka şeylere vermeye çalış müzik falan dinle ortam hiç mi uygun değil 0 0 Yorumla
yılandoktoru Takip Et Master Yaş: 37 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Uygun yer bul sonra buzla yok et yapacak bir şey yok 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 6 ay Offf çok kötü oluyor , o an bulunduğum ortama göre çözüm bulmaya çalışıyorum her seferinde. 0 0 Yorumla
Rüyai_Tabir Takip Et Xper 6 Yaş: 25 6 ay Tavan yaparakEn kısa zamanda yapmalısın CANLI ama 🫦🫦🫦💜💜💜 0 0 Yorumla
GececiEfeniz3131 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 6 ay Ah ya şu libido geceden beri bırakmadı beni kafayı yiyecem 0 0 Yorumla
1Dehliz1Zirve Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Birlikte değerlendirelim 0 0 Yorumla
3Valhalla4 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. biriyle samimi olarak 0 0 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Nerde geliyor 0 0 Yorumla
testosteronnn Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 101% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 773 cevap paylaştı. yardımlaşarak 0 0 Yorumla
Delioğlaaan Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 437 cevap paylaştı. Kiş kiş kişe diyerek koşmaya başla 0 0 Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Baska şeylerle ilgilenerek 0 0 Yorumla
sakinolöpeceğim Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% 6 ay wc ye git soğuk suyla özel bölgeni yıka 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 6 ay Okşa 13 4 Yorumla ahmet_goktas06 6 ay Dışarıda iken gelir isen ne yapacak Yorumla Onur06191 6 ay Evet aynen öyle yapmalı Yorumla Onur06191 6 ay Bende yapabilirim Yorumla 1Dehliz1Zirve 6 ay Harikasın Yorumla
Prince12345678 Takip Et Guru Yaş: 37 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Taşın üstüne koyup taşla kafasına vurarak 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Seks hayatın yok sanırım? 0 0 Yorumla
Drmarco Takip Et Guru Yaş: 38 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Hep yersiz geliyor zaten 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. mastürbasyon başka çare yok 0 0 Yorumla
JoeGoIdberg Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 87% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 600 cevap paylaştı. Mastürbasyon yaparak 0 0 Yorumla
mantıklıterminator Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Vererek 0 0 Yorumla
Borsa_Kaplanıı Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. zihinde biter 0 0 Yorumla
HayLazTiMe Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Okşa 0 0 Yorumla
Guldumvedurdum Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çıkamazsın 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Rahatlayarak 0 0 Yorumla
Hakanesk Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Suandami peki 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Pek cikamam amasyada 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Okşayarak tabiki 0 0 Yorumla
Mutluadam00 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Cok zor:) 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Baskı gerekir 0 0 Yorumla
Nüklofizo Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 497 cevap paylaştı. Çıkılamaz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
74Cevap
Gelecekteki beni düşünüyorum zaten istek kalmıyor
Cok lanet bir durum.. bas belasi tam... Baska bir seye odaklanacaksin ya da yazisacagin biri varsa mesaj sarak gün boyu yüksek takilacaksin
Yersiz gelen libido mevcut libidinal enerjini faydalı yerlere kanalize etmemenin verdiği hissiyattır.
baska seyler düsünerek arada oluyo herkesede oluodur
Öğle arasına bişey kalmadı ewe git işini hallet geri dönersin işine
Uygun bir yere git rahatla tamamdır. Nerdesin şu an
Farklı aktiviteyle uğraşarak
Ben iş yerinde video çekip X atıyorum sırf bu yüzden
Yalnız kalmamaya çalış. biraz sosyalleş, çalış. Kendini meşgul edecek bir şeyler bul
Kafanı başka şeylere vermeye çalış müzik falan dinle ortam hiç mi uygun değil
Uygun yer bul sonra buzla yok et yapacak bir şey yok
Offf çok kötü oluyor , o an bulunduğum ortama göre çözüm bulmaya çalışıyorum her seferinde.
Tavan yaparak
En kısa zamanda yapmalısın CANLI ama 🫦🫦🫦💜💜💜
Ah ya şu libido geceden beri bırakmadı beni kafayı yiyecem
bas ilacı geç
Tavan yaparsınız :D
Birlikte değerlendirelim
Nerde geldiğine bağlı
Mastürbasyon yaparak
biriyle samimi olarak
Nerde geliyor
yardımlaşarak
Kiş kiş kişe diyerek koşmaya başla