Erkek arkadaşımı artık arzulamıyorum. Sevgim mi azaldı?

1. yılımızı doldurduk. Uzak mesafeyiz aramızda 130km falan var yakın şehirlerdeyiz, daha sık buluştuğumuz veya 1 aydan fazla buluşmadığımız da oldu ama genelde ayda bir buluşuyoruz. Sık sık yazışır arzumuzu birbirimize belli ederiz keza reelde de öyleydi. Ama son zamanlarda ilişkimiz inişli çıkışlı olmuştu, onun kendi içindeki sorgulamalarından dolayı ayrılığın ucundan döndük, her zaman birbirimizi anlamaya çalıştık. Birbirimizi seviyoruz. Ama anlamıyorum eskiden en ufak şeyinden etkilenir tahrik olurdum şimdi olmuyor. Tenini, kokusunu seviyorum ve ten uyumumuz var.. Psikoloji okuyan veya bilenler yardım edebilir mi? Tek çare kendiliğinden düzelmesini beklemek midir. Bu bir güven kırıklığı mı yoksa ona olan sevgim gerçekten azaldı mı?

Güncellemeler
6 ay
Bugün kendimi biraz zorladım ve o moda sokmaya çalıştım ve sanırım o şeyi biraz kırdım. Uyarıldığımı hissettim gün içine hatta onunla biraz yazıştık / sexting yaptık ve mutlu oldu, ben de onun zevk almasıyla zevk aldım gerçekten. İçimde biraz garip hissettiğimi söyledim ona anlayışla karşıladı. Zamanla normale döneceğim diye umuyorum.
Erkek arkadaşımı artık arzulamıyorum. Sevgim mi azaldı?