İlişkide kavgalar tartışmalar mutlaka soğuma evresine getirebiliyor. Arzulanmak bunlar biraz cinsel şeyler ama genel olarak ilişkide kötü anıların birikmesi o insana karşı hissedilen manevi birikintileri de bitirebiliyor. O yüzden ilişkide mutlaka güzel anıların birikmesi gerekiyor.
01 Yorumla
Soran6 ayevet sanırım :(
En İyi Cevaplar
6 ayyaşanacak bişey kalmamış fb ilişkisine doğru gidiyorsunuz öte yandan uzak mesafe ilişkilerinde kıskançlık güdüsü hep ön planda olur buda doğal olarak içgüdüyü körleştirir hırs kavramına dayalı dominant durumlar ön plana çıkar bence risk faktörlerini analiz edin ama şu kesin olarak belli sen artık değişik fanteziler arayışı içindesin ama bunu psikolojik olarak kabullenmek istemiyorsun durum budur
04 Yorumla
Soran6 ayfb ilişkisine nasıl gidebiliriz ki cinsellik yaşamıyoruz. sevişmeyeli 3 ay+ oldu.
- 6 ay
fb zaten günlük sevişilecek diye bir protokol yok ne zaman denk gelirse öte yandan arkeğin bu konuda ısrarcı değilse oda seni bitirmiş yalandan sohbet ediyordur
Soran6 aybiz öyle değiliz
- 6 ay
takip et beni
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
6 ayyalama olmuşsunuz hem 130 km yok gibi bir şey ayda bir de nedir. fakir mi bu oğlan?
04 Yorumla
Soran6 ayyalamadan kastınızı anlayamadım. yani orta halli işte. tutumlu biri ve ilişki işlerinde amatör, benim de ilk sevgilim. ben üniversitedeyim o okumuyor part time çalışıyordu şu an işten ayrıldı
- 6 ay
ondan bir halt olmaz boşa harcıyorsun kendini. kendine hayrı yok nerde gelip sana zevk verecek sahip çıkacak. dzgnbir adam bul tecrbeli olsun maddi imkanıda olsun yaşadığıan değsin.
Soran6 aybeni tatmin edebilen ve sahip çıkan önemseyen birisi ama dediğim gibi ilişki tecrübesi yok daha önce ki ilişkileri çok da iyi değilmiş.
- 6 ay
ayda bir tatmin mi olur zaten soğumuşsun bile. parasız adam olmaz
6 ayZaman geçtikçe heyecan bitiyor aliskanlik haline geliyor
02 Yorumla
Soran6 ayya bilmiyorum birkaç hafta önce böyle değildi hiç inanın libidosu yüksek bir çifttik, onun hala yüksek hatta içten içe üzülüyor bu açıdan değişmeme
- 6 ay
Kadinlarin duyguları hormonları çok değişken zaten
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
6 aynormaldir geçiyor duygular o yüzden benim gibi hanımçı birini bul
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 693 cevap paylaştı.
6 ayHangi şehirdesin bende İstanbul'a gittim sevgilim için a a zor gerçekten
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 aysoguma oluyor
bu durumlarda ten tene degmenız ıcın reel gorusun07 Yorumla
Soran6 ayhaklısınız galiba da zor işte sık görüşmek insan napacağını bilemiyor vakti verimli geçiremiyoruz hava soğudu vesaire
Cevap sahibi6 ayevde bulusamıyomusunuz
Soran6 ayistesek buluşuruz da dışarıda yapacak çok bi şey bulamıyoruz evde de gizli saklı girmek hoş bir şey değil zaten diğer genç çiftler napıyor bilmiyorum
Cevap sahibi6 aygızlı saklı derken
sevısmıyomsunuz
Soran6 aydaha önce evde seviştik (seks yapmadık) ama şüphe çekmek istemiyoruz nikah yok ailelerimiz muhafazakar
Cevap sahibi6 ayBaska eve git
- 6 ay
sen kesin kapalı bir kızsın ve sevgilinde sana yakın bir mahallede oturuyor durum bu
Gizli Üye(30-35)6 ayBunu burada soruyorsan zaten uçurumdan aşağı doğru yol alıyor iliskin
02 Yorumla
Soran6 ayburada insanlar aktif diye burayı seçiyorum ama kaale alınmayacak yorumlar da yapılıyor nereye sormalıyım bilmiyorum
Cevap sahibi6 ayBunu senden daha iyi analiz edecek biri yok tanıyan sensin hayatını paylaşan kişi de sensin kendi deneyimlerim benim yaşadıklarım üzerine olur sadece
6 ayHerşeyi yaşayınca ulaşınca bi anlamı kalmıyor aşk zoru sever
08 Yorumla
Soran6 ayher şeyi yaşamadık henüz ama bazı yakın şeyleri deneyimledik. cinsel inişki vb yaşamadık
- 6 ay
Bende uzak mesafe ilişkisi yaşadım tutku özlem her şey vardı
- 6 ay
Biraz ulaşılabilirlikle alakalı
Soran6 ayevet bizde de vardı zaten kısa süre önce o duygusal durumları içsel sorunları yaşayana kadar
- 6 ay
Peki sende başka biriyle konuşma isteği var mı
Soran6 aybilmiyorum boşlukta gibiyim arkadaş olarak yaşıtım birileriyle konuşurum ama flört veya sevgili düşünmem hayatımda biri varken
- 6 ay
Boşluktaysan ondan
- 6 ay
Sanalda görüntülü oluyor mu
Kaç yasındasın bundan önce biriyle olmus muydun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 628 cevap paylaştı.
6 aySevginiz azalmış 130 km ne ki her gün o yolu yapan insanlar var
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 448 cevap paylaştı.
6 aybence bitir mesafe sorun
04 Yorumla
Soran6 ayevet zorluyor ama inanın insanın hissi her şeyi tam olunca zor olmuyor ben onu hala seviyorum sadece cinsel kısım azaldı içimde kısa bi süredir ve sabrediyorum düzelmesi için
- 6 ay
ondamı sendemi
Soran6 aybende
- 6 ay
İşte bitmişöartıl bişeyler içinde cinsellik zevk değil eziyetse ayrılık valti
Mesafe soğutjr
04 Yorumla
Soran6 ayMesafeden değil bence asıl mesafe insanı daha çok kışkırtıp arzulatmaz mı? Öyle olurdu bende de ama 10 gündür falan böyleyim son buluştuğumuz haftadan beridir
Soran6 ayevet
Gizli Üye(25-29)6 ayŞehir neresi ve birlikte oldunuz mu
00 Yorumla
6 ayonu dusununce islanmiyormusun artik
05 Yorumla
Soran6 ayonu cinsel olarak düşünmedim 1 haftadır 1 2 kez sadece ve ıslandığımı pek hissetmedim daha ileri gitmeli miyim bilmiyorum o heves gelmiyor
- 6 ay
daha ileri? mesela?
Soran6 aymastürbasyon yapmaktan bahsediyorum. bir süredir yapmıyorum
- 6 ay
arzular selale diyorsun yani
- 6 ay
seni islatan bir fantezi var mi
6 ayBoşan sende
02 Yorumla
Soran6 ayayrılayım mı yani? yarı yolda bırakamam seviyorum anılarımız var
- 6 ay
Ayrıl bence
Sanalda mı tanıştınız
02 Yorumla
Soran6 ayEvet ona ilk açılan bendim hislerim çok kuvvetliydi hala da seviyorum sadece eskisi gibi olmayabilir
Onu arzuluyosun sanırım fazlasıyla hı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
6 aySevgi bitti sanırım
00 Yorumla
6 aySen hangi şehirde yaşıyorsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 474 cevap paylaştı.
6 aymonotonluk başlamış
00 Yorumla Yeni tadlar lazım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 940 cevap paylaştı.
6 ayOlmadımı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 aySen neredesin
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne