Değil zaten, var edenden ötürü var olana saygı duymalıyız zaten de absürt olana da öngörü oluşturmak insan doğası
1
2 Yorumla
Soran
6 ay
Bir insan sürekli fiziksel taraflarını göze sokuyorsa benim midem bulanıyor bir noktadan sonra ya özellikle ayak atan var sosyal medyada erkeklere hoş geliyor ama ne bileyim ben gördükçe aklımda şöyle bir fikir oluşuyor ''banane senin ayağından falan sjsjsj
Dünyada bin bir renk varken bir renge hapsolmak insanı boğan bir durum diye örnekleyebiliriz. Cinsellik bir hastalık bizim ülkemizde, az kaldı bunu böyle karşılayabilen insanlar bir nevi kendini yansıtabiliyorsun. Ama popülerlik kölesi olan insanlar birbiri ile yarış halinde olduğu için o soyundu bende derimi yüzerim diye sapkınlığın dik alası var.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Değil zaten, var edenden ötürü var olana saygı duymalıyız zaten de absürt olana da öngörü oluşturmak insan doğası
Bir insan sürekli fiziksel taraflarını göze sokuyorsa benim midem bulanıyor bir noktadan sonra ya özellikle ayak atan var sosyal medyada erkeklere hoş geliyor ama ne bileyim ben gördükçe aklımda şöyle bir fikir oluşuyor ''banane senin ayağından falan sjsjsj
Dünyada bin bir renk varken bir renge hapsolmak insanı boğan bir durum diye örnekleyebiliriz. Cinsellik bir hastalık bizim ülkemizde, az kaldı bunu böyle karşılayabilen insanlar bir nevi kendini yansıtabiliyorsun. Ama popülerlik kölesi olan insanlar birbiri ile yarış halinde olduğu için o soyundu bende derimi yüzerim diye sapkınlığın dik alası var.
Elbette değildir ama bazen yüksek olduğun dönemler istemsiz o enerjiyi yayabiliyorsun
İnsanlığın ilk tarihinden beri bir gerçek var s. ex satar. Yani hic bir vasfı olmayan kadın cinsellikle hemen dikkat çekebilir
Yaşlar kaç ne samandır olan birliktelik bunlara göre değişir
Detayli konuşmak lazim bu konu basit bir cevaba indirgenemez
aşırıya kaçanlar bence sıkıntılı
Bilemiyorum ama soru o kadar öznelki yani seni beni tanimlamadan bu soruya bi cvp yazmak anlamsiz
Normal gibi gözüküyor ama bence normal değil
bi sıkıntı var bence
Aşırıya kaçanlarda evet
Değil ama olan neyse o
Normal değil ama modern psikoloji
Olmasi gereken utangacmisin
Neden cinsellik ilk hedef olsun ki
10 kadindan 9u biyle değil mi
Değil ya ben açık giyinmekten bahsetmiyorum bazıları aşırıya kaçıyor
9 değil 8 olsun o zaman
Değil notmal
normal mi değilmi