Onlarda beyin mi var ki su anda kizlar erkekleri gecti solladi bu beyinsizler her erkek yapiyor zannediyor erkekler nasil yapsin o kadar cok isteyip de yapamayan erkek var ki niye kizlar kabul etmiyor çünkü bunlarin bilmedikleri 100 200 demeden kizlarla yatip kalkan erkege gidiyorlar sonra da bütün erkekler aynı erkeklerin hepsi yatmis kalkmis oluyor demiyor ki bu 100 tanesini elden gecirmis ben de 101 olmuşum demiyor diyemez kendine yediremez çünkü ama yaparken yiyor hem de öyle böyle yemiyor çok iyi yiyor hakkını veriyor
Kadının açlığı cinsellik değil ama erkeğin açlığı cinsellik.
Kadın ilgi görmeye karşı zaafı var, açlığı da ilgiyle ilintili.
Bir kadın istemediği müddetçe yıllarca cinsellik yaşamaz.
Ama erkek 15 gün hadi bilemedik 20 gün kendini tutsun, rüyalanma yoluyla boşalır. Çünkü sperm vücutta uzun süre tutulabilen bir sıvı değildir. Bir miadı vardır.
Ah keşke kadınlar da bunu bilseydi de en azından bazı durumları anlayabilselerdi.
Hayır tabiki bu büyük bir yanılgı... Sadece erkekler bunu düşlemiyor ya da hayalini kurmuyor. Öyle olsaydı insan türü şimdiye kadar devam etmezdi bir noktada Yok olurdu... demekki tek taraflı değil bu .
Cinsel gelişim ve farkındalığı oturmuş bir kız gördüm şu an ve ilk defa gerçeği gören bir kız... Tarih atın buraya siteye köşe başı stickeri yapın bu soruyu
hayır bazen her gün istediğim oluyor ama saklayabiliyorum belli etmiyorum eğer toplu ortamda bir şey ilgimi çektiyse gidiyorum tuvalete siliyorum derin bi nefes aldım mı tamam güne devam edeniliyorum yani
@Aurora343534 evet biz kadınlar genel olarak duygu ile cinselliği vs yaşarız ama erkekler duygusuzda yapıyor bu söze hiç inanmazdım ama öyle erkeklere denk geliyor ki insan ve çevreden de görünce doğru ama duygu olmadan cinsellik olmaz olsa da anlık