Çıkalı 3 hafta oldu. Kendisi bakire değil ama ben öyleyim ve ailem de baskıcı mesela. Ben ona kaç kez yapamayacağımızı soylesem de hala ıstıyor. Hayatımda ilk kez sevgilim oluyor cinsellik konuşmak normal mi bilmiyorum da napıcam gerçekten kullanılıyo muyum yoksa gerçekten sevıyor mu anlamıyorum. Benimle gelecek planları da kuruyo ama cinsellik için çok erken değil mi 🥲🥲🥲
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)6 ayCanım benim yaşın daha küçük ve o senden fazlasıyla büyük ha aşkım yazı olmaz vs tamam bunalr dneir ama bu yaş aralığı pekte uygun değil
Ayrıca üç haftada istersen bakire olma yinede bu konu açılmaz aslında sevhililik süreci boyunca yani evkenilmeden bu konu açılmaz ama neyse yinede üç haftada hiç hicine açılmaz
Seni kullanıyor sadece lütfen ondan ayrıl ve kendi temizligini kötü ve kimse içinde bekaretini asla bozma tamam mı kuzum01 Yorumla
Cevap sahibi6 ayTemizliğini koru*
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
10Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
6 ayÖnce yapacak belki bir defa belki bir kaç defe sonra her yerden engelleyip iletişimi kesecek umarım böyle olmaz😑
02 Yorumla
Soran6 ayAynı iş yerinde çalışıyoruz arkadaşları da çıktığımızı biliyor
- 6 ay
Bilemem sen tine de çok güvenme hep daha fazlasını isteyebilir bence cinsellik konusunu kapat sert bir dille
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
6 ayHemen uzaklaş derim. cinsellik konuşmak ayrı süreklş istemek ayrı
02 Yorumla
Soran6 ayDemi yaa
- 6 ay
Aynen hanımefendi. seni zorlaması sürekli de iprenc
Gizli Üye(18-24)6 ayKesinlikle ayrılmalısin kullanip aticak seni tam bir kolpaci
32 Yorumla
Soran6 ayAma gelecek planları kuruyo benle ayrıca arkadaşları falan da biliyo çıktığımızı, aynı iş yerinde çalışıyoruz
Cevap sahibi6 ayOnlar hep rol işte göz boyamak, her denilene inanma saf olma
Gizli Üye(18-24)6 ayKullanıyor tabi ben ciddi düşündüğüm kızla 6-7 ay sonra öpüştüm sadece bak ilişki falan değil
02 Yorumla
Soran6 ayCiddi mi yaa biz first date de öpüştük benim first kissimdi hem de 🥲
Cevap sahibi6 ayBen de first kissi o zaman verdim işte 6-7 aylık ti yanlış hatırlamıyorsam
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
6 ayerken ama geçmişe bakmam
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayErkekler 3 haftada aşık olmaz onun amacı farklı
04 Yorumla
Soran6 ayDeme yaa nolur
Cevap sahibi6 ayÖyle maalesef. Kendini kulkandırma hemen uzaklaş ondan. Hiçbir erkeğe güvenip de evlilik öncesi yatma. Nişanlı olsan bile yapma
Soran6 ayYatmam zaten
Cevap sahibi6 ayÖpüşme falan da olmasın evlendiğin adama karşı suçlu hissedersin
Gizli Üye(25-29)6 ayİstediğini verdiğinde ayrılabilir
00 YorumlaUzaklaş hemen
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayCinsellik konuşmak mi istiyor yapmak mi?
116 Yorumla
Soran6 ayİkisi de var
Cevap sahibi6 ayBence yapmak istemesi normal değil babe, iliski basinda beklentiler konuşulur ama bu farklı geldi bana, kac yasindasiniz? Kullanma istegi ihtimali yuksek, ciddi dusunuyorum ayağına her dediğini sana yaptırmaya calisacaktır
Soran6 ayBen 19 o 28
Cevap sahibi6 ayYaa kıyamam sakın birak onu
Cevap sahibi6 ayYararlanmaya çalışacaktır, küçük çıtır görmüştür, arada yaş farkı da var cok canim, normal değil
Soran6 ayAma ben onu gerçekten çok seviyorum 5 aydır aşığım ona utancımdan açılamadım bile arkadaşından duyup yazdı ben o zaman itiraf ettim
Cevap sahibi6 aySevgini icine tut, onun amacı tamamen yararlanmak
Cevap sahibi6 ayIleride ağlamamak icin simdi ağla boş ver
Cevap sahibi6 ayYararlanacak aklınca mal herif
Soran6 ayşu an bana o kadar güven verdin ki gerçekten teşekkür ederim
Cevap sahibi6 ayNe demek, küçüksün daha no no yapma sakın, ben 26 yaşındayım sevgilim 26 yaşında o da asiri istekliydi, sonra bir anda bana uyum sağladı, sakın sakin yas farkınız çok var, amac belli ve hicbir erkek ciddi düşünüyorum diip durmaz, akışa bırakır. Amaç gözünü boyamak
Cevap sahibi6 ayOndan daha gençleri karşına cikacak yapma sakın, sen değerlisin, bırak onu
Soran6 ayNe diyicem ki ben ona o kadar guvenıp fırst date de bile evine gittim
Cevap sahibi6 ayFirst date de eve davet eden de olmaz canim bilmiyormusun
Soran6 ayDizi izleriz dedi ben mal gibi inandım
Cevap sahibi6 ayNe yaptı evde?
Gizli Üye(25-29)6 ayDokunuyo mu özel yerlerine
05 Yorumla
Soran6 ayTekken evet ama kıyafet ustunden
Cevap sahibi6 ayKullanmıyo seni. Senin hislerin neler sana sokununca etkilenip isteklenmiyo musun işte
Soran6 ayİstekleniyorum
Cevap sahibi6 ayKendini kasmana gerek yok temas konusunda dana daha çok bağlanır. Hatta sende dokunuyo musun ona
Cevap sahibi6 ayDaha çok bağlanır sana yazıyodu yanlış olmuş
6 ayKullaniliyosun gibi
214 Yorumla
Soran6 ayOff
- 6 ay
@bernnaa3 evet gibisi fazla kibar olmak istemistim sadece yani kullaniliyosun maalesef
Soran6 ayAma aynı iş yerşnde çalışıyoruz arkadaşları da çıktığımızı biliyo
- 6 ay
Bi sey degistirmiyo inan bana
Soran6 ayIstemezsen kapatabiliriz dedi ama
- 6 ay
Neyi kapatabilirsiniz konuyu mu dedi
Soran6 ayCinsellik konuşmak ıstemıyosan tamamen kapatabılırız dedi
- 6 ay
-ama bi de erkek açısından düşün
-bekaret almak hem çok keyifli bişey hem de kız sana ciddi anlamda bağlanıyor
-o yüzden bi erkek bekaret almak için her türlü yolu dener
Bu basliktan bana biri boyle mi mesaj atmis konuyu kapatmak istemesi bi sey degistirmiyo aslinda cunku aklinda yine ayni sey olucak ve bunun icin uygun zemini konusmadan ayarlamaya calisir
Soran6 ayHaklısın ama yedirmek o kadar zor ki ben onu çok sevdim
- 6 ay
Onemli olan seni kullanmadan bunun farkına varman iyi ki yazdin buraya alta gelecek plani kuruyo falan yazmissin mesela gercekten oylesine de soyluyo olabilir hani erkekler cok her daim durust insanlar degiller muhtemelen guvenini kazanmak ve seni daha kolay ikna etmek icin soylemis eger cok istiyorsa sozunun arkasinda durmasini bekle yani gelecek planinda evlilikten falan bahsediyorsa onu bekle ama ikna etmek icin soylemis tek maalesef
Soran6 ayPeki nasıl ayrılıcam? Ben first date de evine gittim güvenip sevıstık ben ısteklı değildim ustumu de çıkarmadım ama hosuma gitti diye yalan soyledim o uzulmesın dıye şimdi ne diyebilirim ki bunlardan sonra
- 6 ay
First date icin evine mi gittin ve sevistiniz mi senin bunu sorman hata bu sahis 100km oteden direkt
%100 ben cinsellik istiyorum diye bagiriyo zaten ayrilik icin bilemedim su an aklina bi sey gelmiyo mu hic
Soran6 ayGelmiyo 😭😭😭 bu benim ilk ilişkimdi ben böyle şeyleri normal sanıyodum
- 6 ay
Normal falan degil artik ogrendin bu arada yani asik falan olmamis cocuk bi seyler dusunup ayrilmalisinn
Gizli Üye(18-24)4 ayJelatinsız erkekle yola çıkılmaz kanka
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 aySen hayır diyince ne tepki veriyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kaç yaşındasın
04 Yorumla
Soran6 ay19 o da 28 yaşında
Soran6 ayEvet
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi