Merhaba!
Cinsel ilişki yaşayacağınız partnerin ten rengi önemli midir?

Merhaba!
Cinsel ilişki yaşayacağınız partnerin ten rengi önemli midir?

Ten rengi benim için çok fazla fark etmiyor, daha çok vücut şekli ya da kıl oranı önemli diyebilirim 😅
Ama illa ki bir seçim yapacaksam siyah ten derim 🖤🖤🖤
Daha önce iki tane zenci sevgilisi olmuş biri olarak söyleyebilirim ki; o siyah tenin parlaklığı ve albenisi bambaşka bir şey ✨️🫠
Tesekkurler bi'Bot 🙃🖤🖤
Shrek gibi yeşil olsun istemem mesrla😅
Siyahiler çok seksi gelirdi ama tenlerinde ağır bir koku oluyor o da libidoya olumsuz etki ediyor.. onun dışında sarışın esmer kumral çokta bir farkı yok ama illaki birini seçeceksem beyaz tenli olsun
Mutlu etmesi önemli ten rengi değil
Eig için teşekkür ederim
Cevap
20Cevap
Bilmiyorum koyu tenler fazla hoşuma gitmiyor ne kadını ne erkeği
Milletin ne çok partneri olmuş anlamıyorum. Bi ben mi kaldım tek eşli. 23 yıldır aynı adamlayım.
Bende 25 yıldır tek başımayım nede sadık biriyim dimi 😂
Kendine sadık olmanda güzel
Tabiki bazı insanlar kendini kaybeder ben ise kendimi buldum
Oral yapacaksam beyaz ten anal istiyorsam siyah ten
Fazla farketmez ama koyu tenli olmasa daha iyi olur
evet ve hayır.
o an ne renk çektiyse canım beyaz siyah esmer vs o an hangisini canım çekiyorsa.
Siyahi erkek ile deneyim yaşama hayali neden olmasin
Evet beyaz tenli ve benden yaş olarak büyük 10 15 yaşa kadar birlikte olurum
Benim yaşım gerçek değil
38 yaş fazla ya
Evet
Size ne ya salın beni artıi
Neden önemli olsun ki? Renklere göre ayırınca bazı özellikler önemini kaybetmez mi?
Ciddi düşünüyorsam evet. Tek gecelikse belki
Ten dil din önemli değil!!! önemli olan zeki bir insan olması.
@SadeeBenn Sen kendine bak şişko patates :D :D :D dombili otur evinde dışarı çıkıp göz zevkimizi bozma
Nasıl iyi mi böyle?
@SadeeBenn Demek ki yalancının tekisin sen genç adam!!!
Kaç kiloya ulaşmış olursunuz? Ben 114 oluyorum
Bak bu senin profilindeki bir sorudan 114 kg cvılı ve zayıf ise özür dilerim hihihihihihih
@SadeeBenn 102 az mı ay Allahım ya öldüm gülmekten hafta sonum sayende güzel geçecek genç adam bye byeee
İlginç bir soru… siyahi partner hayalim hiç olmadı, sorduğun buysa
😋 ten rengi değil ama önem taşıyan şeyler olabilir
şu görseldeki gibi beyaz tenli zarif kilosuz karıyı bi türlü bulamadım
yaani. hiç koyu tenli biriyle birliktelik yaşamadım, o yüzden bilmiyorum ya da tam emin değilim.
Ten rengi değil ten uyumu önemli
Doğru
Seviyorsam bir önemli yok
beyaz veya kumral severim
ten uyumunu sağladıysanız
önemi yok bence
Zenci olmadığı sürece sıkıntı yok
Önemli degil amasyada
Ten rengi hiç önemli değil. Aura önemli
Rengi ırkı hiç önemli değil oluyor olurumda
Benim için önemli bi başkasını bilemem
rengi değil dokusu ve kokusu önemlidir bence
Önemlidir beyaz olmalı karalarla işim yok
Evet mesela Adana kömürü istemem.
Esege bile halenen bır kesimin Ten rengine takacağınj sanmıyorum
Ailenden söz etmene gerek yok sadece senin fikrini merak ettim ama kokuttun buraları o pis zihniyetin ile
Yoo benım ailem elit insanlar var,, oş değiller herkesi kendiniz gıbı sanmanız benı gulduruyor 😂😂
Yorumundan kimin ne olduğu gayet ortada lütfen bir daha soruma gelmeyin iyi günler
Kuyruk acın var belli bu kadar tepki gösterdiğine gore kuyruğuna bastım 😂😂 hala atlatamadığın bırseyler var belli 😂😂
İnsanlara laf atmak insanları sapkınmış gibi göstermek ahalksızlıgın göstergesi
İnsanın neye güldüğü ise zeka göstergesi
Kuduruyorsun Kudurtuyorum demek kı haklıyım bunu sende biliyorsun o yüzden tepki verdin zaten. Turkıyede yasıyorsun ama hiçbir bilgin yok yazık 😂
Allah ailene yardımcı olsun
Aılem avukat ben dıs hekimiyım bur sorunun olursa gel hallederiz ucret falan da talep etmiyoruz cunku cümlelerinın cok fakır paran yok belli
Gezdim Halep ile Şam’ı
Eyledim ilmi talep
Amma anladım ilim bir
Hiç imiş illa edep illa edep
İstersen dünyanın sahibi ol insan olamadıktan sonra neye yarar
Benım yorumuma saygı duysaydın bende senın fakırlıgıne saygı duyardım hem suçlu hem bide zeytinyağı gibi ustte cıkıyor 😂😂sonra haddini bildirince ben suçlu oluyorum 😂
Edebim el vermez edepsizlik edene. Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene.
Yunus Emre
Ergen misin sen ya ya da zeka yok şu yorumlara bak senun adına ben utanıyorum
"Sonra haddini bildirirler ben suçlu oluyorum" @cevap sahibi , her kelimen saçma her kelimen aciz ve gereksiz. Had bildirmek bir kenara mantıklı bir kelimen yok. Üste çıkmak için bunu yazdın. Soran kişi sana defalarca haddini bildirmiş. Sende ben eğitimsiz biriyim , olduğumdan farklı görünmeye çalışıyorum. Elit görüşebilmek için milli, manevi ve insani değerleri hiçe sayıyorum diye burada defalarca haykırıyosun. Herkes göreceğini görüyor. Yalnız sen görmüyorsun.
Zeka geriliği falan mi var sizde yorumunu niye ustunuze alındınız niye battı bu kadar aynı seyı sizde mi yapıyorsunuz yoksa. TV'lerde gormuyor musunuz saaapıklaro ben iftira mi atıyorum niye bu kadar tepki verdiniz sizden mı bahsettim isimde vermedim kişiye hakarette yok yorumumda eee daha ne niye bu kadar zorunuza gitti alt tarafı yorum yaptım. Hadı esegı gectım daha dun kız eczaneden cıkıyor hava almak için kıza gunduz saldırmışlar zor kurtulmuş. Bunlar olan şeyler niye bu kadar tepki gösterdiniz anlam veremiyorum sanki esege helalen sizsiniz dedım şu yorumuma yazdığınız tepkilere bak sanki annenize kufur ettim anlamıyorum cidden kafanız güzel herhalde 😂
Cahilliğiniz o denli üst seviyede ve sınırları zorluyor ki , cahillerin yaptığı alışık olduğumuz en bariz durum. Anlamak için değil cevap vermek için dinlemek veya okuma gerçeğini bize tekrar göstermiş olduğunuz. Ben üzerime neden alınayım, gerçekten anlamak isteseydiniz benim konuya yaptığınız yorumdan çok sizin durumunuzun ne denli içler acısı olduğunu anlatmak istediğimi görürdünüz. Amacım polemik değil , cahilliğinizi kendinize saklayın
Ben sızı anladım tartışmaya gerek yok yorumum sıze fena battı simdi daha iyi anladım Allah bızı sızın gibilerden korusun. Ne yazarsan yaz cevap vermiyorum basta anlamamıştım simdi anladım niye böyle tepki verdiğinizi şaşırmadım. Sizden her yerde var Allah sonumuzu hayr etsin cok kotu bır devirdeyiz.. bu tepki de bunun göstergesi
Herkes kötü bir sen iyisin Allah senin gibi deyyuslardan insanları korusun
esmer erkekler cinsellikte daha aktif oluyor
Lemina mı lan o
Esmer tabi 😅
Değil
Ten uyumu önemli
Beyaz ten harika bence
tabiiki değil ama , bazı durumlar hariç 🤭
değildir
Hayır
@sesizlerinsesi siyahi olsa peki
Ben kırmızı seviyorum veya mavi