Olur ama kısa sürede olur yarı çıplak ya da tam en zevklisi kıyafetle anca kaçak gizli saklı acele sevişmede güzel o heyecanla kıyafete bakmiyorsun
132 Yorumla- 6 ay
Evet baya guzel
- 6 ay
Hızlı sextinglerde bence kadın için en iyi kombin crop ve mini etek
Erkek için ise tisort ve sort
bu sekilde her yerde hızlıca harika bir sexting yaşanır taraflardan birisi iç çamaşırı giymişse işi çok yavaşlatıyor
En İyi Cevaplar
6 ayBir Kadının erkek konuşan cins papağanı varmış, erkeğinde dişi papağanı aynı özelliklere sahip ve bir kuş dükkanında tesadüfen karşılaşırlar her ikisi de çiftleştirme tarafı bir gece aynı kafeste kalmışlar sabah olunca!!! dişi papağanın bütün tüyleri yolunmuş ama mutlu mesut görünüyor dişi papağan sahibi feryat etmiş "Papağanımın haline bakın "diye ama erkek papağan bir anda " aptal adam soyunmadan mı sevişeceğiz"demiş :D :D :D
20 Yorumla
6 ayElbette araç içi bir barın lavabosunda soyunmadan seks daha zevkli oluyor bazen evde bile kenara sıyırıp anlık olarak yapmakta zevkli soyunmadan yapacaksam eğer çorap yırtmasını çok seviyorum :)
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
m 6 ayKıyafet değilde bence iç öanaşırların olması sexe farklı bir heyecan katabilir veya farklı aksesuarların olması atıyorum kadınların bellerine taktığı o zincir tipi aksesuarlar bence aşırı hoş
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
111Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
6 ayAyaküstü (quickie) seks durumlarında soyunmaya ne vakit ne de ortam olur. Kıyafetle seks yapılır, tadı da damakta kalır
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 6 aysoyunmak ve çıplaklık şart seks için
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayHer yerini ellemeyecekse ellenmeywcek kıyafetlerinin kalması sorun olmaz
114 Yorumla- 6 ay
Ellemedikten sonra zevk alınır mı ya
- 6 ay
Kışkırtıcı bir cevap
Gizli Üye(36-45)6 ayKavanozun kapağını açmadan balı yemek gibi anca avcunu yalamakla yetinir insan
100 YorumlaKenara sıyrılıp yapılınca daha bi tahrik ediyor
91 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
6 ayGiyiniksek ve tamamen çıplak kalınamayacak bir durumdaysak seks esnasında bazı kısımların açılması gerektiği düşüncesindeyim. Peki senin düşüncen nedir?
13 Yorumla- 6 ay
@Nick12boss beğeni için teşekkür ederim
- 6 ay
😊😊
- 6 ay
@Nick12boss 😊😉👍🫡
6 ayBende çok seviyorum bazı giysilerle yapmayi hatta eski ilk sevgilim istedigi gibi giydirip beni oyle yapmaya başlardi
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. yani olabilir ama çıplak olup bedenlerin birbirine temas etmesi daha iyi olur. hem yakınlık, hemde keyif açısından..
10 Yorumla
6 ayZevkler ve renkler tartışılmaz nerde ne yaşayacağın belli olmaz dışarda bi yerde aniden gelişen bir durumda soyunmadan da yapabilirsin
10 YorumlaTabii ki değil. Ama yeri ve zamanı önemli. Asansörde olur yatakta olmaz mesela 😂
21 Yorumla- 6 ay
Kesinlikle 😀
Cinsel Yaşam konusunda 486 cevap paylaştı. hayır değil. gerçekten değil, neredeyse hiç bir şey çıkarmadan da çok güzel oluyor. sadece temas noktalarını aralamak yeterli. iyi bir uyum yüksek çekim varsa tadından yenmez.
00 YorumlaApartmanların üst katında kaç giysi mırdar oldu..
Olmaz efenim olmaz. Hıyar değil ya bu tuzlayıp yiyelim.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 536 cevap paylaştı. Yani... Orgazm olursun ama tamamen temas olmaz... Farklı fantezi... Yaşamadım ama pek benlik bir durum değil...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Cinsel ilişkide her iki tarafında birbirini hissetmesi önemli
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 943 cevap paylaştı.
6 ayBelli bir yaşa kadar sürtünerek yapıyorduk zaten bence olur
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
6 ayBszen olması fantezi ve heyecan olsrak değerlendirilebilir.
00 Yorumla
6 ayOlur, hem de nasıl guzel olur var ya 🤤
103 Yorumla- 6 ay
Immmmö yapalım güzelin
- 6 ay
Evettt
Engel değil tam aksine arasına islatmadan girmek
00 Yorumlahangi kıyafetlerin altında veya üstünde olduğuyla alakalı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. olur sen eteğini kaldırırsan sevgilin fermuarını açar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Tadı az olur wyni Fast foto gibi bu işler aceleye getirilmemelidir
00 Yorumla
6 ayo zamanlar da askerdim birliğime dönerken otobüste iki genç terbiyemizler di ben utandım 🫣
00 Yorumla
6 ayGüzel mantıklı bir soru yarı çıplak seks yapılabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
6 ayYaptığım çok oldu. Hızlı olmamız gerekiyordu
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. Bazı kıyafetler evet kısıtlar ama diğer bazıları..😋
00 YorumlaEvet bu yüzden şipşak seksler daha zevklidir hareket kısıtlı ve anın tadını çıkarman gerek
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
6 ayHiç değil. Kıyafetle de olur
30 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
6 ayYani bence yeni hissetmek önemli ya giyinik o hissi almak zor
00 Yorumla
6 ayHızlı sextinglerde bence kadın için en iyi kombin crop ve mini etek
Erkek için ise tisort ve sort
bu sekilde her yerde hızlıca harika bir sexting yaşanır taraflardan birisi iç çamaşırı giymişse işi çok yavaşlatıyor00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayKadınlar giyinik daha Seksi ciplakken pek Seksi olmuyorlar. Benim eşim Seksi değil mesela bednei küçük kalça yok giyinik daha çok güzel görünüyor
00 Yorumla
6 aybazı yerlerde anlık olur
80 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayYavrum senin gibi ince bayanın çok soymaya gerek kalmadan yapmak kolay olur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayBen iç çamaşırı üzerinde bırakıyorum öyle daha zevkli özellikle beyaz giyimde
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)6 ayEteğini veya pantolunu kaldır 5 dk. gir çık o da seks tabi.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayGeçenlerde adam piknikte yapıyordu haliyle kıyafetli idi yani yerine göre
00 Yorumla
6 ayZaman kısıtı olması gerekmez. Köşeye sıkıştırıp anlık süreç başlatmak ta bir fantezi. Kapıdan girer girmez
00 YorumlaTam tersi daha seksi oluyor ama arabada olacaksa etek olması daha mantıklı fermuarlı üst en iyisi
00 Yorumla
6 ayfarkli tarzda farkli zevkler verir. yari giyinikken anlık sekste harika olabilir.
10 Yorumla
6 ayöyle güzel olur ki...
42 Yorumla- 6 ay
- 6 ay
@Poyrazates26 bırak lan peşimi
6 ayOlur tamamen çıplak olmak şart değil
40 YorumlaTürk erkeği her türlü yapar 😀😀 yani bu yerine bağlı arabada olur evdede olur cann nerde çekerse
00 Yorumla
6 ayHemde çok Ateşli olur... En Son Asansörde olmuştu. Kusursuzzzzzzzzzz
00 Yorumla
6 ayTabii ki de olmaz iç çamaşır belki çıkarmazsın ama dış çıkmış ara çıkacaksın o tadı kalmaz
00 Yorumla
6 aysinema wcde bağırta çağırta yapmışlığım var çorabı gitti ama o kadar da olur 😛
00 Yorumla
6 ayKıyafetli sadece kaçamaklarda güzel olur aaki komple soyunmuş halde olmalı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 404 cevap paylaştı. Olabilir
101 Yorumla- 6 ay
Yarı çıplak seks olur mu?
6 ayayak üstü yapınca soyunmaya vakit olmuyor ki.
00 Yorumla
6 ayfantezi kıyafet dglse olmaz
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 aySoyunmadan tabiki seks olur
53 Yorumla- 6 ay
Ahaha daha güzel daha güzel ahaha diyeceksin sandım
- 6 ay
Harikasın
6 ayÇok heyecanlı olur hem de.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 378 cevap paylaştı. Olur neden olmasın daha ateşli ve seksi olur..
00 Yorumla
6 ayOrtam müsait değilse ya da anlık biseyse olabilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 529 cevap paylaştı. Kenardan hiçmi tadmadın
00 Yorumla
6 ayDaha milli bile olmadığım için bilmiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayEngel değil öyle bir an gelir soyunmadan seks yaptığımız olmuştur ayrı bir heyecanı oluyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 600 cevap paylaştı.
6 ayHarika oluyo. Denwdim ben
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
6 ayYoo ilgili yerler açık olsa kafi
00 Yorumla
6 ayÇıplaklık daha rahat olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Seks yapacaksam soyarım net
00 YorumlaOlur ball gibi olur
00 Yorumla- Devamını Gör (72)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar