Cinsel Yaşam Sevismede partnerinizden jartiyer kilotlu çorap giymesini ister misiniz hoşlanır mısınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Sevisirken bu tarz talebiniz olur mu daha önce oldu mu? Size çekici geliyor performansınızı zevkinizi artırıyor mu Sevismede partnerinizden jartiyer kilotlu çorap giymesini ister misiniz hoşlanır mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Areyz Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 365 cevap paylaştı. Performansıda etkıler zevkıde arttırır görsel olarak bir şölen yaşatır fizikte iyiyse aslında bunu talep etmek saçma bence talepsız olması lazım sevişirken paçalı donla gelecek ya da buluşucal halınız yok 😂 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% 6 ay Bunu bizim dememizi bekleyecek kadar hanzo bir tiple sevişmeyiz 1 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Çok paradır o. Gider salı pazarından bı don al derim. Öyle masrafa sokmam sevdiğimi ben😊 0 0 Yorumla
keyifdelisi Takip Et Master Yaş: 33 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kendi istiyorsa giyebilir o an kendini nasıl çekici hissediyorsa 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 6 ay Çok tabriğe girer bu sonra adam kontrolü kaybederse ne olcak. Sen elinden kaçamazsın daha biliyosun dimi 😅 0 0 Yorumla
GececiEfeniz3131 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 6 ay Evet daha çok etkileyici oluyor ve daha çok istekli oluyor. Bi kaç kez yırttım 0 0 Yorumla
olgunerkek37 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Hoşuma giderdi ama her erkegim fantazisi farklıdır 0 0 Yorumla
Selçuk006035 Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yzun boylular mutlaka giymelisir 0 0 Yorumla
Herosell Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Maaş yatınca bizzat ben alıyorum 0 0 Yorumla
Onurrr42 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet giymesini isterim 0 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Görsel olarak hoş olur 0 0 Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Cok hosuma gider jartiyer 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 6 ay Biz öyleyiz 7-24 3 11 Yorumla santiagobey 6 ay Vücudu da yakışması lazım jartiyerin her vücuda iyi gitmiyor Yorumla Cevap sahibi 6 ay @santiagobey beğeniyor zaten Yorumla Soran 6 ay 7/24 o işe hazır mısınız :) Yorumla GececiEfeniz3131 6 ay Hangi renk seversin Yorumla santiagobey 6 ay Yazar msn bi bana rica etsem size 😊 Yorumla Cevap sahibi 6 ay İstiyor ne yapıyım bacım Yorumla santiagobey 6 ay Cevap sahibi ve soruyu soran bana yazarmısınız Yorumla santiagobey 6 ay ? Yorumla Soran 6 ay Rengarenk mi istiyor belli başlı renkler mi Yorumla santiagobey 6 ay Soruyu soran beni duyuyor musun Yorumla Cevap sahibi 6 ay Farketmez Yorumla
Borsa_Kaplanıı Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. olabilir 0 0 Yorumla
Onur06191 Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 812 cevap paylaştı. Evet tabii ki 0 0 Yorumla
KaradenizBeyfendisi Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 523 cevap paylaştı. Yakışırsa giysin 😊 0 0 Yorumla
MuratBey262626 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 99% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 877 cevap paylaştı. Tek tercihim 0 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı. hoşuma gider tabi 0 0 Yorumla
bidenemeli Takip Et Guru Yaş: 36 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. denemedik hiç 0 0 Yorumla
ÇAPKINMEMUR Takip Et Bilge Yaş: 30 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 474 cevap paylaştı. Yesssese 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Performansıda etkıler zevkıde arttırır görsel olarak bir şölen yaşatır fizikte iyiyse aslında bunu talep etmek saçma bence talepsız olması lazım sevişirken paçalı donla gelecek ya da buluşucal halınız yok 😂
Bunu bizim dememizi bekleyecek kadar hanzo bir tiple sevişmeyiz
Çok paradır o. Gider salı pazarından bı don al derim. Öyle masrafa sokmam sevdiğimi ben😊
Kendi istiyorsa giyebilir o an kendini nasıl çekici hissediyorsa
Çok tabriğe girer bu sonra adam kontrolü kaybederse ne olcak. Sen elinden kaçamazsın daha biliyosun dimi 😅
Bacakkari cok guzelse, uzun dantelli corap yeterli olur
Evet daha çok etkileyici oluyor ve daha çok istekli oluyor. Bi kaç kez yırttım
Hoşuma giderdi ama her erkegim fantazisi farklıdır
Yzun boylular mutlaka giymelisir
Maaş yatınca bizzat ben alıyorum
Evet giymesini isterim
Görsel olarak hoş olur
Sen sever misin jartiyer ben çok severim giymesini
Cok hosuma gider jartiyer
Külotlu çorap çekici geliyor bana
Kadın famtezi giyimleri neden bu kadar cekici
Arttırır da giyen yok ki