eşimle 3 aydır evliyiz bakireyim minyon bi kızım ve kocamınki çok kalın 3 aydır içime alamıyorum beni hazırlayıp ıslatmasına rağmen canım yanıyor korkup kaçıyorum. lütfen bana bi akıl verin evliliğim bitmek üzere bunu nasıl kolayca yaşayabilirim 🙏🏻🙏🏻
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 709 cevap paylaştı.
6 ayBuradan bir teşhis koymak doğru olmaz ancak anlattıklarınız bir vajinismus vakası gibi duruyor. Zira Penis kalınlığı ya da vajina darlığı tek başına 3 ay boyunca penetrasyonun mümkün olmamasına neden olamaz. Vajinismus olmasa bile altında yatan başkaca nedenler muhakkak olmalı. Buradan alacağınız yüzeysel tavsiyeler sizi maalesef bir çözüme ulaştırmayacağı gibi yüksek ihtimalle sorunu daha çözümsüz bir hale getirecektir. Yapmanız gereken şey vakit kaybetmeden hemen bir profesyonel yardıma başvurmaktır. Profesyonel yardımdan kastım da cinsel terapi konusunda eğitimi olan bir psikolog desteği almalısınız. Bunun için imkanınız var mı?
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Yani senden bu konuyu konuşmak isterdim ama gerçekten büyük penis olması bayağı bir büyük sorun dilersem bu konuyu senden elimden geldiğince anlatabileceğim bir şekilde anlatmak isterim belki bir faydam olur Çünkü Türkiye ortalamasını çok üzerinde olan çok nadir insan olduğu için bazı kızların böyle problemler olabiliyor
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bu konuda senin durumunda 3-5 kişi ile taktik verdim başardılar. Bunun için orayı girişte kasmayi yok etmek için bir iki kadeh kırmızı şarap alip kafa Çakır keyif olunca seni iyice sulandirip alerin başını yagliyarak ya da tükürükle kayganlastirsrak yüklenince girer öyle deneyimlerin. Yine sorabilirsin
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
m 6 ayMerhaba! Aslında okuduğum ve anldıgıma göre senin sadece psikolojik ve bunu kafanda öyle kurduğun için yaşayamıyorsun bence kendini rahatlat ve öyle ilişki yalamaya çalışın
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
23Cevap
Vajinusmus olmuşsunuz, doktora gidin. Buradan kimse size akıl veremez, tıbbi destek alın. Burada sadece abaza erkekler ve pembe hesaplı erkekle size biliyorum havası yapıp abuk subuk fantezi soruları sorar.
04 Yorumla
Soran6 ayvajinismusla ne alakası var ki kocamınki çok büyük olduğu için canım yanıyor birleşemiyorum küçük bir şey olsa böyle sorun yaşamazdım bence
- 6 ay
Belli kardeşim, erkeksin ve pembe hesap açmışsın :D Yoksa sürekli kocamınki şöyle kalın, böyle kalın diye burada betimleme yapmazdın. Bu kadar belli etmeyin erkek olduğunuzu :D Aklınca kalın penis seven ya da merak eden bir kadın yazacak da muhabbet kurup mesajlaşacaksın demi :D
Eğer kadınsan da, adam gibi sana çözümü söylüyorum! Doktora git, vajinismussun.
Soran6 ayburadan ses atılıyosa özelden ses atmak isterim size :) benim tek amacım bu durumu yaşayan kadınların tecrübelerinden faydalanmak ama nedense kadınlardan çok herbokolog erkekler doluştu yorumlarıma.
- 6 ay
Atıp atmaman sorun değil benim için, atmak istersen de zaten mesaj kısmım açık. Ama, demek istediğim şu güzel kardeşim... burada sapık güruh var. Hangisi ben çözdüm, ben yaptım dese, seni mesajlaşmaya çağıracak, buradan anlatamam diyecek, cart diyecek curt diyecek... yani aslında hiçbiri bir halt bilmiyor, -mış gibi yapıyor. Sen buradakileri umursama. Vajinismus yıllarca evli olan kadınların bile 1-2 yılda atlatamadığı bir şey, altında temel sebep olarak psikoloji yatıyor. Her kadın vajinismus yaşamadığı için, hemcinslerin de pek yardım edemez. Hem psikolojik destek, hem de tıbbi biyolojik destek almalısın.
6 ayhttps://youtube.com/shorts/CyLo5hG12xY?si=7BZOW83tdlyJgFUUkorktuğundandir alışırsın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 500 cevap paylaştı. Eşinde yavaş girsin o zaman ne diyim. Adam herşeyi yapmış daha ne yapsın.
05 Yorumla
Soran6 aygirmekle alakalı bir dırum değil penisi çok kalın olduğu için canım yanıyor ister istemez kendimi geri çekiyorum kasıyorum parmakla bozup alıştırmayı deneyeceğim
Soran6 ayben büyük olmasını hiç istemedim çünkü bakire ve 150 boyunda bi kizim ben kaldıramam o kadarını
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
6 ayKaçmayacağın bi pozisyon da yavş sakince deneyin tabi sakin olması gereken asıl kişi sensin
08 Yorumla
Soran6 ayyapamıyorum çok korkuyorum 😞😞
Soran6 aybeni altına alınca korkup kendimi sıkıyorum onu ittiriyorum
- 6 ay
Doktor yardımı almayı deneyin olmado alıştıra alıştıra gitmesi lazım kocanın
- 6 ay
Dogyy gibi bi pozisyonda olursan çokta engel olamazsın biraz daha kolay olabilir
Soran6 aykendimi ister istemez kastığım için olamıyor işte
- 6 ay
Tedavi olman lazım o zaman herşeye yok diyorsun
Soran6 aytedavi olunca vajinam mı genişlyecek veya kocamınki mi kücülecek? çok büyük olduğu için acı çekiyorum birleşemiyoruz diyorum
- 6 ay
İnsanlar ordan doğum yapıyor yani bu düşündüğün gibi bişey değil kocan kayganlaştırıcı kullanıcak doktor seni psikolojik olarak buna hazırlıcak ve sorun çözülecek daha nasıl anlatayım özelini
Cinsel Yaşam konusunda 464 cevap paylaştı. Evet bunu biliyorum eski kiz arkadasimda boyleydi sanki savasiyordum ama baya ugrasdan sonra cozdum😆
01 Yorumla
Soran6 aynasıl çözdünüz lütfen
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
6 ayBunu burada değil de psikolog yardımı ile asacaksin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
6 ayGereksiz gerginlik yapıyorsun ondan kasılma olduğu için alamıyorsun. çozümü kolay
00 Yorumla
6 aySanırım vajinusmus olmussun, doktora gidebilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayMinyon tam hayallerimi süsleyen bi hatunsun.
Zamanında eşimde korkuyodu ama sonunda aldı. Korkmayı bırak zevke odaklan o zaman olacak04 Yorumla
Soran6 aynasıl bırakabilirim görünce çok korkuyorum değince bile canım yanıyor kasıyorum kendimi ister istemez onu itiyorum aramız bozuldu ne yapayım
Cevap sahibi6 ayİkinizde haklısınız. Çokmu kalın onun ki? Desen ona, ben kendim yapsan bi şekilde sonra senle olsak diye
Soran6 ayevet kalın boyu uzun değil ama kalınlığı çok geniş vajinama girmeye çalışınca acıdan ölüyorum istemediğim için yapmadığımı düşünüyor benimle konuşmuyor günlerdir
Cevap sahibi6 ayOna acıkla durumu istemsiz korkuyorum yoksa senle ilgisi yok de. Bi erkekte nu kadar düşüncesiz olmamalı ama ya
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
6 ayAnlamıyorum dediğin yer doğumda 20 cm aciliyor eşinin tecrubesizliginden olmuyor buna ilaveten senin psikolojin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayNasıl evlilik bu 3 aydır evlisin ve bakiresin korkunu yenmen lazım
00 Yorumla
6 ayÖnce parmakla aç zarı yırt sonea içine giren parmak sayısı çğaltarak genişlet
05 Yorumla
Soran6 aydeneyeceğim
- 6 ay
Biraz iç sarhoşken gevşersin
- 6 ay
Kaç kilosun ki alamıyorsun
Soran6 ay152 boy 42 kilo ama kocam iri yapılı
- 6 ay
Ne durumdasın
Gizli Üye(25-29)6 ayBurada derdine derman arama yorumlarda ki sapiklari görmüşsündur zaten tek çare doktora gitmek ya da alıştıra alıştıra ufak ufak olacak bunun içinde sabretmek gerekir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 868 cevap paylaştı.
6 ayUzun oral yaptır sulandır
02 Yorumla
Soran6 ayyaptık
- 6 ay
Okadar darmı yaa
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sakin ol yavaş yavaş yapsın
04 Yorumla
Soran6 aydeğdiği an acımaya başlıyor onu ne kadar istesem de acıdan itiyorum
Soran6 aysırılsıklam olmuştum ama ski değdiği an acımaya başlıyor üstüne çıkıp oturmaya çalıştım ama yok o kadar ağrıyor ki
Cinsel Yaşam konusunda 811 cevap paylaştı. Kaygan lastırıcı kremi var onunla dene
01 Yorumla
Soran6 aydenedik beni yaladı ıslattı çok zevk aldım ama iliskiye girmeye calısınca canım yanıyor devam edemiyorum onu itiyorum hep
6 ayMerak ettiriyon insanı ysgsg
11 YorumlaKocanın bi yerde kiymasi lazım sana
00 Yorumla
6 ayYapmayın sizde ne olacak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 780 cevap paylaştı. vajinusmus mu diyorlardı öyle bir şey mi acaba bu
00 Yorumla
6 ayKaçmadan bekle zevk al
03 Yorumla
Soran6 aykaçmadan bekle demek kolay. korkudan duramıyorum yerimde canım yanıyor 2 gün önce denedik ama hala ağrıyor vajinam çok zorlandı
- 6 ay
Başını alabildinmi
- 6 ay
Ne oldu
6 ayÜste sen çık
02 Yorumla
Soran6 ayonu da denedik üstüne oturamıyorum çok zorladım ama kalın olduğu için girmiyor canım yanuyo ben de vazgeçiyorum nasıl düzelecek bu
- 6 ay
yalat kendini , kremler var. acele etmeyin. bir kaç saat sürse de deneyin. yapabilirseniz çok zevk alacaksın.
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
6 ayön sevişme yaparken parmaklamıyor mu?
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 433 cevap paylaştı.
6 ayBoşanma yakındır
00 Yorumla
6 ayCinsel terapi alabilirsiniiz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayOral var mı
06 Yorumla
Soran6 ayyaptık
Cevap sahibi6 ayKim kime yaptı
Soran6 ay69 yaptik
Cevap sahibi6 aySeninki kıllı mıydı, yoksa hafif mi
Soran6 aytertemizdim
Gizli Üye(36-45)6 ayVajisnusmus var demekki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 437 cevap paylaştı.
6 ayYakalamıyor mu
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım