İlişkim yeni 1 ay oldu ama hayatımdaki kişi inanılmaz detaycı bir şekilde konuşmaya başladı onu rahatlatmamı istiyor bende erkeğim gbisinden savunma yapıyor buda beni rahatsız etti kız arkadaşıma danıştm konuşmak için çok erken dedi güvenme
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Birbirinizi yeterince iyi tanidiginizda, güvendiğiniz de ve buna hazır hissettiğinizde.
Ama böyle biri ile cinsellik değil birlikte bile olunmaz maalesef onu deyim.
Neden peki
Birlikte olduğun kişi seninle erkenden cinsellik yaşamaya çok hevesli ve istekli olduğu için hem bu konuyu açtığı için..
Gerçeğini zaten yapamazda orada dursun önce ama konuşmasında istemiyorum diretiyor
Yalnız böyle birisine 1 yere kadar dayanabilin onu deyim..
Yavaş yavaş olmalı bu 2 ay geçer bence kadınlar pek cinsellik sevmez
Kesinlikle konuşmayı istemiyorum ama bu istiyor kendini değiştir diyorum Hayır Kendimi asla değiştirmem diyor
İşte alışmış senide istiyor sana saygı duymalı ama demek ki zor onun için bence daha da zorlarsa bırak çünkü sen hiç istemeyeceksin zamanı değil senin için
Bencede cok erken en az 6 ay öneririm çünku iyisiyle kötüsüyle tanimiş olursun
Yani insan tanır bakar sen istiyor musn diye sorar düşüncen ne diye konuyu açsam rahatsız mı olur düşüncesi yok illa sesli sexsting takmış yani
Özelden konuşmak istemiyorum hata olur o yüzden
kesinlikle çok erken bu niyetle gelen zaten belli etmiş kendini kaç kurtar
Uzak mesafeyiz bide benden absürt fotolarda istemisti ben direndim ama konuşcam diyor
Olmak zorunda değil. İstemiyosan yapmaya bilirsin. Ama o da ilişki de kalmayabilir
İstemiyorum tabikide kaç defa dile getirdim olmaz dedi konuşurum çünkü seni seviyorum falan bende İstemiyorum
O zaman en iyisi ayrılmak
Ateşliysen mastürbasyon yapıyorsan olabilir sana kalmış
İlginç erkekse rahatlamak için bir kızamı ihtiyacı varmış
Evlensin o zaman
Evlenmek içinde erkekmiş
Erkenmis
Ee saçma değilmi çok istiyorsa parayla mutlu eden çok
1 aylık ilişkin var ve ciddi ise bu dile getirilmez buluştukça kendiliğinden oluşam bir durum
Ya fiziksel olarak yapmam da zaten ama ama konuşmasında istemiyorum uzak mesafeyiz buluşmadik bile
Yani buluşmamışsın nasıl biri olduğunu bilmiyor
Ama s. tng yapmak istiyor
Evet :((
Yaşlar kaç
26 27
Tanıştığınız yer ortak arkadaş mı
Hayır oyun platform mu
Yanı oyundan nasıl flörte geçildi
Tanışmak istedi bende ilk etapta istemedim konuşa konuşa geçti bir şekilde iste
Çalışıyormusun
İşler yoğun galiba
Hemen terkedilecek erkek tipi
Güven veremez
Neden peki
Güven anlamında bir temel atılacak birine benzemiyor.
Evliliğe yanaşmayan kişi takılıp yoluna bakar.
Erkeğim, ihtiyacım var sözleri kalitesizlik
Bu cidden denilmez mi benmi çok safm ya
Valla safsın😅
Ama seni seviyorum diyor seni istiyorum gbisinden iyice kafam bulanıyor
Sevgi öyle kolayca harcanacak bir şey değil.
Düşüncesi
Tavrı sevgisizlik olarak geldi.
Bir sevgi varsa
Yataktır
Bana saygı duymuyor konuşma diyorum konuşcam diyor kendini değiştir benim için diyorum Hayır neden kendimi değiştireyim diyor Ben buyum Ben kendimi biliyorum diyor konuşmadan duramam diyor
Sende bunlara rağmen devam ediyorsun.
İlginc
Çünkü ayrılamıyorum vicdanım el vermiyor nedense
Kendine saygı da duymalısın
Onun derdi baskaymis, yolla
Doğru demiş bu ne perhiz ne lahana turşusu
İstediğin an konuşabilirsin
Esc ye gönder
Nasıl yani
Yani sen cinsel anlamda bir birliktelik istemiyorsan ya da evliliğe kadar olmaz diyorsun adam haklı
Yapmak zorunda değilim ki herkesin bakış açısı farklı bu durumlara karşı belki beni kullanacak neyine güvenipte kocam olmamış birine kadınlık yapayım çok saçma geliyor veni tanısin vakit geçirsn evlensin ondan sonra bu kdr basit yani
Tamam işte ben de senin kendi değerlerini koruduğun için diyorum
Sorun benm isteklerime saygı duymuyor konuşmayacksn diyorum hayır konuscam diyor
Canım benim o zaman yol yakınken gönder hani böyle bir ilişki sana zarar verir
Ben sadece değişmesini istiyorum yazık olmasın ayrılamıyorum da vicdanım el vermiyor
Ya tabii ki şimdi bir ilişki kolay başlamıyor ama istekleriniz uyuşmuyorsa ne yapacaksın
İnanın son 2 haftadır inanılmaz tartışma kavga var dün akşamdan bu yanada yazmiyor aramıyor anlamadım bunu
İşte burada niyet öne çıkıyor yani Bir de şöyle kalp gözünü kapat beyin gözünle bak adamın niyeti ne ben bir şeyler anladım ama sen ne anladın
nişanlı iken
henüz çok erken
Keyfinize göre
bunun talebi biraz abartı olmuş
Hele bu nedir özel bölgelerin belli olacak şekilde fotoğraf at Domal çek fotoğraf at gibi
kız arkadaşınız haklı birde fotograf oyle at böyle at ıle olmaz daha çok yenısınız 1 ayda olacak işler degıl 1 yıllıkta olsanız fotografa gerek yok bu duygular karşılıklı olur bu emır vaki konusmalar yakısık olmamıs
1 ay olmadan istedi yani siz düşünün
şimdi yeni nesil erkekler hızlı koşma peşinde ne yazık ki umarım sizin istedıgınz gibi biri olma yolunu seçer yoksa işi zor
Zorunlu mu
Değil kesininle değil ama her erkrk konuşur diyolar
Her erkek konuşmuyor
Bende ne yapacağımı bilmiyorum iste
Kendini kullandirtma yeter
Cokerken
Yaşlar kaç
26 27
Ben erkeğim şeklinde konuşması çok rahatsız edici. Sevgisi olan erkek karşı tarafın görüşünü de önemser aslında. Cinsellik amacı olan biri gibi
Sen beni kullanıyorsun dediğimde de bana kızıyor Hadi kendine bu yakıştırmayı yapma gibisinden, benden özel bölgeler belli olacak şekilde foto istedi domal öyle foto at demişti Hani ben bayağı bir kavga ettim sen sevdiğin kadından nasıl böyle şeyler istersin gibisinden Tamam haklı olabilirsin Fotoğraf konusunda ama konuşabiliriz Ben konuşmadan duramam dedi
Seni manipüle etmesi en büyük problem. Senin isteklerini önemsemeden kendi istediğini yaptırmaya zorluyor. Bu büyük sorun. Sen de istiyor olsan ilk günden yapsan da sorun değil
İstemiyorum hayır oda benim değil misn savunması yapıyor gitmek istersen tutmam seni falan
Sen neden onunla kalmak istiyorsun
Ya aslında ben bu tür durumlarda hemen ilişkiyi kesme taraftarındayım ama birinden ayrılamıyorum vicdanım el vermiyor sanki Karşımdaki insanı üzüyormuşum gibi geliyor bana hemen yumuşuyorum
Mesaja gelsene
Bir ayı geçsin