Bazısı için hiçte engel olmuyor.. sizin düşünceniz nedir?

🫦💌❤️🔥
Bazısı için hiçte engel olmuyor.. sizin düşünceniz nedir?

🫦💌❤️🔥
Engel değil ama kadınların alması mutlaka gereklidir benim için. Hem estetik açısından, hem de hijyenlik açısından asla iyi değil. Doktorlar da önermiyorlar zaten. Erkeklerde bakımına dikkat etmeli. Ağıza tüylerin girmesi ya da temas etmesi fikiri bile midemi bulandırıyor 😂😂.
Bir şeyler yiyordum ya of böylede detaylı anlatmasaydın bebiş 😩😀
Jajwjsjejsj gerçekler
Evet ama böylede yapma hshsh
Bu bir beklentidir! Ben karşımdakinden ne bekliyorsam aynı beklentiyi onun da bekleyeceği olasıdır ama !!!
yine ben bir başkası için değil kendi titizliğimden dolayı temiz olmayı seviyorum. bence evet engel olabilir.
Yorumlara baktım da erkekler yok olmaz cart curt demiş, bence de engel yani insanın hoşuna gitmeyebilir ama bu engel olduğunu söyleyen erkekelr eminim ki dağ ayısı gibi geziyordur
Yok dag ayisi gibi gezen benim. Ama benim icinde kil engel degil. Cunku bilimsel olarak bilirimki guzel bir dujtan sonra kil asla hijyen problemi yaratmaz. Aksine oral yaparken kasiklardaki killarin dili huylandirmasi ve sonrasinda vajina dudaklarina gecince dilin o pruzsuzlugu hissetmesi daha cok haz veriyor. Yani aslinda olay şu. Kendini bi kaliba sokmamalisin. Sadwce asil istedigine odaklanmalisin. Sadece kendi zevkine tercihine gore hareket etmemelisin. Soyle orali bir erkek kendisi zevk almak icin yalamaz zaten. Aksine kadinini odaklamak kadinjnin kendjni iyi hissettirmesine yonelik yapar. Ayni sekilde kadinin yaotigi oralda erkege iyi hissettirir. Sahsen killi iken ben hic bir rahatsızlık hissetmedim. Benimde killi oldugum zamanlar oldu yine ayni sekilde kiz arkadasimda rahatsizlik hissetmedi. Yani bu tarz dusunceler sadece cinsellikte kirilganliklari artirir. Bana kadinimin saclarini koklamak oksamakta haz verir. Kil genel olarak pis bisey degildir. Sadece düzenli olarak yikanmadiginda hijyen sorunu olusturur. Birde cok uzamasi sorun. Ayda 1 kere max 2 kere jiletle alinmasi benim icin yeterlidir. Boyle basit gereksiz seyler icin kadinima piskolojik stres baski yasatamam. Kedimde killi ama sarilip öpüyorum. Kadinimi mi opmicem.
Engel değildir diyenler abazanlıktan ve yokluktan dağı taşı bile becerecek adamlardır. Tertemiz ve tüysüz olmadığı sürece asla oral yapmam. Hijyene önem veren hiçbir kadının da bu beklentimi anormal göreceğini düşünmüyorum.
Niye öyle baktın ya kıllı olmak normal mi yani bakımsızlık istek kaçırmaz mı? Ayrıca onları tüy diye sevimlileştirme. Oradaki kıllar çok sert ve kalın oluyor, dişil enerjiyi öldürüyor 😅😑🤭
He tamam ahahaha sinirlenmişim galiba biraz ya hemcinslerimi çok harcamışım ama güldüysen sorun yok 😅
Cevap
103Cevap
Engel değildir benim için ben yaparım
Tüy demek bakteri yuvası demektir. Hijyen önemli ne kadar da temizlense olmaz.
Çok haklsn
Senn nasl
Bir zamanlar bir uzman doktor ile birlikteliğim olmuştu ve evet bikini bölgesi tüylüydü sorunca "Bri tür filitre görevi görüyor demişti (hiç koku vs yoktu aksine bakımlıydı) ama ben tercihimi söyleyince yemziliğini gerçekleştirmişti. yani evet bana itici geliyor...
Sorun sadece oral değil... Yağmur ormanları gibi dolaşmak sevişmese bile kokar yanında durulmaz... Hele oral hiç yapılmaz... İğrenç...
Yoo engel değil kimi kıllı sever kimi kılsız herkesin fantezisi farkli
O yüzden seven sevdiğine nasıl sevdiğini söylemeli çekinmemeli 😂
Engelde laf mı. Girilmesi yasak olmalı. Ölüm tehlikesi yazmalı girişinde
Bence iğrenç tabikide tüysüz olmalı eğer buna bile ses çıkarmayan erkek varsa erkek değildir yeter artık yaaaa toplumda ne insalr var abi işte çirkin ve kötü huylu kadınlar bu yüzden şanslı🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
O şekilde hoşlanan varsa bence engel değildir
Engel değildir ama yaparken o tüyler kopabilir buda yapanı biraz kötü hissettirir en iyisi kısa ve temiz olması
evet.
kıl yalamaya çok meraklı olsaydım gider gay falan olurdum sakallı bıyıklı herifler de aynı şey kıllı etek bölgesiyle.
Bikini bölgesinde tüylü olması sorun değildir, dudaklarin çevresinin hijyenik olmayan bir şekilde tüylü olması sorundur
Bence engel değil ama bazen agzı yara ediyo mesela tam o noktanın etrafı temiz olsa sadece üstte olsa o Seksi gösterir
Hayır bence çok doğal ve seksi. beni dahada azdiriyor
Bikini bölgesinin tüylü olması çoğu erkek için engel değil çünkü oralı keyifli yapan kıl değil bedenin verdiği tepki; temizlik ve rahatlık varsa tüy sadece detay kalır, hevesi kısmak yerine bazen daha da doğal bir çekim yaratır 😉
engel değil ama onu o şekide hissetmek ve görmek pek de güzel değil...
Benim için engel temiz ve tüysüz olması şart
Yani temizlik, hijyen açısından bakım önemli. Zira orangutan değil insanız neticede.
Çok uzun değilse engel olmuyo hatta ayrı bi güzelliği oluyo
Üst kısımda biraz tüy olabilir ama ağza gelmemeli tüy.
Oralı geçtim öyle sevişilir mi ya😶
Ben tüylü severim engel değil kadınıma oral yaparım😊
Yani çok çok uzamış ise sorun olabilir ama az ise olmayabilir normalde kadınlar özel bölgesinde kıl olması daha sağlıklıdır çünkü enfeksiyon bakteri veya mantar oluşumunu engelliyor tabi or ilişki öncesi tıraş yapmak gerekir diye düşünüyorum
Mısırı buldun püsküllüsünü arıyorsun diye halk dilinde bir söz vardır, diğer versiyonu şeyi buldun kıllısını arıyorsun derler..
İki tarafında hijyenik ve temiz olması önemlidir
Yahu orali cinselligi bi kenara birak insanin kendisine saygisi olmali...
Yaptırırken gözüm orasını görmüyor sadece mimiklerine vede gözlerine odaklanırım
69 pozisyonu için engel ben nasıl görmek istersem eşimde aynı şekilde görmek ister
Niye engel olsun hijyenik olduktan sonra tutsun dişiyle çeksin kılları bak nası aleve veriyo
kadın milleti cidden pislik, sadece yüzüne önem veriyor
Tüylü şeftali ve tüysüz şeftali misali. Tabiki tüysüzü tercih edilendir
Kadın dediğin kaymak gibi olacak :D :D :D :D
Tamamen çiftler arasında iş oraya kadar geldiyse engel olacağını düşünmüyorum
Ben sevmem ama seven de var.
temiz olmalı temiz tutmalıyız
Buradan tanıştığın biriyle görüştük oral için kılları uzat demişti öyle seviyordu
Hijyen açısından engel
Değildir asla. Hijyenik olması kıllı/tüylü olmasıyla alakalı değil. Hatta çoğu zaman daha kadınsı duruyorlar
Kıl mide bulandırır ilk defa ise mecburi 🤣🤣
Temizse ve Amazon ormanları gibi değilse değil
Duygusal ve ruhsal açıdan istekliysem asla engel olamaz
ben takılmam ama benim ki tüylü ise o istese de vermem
Ben severim tabi her yerde olmayacak üst de olacak ve uzun olacak ipeksi bir his veriyor bana
ne kadar tüylü olduğuna bağlı
Oral seks olmadığı için düşünmeye gerek yok.
İnsan çalışacağı ortamın temiz olmasını ister 🤣
Temizlik şart ıyyy pis pis ne öyle
Hayır daha kadınsı oluyor bence
Surun değil güzel duş alir yapariz
Hayir benim icin guzel her hali.
Engel değil ama olmasa daha iyi
Engel değildir niye engel olsun
Seksi zevksizleştirir
Tabiki engel en sevmediğim şey
Pürüzsüz pespembe tek çizgi olursa
Benim için engel değil
Hafif tüylüye bayılırım