Dişil yanımı mı kaybediyorum 🤦♀️
Çok istekli arzulu bir kadındım duygusal bir süreç yaşadım sonrasında üzüntüden dolayı hastalık yaşadım
Arzum var ama tatmin olamıyorum isteğim var ama o zevki bulamıyorum bunun sebebi nedir?
Dişil yanımı mı kaybediyorum 🤦♀️
Çok istekli arzulu bir kadındım duygusal bir süreç yaşadım sonrasında üzüntüden dolayı hastalık yaşadım
Arzum var ama tatmin olamıyorum isteğim var ama o zevki bulamıyorum bunun sebebi nedir?
Dişil yanın kaybolmadı sadece yaşadığın duygusal ağırlığın altında biraz susmuş durumda çünkü kadın enerjisi arzu değil huzurla açılır bedenin toparlandıkça ruhun da yeniden akacak ve o eski ateş zaten kendiliğinden geri dönecek merak etme 🌿
Cevap
27Cevap
Kendi bedeninde ve ruhunda dolaşarak bulabilirsin. Seni heyecanlandıran şeyleri kurgulamak da işe yarar bir yol olur.
Seni kadın gibi hissettirecek bir partnere ihtiyacın var. Seni seksi, çekici, arzulanan, istenen özlenen kadın olarak hissettirecek
Bilmiyorum küsmüş gibiyim eski istekliliğimi bulamıyor bu ara
Genelde boşanma ve ayrılık sonrası olur bu kendını zorlayıp masturbasyonla sextıngle ya da istemesende sevişerek yenebilirsin
Sevdiğim adama dahi isteğim olmuyor önceden o olsun olmasın isteğim olurdu 🥹
Benim birine ihtiyacım yok yaşamak istersem yaşarım ama o duygumu bulamıyorum zevk alamıyorum sadece benden yararlanan adamı ben ne yapayım
Çünkü biraz senin kaçırdıkların yaşadıklarının etkisi olsbilir. Birde bunu görvmiş gibi yapıyor algılıyor olsbilirsin.
Kendini rahat bırak sıkma
Heleki ilişkiye gireceğin zaman tamamen kafandaki tüm sorunları unut ve öyle yap
Zamanla düzelecektir
Zamanla olur bu ve karşına çıkan kişiye bağlı hadi ben şimdi düzelteyim herşeyi şeklinde olmuyor. Birisiyle konuşursun ve zamanla isteğinin arzunun değiştini fark edersin sonuçta dişiliğini özel kişilere gösterebilirsin
Bilinç altındaki sorunun seni baskılaması.
O sorunu unutturacak güzellikte cinsellik sevişme vs yaşamaman.
Belki de tatmin edecek biri yoktur
Kaç yaşındasın sen
Duygusal derinliğe artık herkesle hemen ulaşamıyorsun çünkü herkes yüzeysel yaşıyor herşeyi
Boşluğu dolduracak olmadığı için ve kendini yetersiz gördüğün den kaynaklı
Psikolojik olabilir ya da hormonal dengem bozulmuş
partnerin var mı bunları konuşabileceğin peki?
Birinin eslik etmesi lazim sana yaparken o. sehveti hisetmelisin sanal veya gercek hayattta sanaldan istersen yardımcı olayim
Çıplak olarak aynaya bak o zaman bulursun
Sert bir seks seni kendine getirir bence
Duygusal olarak çöktün mü
Sanırım biraz kendinden uzaklasmissin
Odaklanamiyorsundur belki
Bu kadinlarda hep var sanırım
partnerin destekolamlı
Doğru kişiyle karşılaşmadın
Kendine bakarak
Evli misin bekar mı?
İç giyimine yenilikler kat
partnern var mı