Cinsellik konusunda falan mesela yaşı büyük olan erkeklere daha çok ilgi duyuyorum (30 yaşında olanlara mesela)
Psikologa söylesem mi bu durumu sizce sıkıntı mıdır yoksa normal mi
Cinsellik konusunda falan mesela yaşı büyük olan erkeklere daha çok ilgi duyuyorum (30 yaşında olanlara mesela)
Psikologa söylesem mi bu durumu sizce sıkıntı mıdır yoksa normal mi
19 yaşındaki bir kızın 30 yaşındaki erkeklere yoğun cinsel arzu duyması “otomatik olarak” bir sorun değildir ama çok ciddi riskler ve potansiyel sorunlar barındırır. Bu durumu sorunlu kılan şeyleri açık ve gerçekçi bir şekilde sıralayayım
1. Güç dengesizliği
19 yaşında biri genellikle henüz üniversiteyi yeni bitirmiş ya da bitirmemiş, maddi-manevi bağımsızlığı tam oturmamış, hayat tecrübesi sınırlıdır. 30 yaşında bir erkek ise genelde kariyerinde belirli bir yere gelmiş, daha fazla para-elinde güç ve sosyal statü sahibi olur. Bu durum, ilişkinin eşit bir ilişki olmaktan çıkıp kolayca manipülatif ya da sömürücü bir hale gelmesine yol açabilir.
2. “Grooming” riski
30 yaşındakilerin özellikle 18-21 yaş arası genç kadınlara yönelmesi sık görülen bir pattern. Çoğu zaman bu kişiler kendi yaş grubundaki kadınlarla sağlıklı ilişki kuramıyor ya da kurmak istemiyor; çünkü daha deneyimsiz, sınır koyamayan, “şekillendirilebilir” birini arıyorlar. Bu bilinçli ya da bilinçsiz “grooming” (yavaş yavaş kendine bağlama ve bağımlı hale getirme) olabilir.
3. Duygusal olgunluk farkı
19 yaşında biri hâlâ beyin gelişimini tamamlamamıştır (ön frontal korteks 25 yaş civarına kadar olgunlaşır). Karar verme, risk değerlendirme, uzun vadeli sonuçları görme kapasitesi tam değildir. 30 yaşındakinin ise bunlar çok daha gelişmiştir. Bu fark, genç kızın “aşık olduğunu” sanırken aslında duygusal olarak kullanılma ihtimalini artırır.
4. Toplumsal normalleştirme tuzağı
“Yaş farkı sadece rakamdır”, “Yetişkinse sorun yok” gibi söylemler çok yaygın. Ama istatistikler gösteriyor ki büyük yaş farkı olan ilişkilerde duygusal/fiziksel şiddet, aldatılma, terk edilme ve hamile kalıp yalnız bırakılma oranları belirgin şekilde daha yüksek.
5. Kendi yaş grubuyla deneyim eksikliği
19 yaşında sadece 30 erkeklere ilgi duyan bir kız, çoğu zaman kendi yaşındaki erkekleri “olgunlaşmamış, çocuk” diye etiketler. Bu aslında bir savunma mekanizması olabilir
- Baba figürü arayışı (çözülmemiş baba kompleksi)
- Düşük özsaygı (kendini ancak “yaşlı ve deneyimli” biri isterse değerli hissetme)
- Travma geçmişi (cinsel istismar, ihmal vs. yaş farkını normalleştirebiliyor)
6. Uzun vadeli sonuçlar
19’da başlayan böyle bir ilişki genelde 23-25 yaş civarında biter. O sırada kız tam olgunlaşmaya başlamış, kendi kimliğini bulmuş olur ve fark eder ki yıllarca biri tarafından “küçük kız” muamelesi görmüş, hayalleri ertelenmiş, arkadaş çevresi daralmış, çoğu zaman hamile bırakılıp terk edilmiş ya da duygusal olarak tüketilmiş olur. 30 erkek ise yeni 19-20’lik birini bulur ve döngü devam eder.
Özetle
19 yaşındaki birinin 30 erkeklere cinsel arzu duyması biyolojik olarak mümkün, hatta yaygın. Ama bu arzunun peşinden sorgusuz sualsiz gidilmesi çoğu zaman ciddi duygusal hasar, manipülasyon ve uzun vadeli pişmanlık getirir. Aradaki yaş farkı 10 olduğunda “aşk” değil, çoğu zaman güç ve kontrol dinamiğidir.
Bu yüzden “sorun” olan şey arzunun kendisi değil; bu arzunun genellikle sağlıklı olmayan nedenlerle ortaya çıkması ve çok yüksek ihtimalle zarar verici ilişkilere dönüşmesidir.
Bu çevreden kaynaklı. Büyük erkekler aklına girer küçül kızların sonra evlenirler ömür boyu çıtır kız ile yatar. 40 yaşında biri olup 18 yaşında olanla yatanı evleneni bilirim. Biri vardı 43 yaşında 19 yaşında kızla yatmış benimsin isteyeceğim seni diyordu burada. Babası biliyor laf geçiremiyor. Abisi ayrı dövmüşler yine olmamış.
Sen sen ol çok arayı açma. Ama Max 30 olsun üstüne çıkma cinsellik için. Ben de çok yattım 18 yaşımda kızla ama dediğim gibi cinsellik içindi. Evlenmek için ise 20 yaş falan istiyorum minimum
Benim evlilik düşüncem yok ki ama
O zaman ben 29 yaşındayım 😁
Olabilir aslında sana bebek gibi bakacaklarını düşünebilirsin. Bir de cinsel yönden deneyimli olan olgun bir erkeğin cinsellik yaşarken bencil davranmayacağı düşüncesi seni isteklendiriyor. Peki nasıl bir ilişki yaşamayı seviyorsun? Tutkulu mu sert mi?
İkisi de güzel bence
Peki normalde ne kadar sürede bir mastürbasyon yapacak kadar isteğin artıyor?
34 yaşındayım ben ilgi gösteririm ☺️
Her gün yapıyorum
Meşgul olacağın bir şey yok mu üniversite okuyor musun?
Mezun yılım ama istekliyim işte
Kendini sürekli meşgul etmen lazım biraz azaltman lazım.
Uzak dur canım çoğu 30 yaş üstü erkek bilerek kendinden 10 yaş küçük kızlarla olmak istiyor tek neden manipüle etmek yani kontrol altında tutmak maalesef siz genç kızlar daha kendinizi bile bilmiyorsunuz ve çok sağsınız genelde bu yüzden onların oyunlarına hemen kanıyorsunuz zaten adam iyi biri olsaydı kadınlar onu yalnız bırakır mıydı sanıyorsun azıcık gözünüzü açın ve mantıklı adımlar atmayı öğrenin artık kızlar yoksa üzülürsünüz
Safsınız* olacaktı
Cevap
117Cevap
Bende öyleyim bu kişinin kendi olgunluğu sonucu böyledir... Prenses erkek, ergen erkek, laylaylom erkek sevmiyoruz.
Haklısın
Sizde Beyin desen 0
@MuhammedAslan16 senin beynin gibi eksilerde değil en azından... Biz prenses, ergen, çocuk erkekleri sevmiyoruz bu sebeple olgun tercih ediyoruz... Olgunluktan kastım dış görünüş değil!
Psikoloğa söylesen diyeceği çok normal kadınların çoğu böyle zaten der. Sıkıntı olacak bişe yok. Beklentilerinizi karşılıyor sonuçta olgun erkekler, yaşıtlarınız karşılıyor olsa onlarla beraber olurdunuz. Cinsellikte de çok normal acele etmezler iş bilirler vs vs
İlgi duymak başka şey, cap canlı, birabir buluşup birlikte olmak başka şey. Reşitsin ve hür iraden ile bir birey olarak dilediğini yapmak ta özgürsün. Sadece insanlıktan çıkma, üzme, can yakma, iki yüzlü ve çıkarcı olma yeter. Aşk ile olsun, ciddi ve samimi olsun lütfen...
30 yaşındaki biriyle sevgili olamam yani çevrede görenler bile yadırgar ama yatak odası özel sonuçta
Aşık olmadığın, sevgili dahi olamayacağını ifade etiğin biri ile asla ve asla yatma zaten. Bu zulümdür. Erkek dediğin kiminle yatıp yatmayacağını da bilir. Gerçek bir adam haddini aşmaz, aşkın olmadığı ilişkiler ile de zaman kaybetmez.
Normal tabiki bende 29 yaşındayım ve senin gibi tatlı kızlar ilgimi çekiyor. Normsl bu
Ne zamandır böyle Peki
17 den beri böyle
Hmm.. Peki ilgini çeken ne sence.
Yani ilgi verme konusunda yaşı büyük erkekler daha iyi
Deneyim şu bu konusunda da öyle
ve cinsellik yaşadıktan sonra orada burada anlatmazlar en azından çünkü yaşıtım biri bununla övünüp orada burada anlatır
Doğru haklısın. Bununla övünmek tek bildikleri..
Adın ne senin
Ben soruyu gizliden soruyorum
Sen ismimi soruyorsun 😃
Gizliden sorman güzel.. Herkesin sana yürümesini istemem. O zaman burdan konuşmayalım.
Ufaklık...
Kdmn cocgu gvat
Bende öyleyim ya yaşıtlarım ne kadar yakışıklı olsa da büyükler ilgimi çekiyor
Senin yaş kaç ki
@efsane2025 20
Ben senlikmiyim mesela haha
@mehmetbeyyxl 26 yaşında tam benlikkkk
O zaman gel qzele beni kap haha
Olabilir bu tercih meselesi. Bence takıntı yapacak düzeyde değil
Tam birleşme
Zorlandım ama eski sevgilimde de zorlanmıştım
Slaksin a..
Olgun erkekler fevri çıkışlari olmaz daha anlayislidir, tecrübelerini size aktarmaya çalışır hata yapıp üzülmenizi istemez buda onları daha sahiplenici koruyucu gösterir, hayatta belli başlı şeylerin üstesinden gelmiştir bu da çoğu kadına çekici gelir
Ve sekste kadının sadece bedenine değil ruhuna da hitap ediyoruz
Birde olgun erkek tadını Alan kolay kolay vazgeçemez
Çok normal bak 30 yaşındayım çoğu partnerim 18 ile 22 arasiydi çoğu ve çok mutlu oluyorlardı yatakta işi iyi bildiğim için tecrübeli olduğum için sürekli kendileri yazıp arayıp tekrar buluşmak istiyordu
Normaldir bazı erkeklerde “mature, milf” olgun kadınları sever.
Olgun seviyorsun bizde çıtır ağzının tadını biliyorsun keşke tanisak
Normal gençken bile yaşıtlarım hep büyüklerle takılırlardı
Tecrübeli olacağını sana üstünlük kuracağını bildiğin için
Gayet normal bence yaş aralığını düşersen neden olmasın yasin takıldığını çok düşünmüyorum
Hayatim ilgini cekebilir ama evlenme kendini kullandirtma hicbirine uzaktan sev hahahaha
Uzaktan sev iyiymiş ksjfekmvks
Evlilik düşüncem yok yani ailem de izin vermez zaten bu yaşta ama cinsellik konusunda nedense ilgimi çekiyor olgun erkekler işte
Bende oyleydim hahaha
yaşı büyük erkeklere ilgi duyman çok normal kanka olgunluk güven ve ritim senden önce gelir o yüzden çekici gelir psikoloğa söylemelik bir durum değil bu sadece tercih meselesi 😉
Yaani bende kendimden büyük kadınlardan hoşlanıyorum
Küçük kızların çoğu , şımarık , ne istediğini bilmeyen , rahat olmayan , açık konuşmayan , Ergen oluyor o yüzden Yaşı büyük olgun hatunlar daha çekici ve her şey yaşanıyor onunla birlikte her şeyin tadını alıyorsun
Yaşıtların direk seks peşinde, ama mesela ben bahsettiğin yaş kategorisine giriyorum. Seks ikinci planda kalabiliyor daha cok sohbet seviyoruz o da cok keyif veriyor
Psikolojik bir durum değil, bende 30 yaşındayım senin yaşında ilgi gösteren kızlar çok oluyor, bazı kızlar olgun erkekleri beğeniyor herkesin tercihi kendine yani, cinsellik yaşadın mı böyle bir erkekle hiç
neredeyse çoğu kadın yaşı büyüklere ilgi duyar , bu içgüdüsel yaklaşımdır , olgun ve kendisini kolları arasına alabilecek erkek seçer , normal yani
Normal bir durum bence, senin yaşındaki diğer kızlar bana amca derken sen gibi olanlar ilgi gösterebiliyor. Henüz denk gelmedim ama normal 😂
38 yaş peki nasıl yani üst sınırın var mı, bence normal ünlüler de böyle yapabiliyor normal insan neden yapmasın ki
psikologluk bir durum değil, senin gibi çok insan var. herkesin zevki, arzusu farklıdır, seninki de bu
biomda bi link var, oradan kimliğin anonim kalarak sohbet edebiliriz istersen
Bende 22 yim 35 yaşlar daha cok ilgi cekici geliyo gençler cinsellikte yeterli değil bence coğu
Birde gençler güven vermiyor ya arkadaş ortamlarında anlatırlar
Cunku daha guvenilir daha kendinden emin daha ozguvenli daha tecrübeli ne yapması gerektiğini bilir haddini bilir seni darlamaz maksimum kac olabilir senc3
Evet öyle
Dogru tanımlamis anlamisim galiba seni:) var mı olgun birisiyle deneyimin
Bi sevgiye açlık durumundan dolayı büyükler daha iyi gelir insana her konudan
Yani ilgi verme konusunda yaşı büyük erkekler daha iyi
Deneyim şu bu konusunda da öyle
ve cinsellik yaşadıktan sonra orada burada anlatmazlar en azından çünkü yaşıtım biri bununla övünüp orada burada anlatır
Yaşıtların zaten genelde dünyayı kurtarmış gibi övünürler ama olgunlar kendi içinde tutar ne yaşarsa yaşasın bi kendisi bilir
Evet bu yüzden de hoşuma gidiyo
Olgunlar her iki taraf içinde iyi ya ☺️☺️
Merhaba, bu aslında kadınların fıtratında olan bir dürüm
Normaldir. Tecrübeli ve olgun olduğumuz için olabilir 🤤
Yoo gayet dogal takma hic sonucta canin deneyimli birisini cekiyo
Normal bir cinsel arzu
Ama evlilik olmaz
Bu yaşta evlilik düşüncem yok zaten sevgili bile olmam
En son bı sınırın var mı, 36 bekarım. Yazarsan detaylı konuşuruz
Kendini çok kullandırırsın ama karşılıklı diyorsan ve mutluysan seni ilgilendiren bir konu
Zevk meselen istek meseln ya da beklentilerinin karşılanması olabilir.
Benim de benden üç veya dört yaş büyükleri ilgimi çekiyor ama 30 fazla ya
30 yaş büyük değil ki 60 yaşında adamlarla yapan 20 yaşında kızlar var
30 yaşında olunca insan ötesi bi varlığa dönüşmüyor erkekler zaten merak etme 🤣
Saçmalama olgun hoş erkeklere ilgi duyan çokmkız var senin yaşında emin ol. Çok var hemde. Olgun en iyisidir seni çevirir iyi anlaşırsın bide olguna teslim olma hissi seni tahrik ediyor dimi
Ben 30 lar dan da büyüğüm ama benimde senin yaşlarındaki kızlar ilgimi çeker, bana çok çekici gelir. Normal bir şey bı
Belirli fantezilerin sebebiyle öyledir, yönetilmek istiyorsun, yanında sen zeki hem de sana hükmedebilecek birini istiyorsun ve sert seviyorsun
öyle sevıyosun demkkı yonetılmek ıtaat etmekte ıstıyor olanılırısın
Süper
Bende olgunum, deneyimli ve tecrübeli seviyorsun 💜🙏💜
kendini sevgiden yana yalnız mı hıssediyorsun yoksa ılgımı hosuna gıdıyor?
Yaşıtlarının böyle prenses erkek olduğunu düşünürsek normal değil mi
Normal bişey, benle olanlar var o şekilde evli olup olmadıklarına bakmıyorlar bile.
Yaşı küçük erkeğe güvenme şansın yok zaten elinde olsa hoparlörle anlatır oluyorlar
Aslında bu zaman kızlarının çoğunda var bu. Ergen erkek sevmiyorsunuz. İlgili olgun erkek sizi çekiyor. Bunu çoğu defa farkettim. Hayallerinin çoğu onlarla dimi? Ne zamandır var bu duygun?
Olabılır olgun sevıyorsun ıste gayet normal
Ben de çıtır seviyorum senin yaşlardaki kızlar hoşuma gidiyor 🙈🔥
bende çıtır seviyorum
Normal güzelim normal takma kafana
Senin yaşındaki kizlarda hep var
Normal bence pisikoğa gerek yok
Normal yani psikologa demene gerek yok ki i
Büyük seviyorsun ondan
Merhaba sen yinede yaşıtlarına yönel
Olgunlar canını yakar
Normal bişey şu an hızlı zamanların ve tecrübeli olanlar hoşuna gidiyor normal yani
Yaptınmı buyuk bırıyle pekı
Tamamen zevk meselesi
Olabilir sebep aramaya gerek yok
19 yaşında cinsellik yaşadın mı?
Yaşadım
Kaç yaşındaki adamla?
Biriyle aynı yaştaydık ve 18 den küçükken oldu
Biri benden 10 yaş büyüktü
1 yıldır ilişki yaşamıyorum
Hangisi daha iyiydi ve neden bir yıldır ilişki yaşamıyorsun?
Cinsellik yönünden benden büyük olan daha iyiydi
ama eski sevgilimi sevdiğim için onunla olan cinsellik daha özeldi ve ilkimdi
Neden bir yıldır kimse yok
Güvenemiyorum çünkü kimseye
Ne yaşadın ki güven sorunun var?
boş ver
Neden boş veriyorum? Hakkında bir şeyler öğrenmeye ve yardımcı olmaya çalışıyorum.
Daha tecrübeli olgun geliyordur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?