Merhaba!
Cinsel ilişki sırasında ışıkların açık olmasını dert etmeyecek kadar özgüvene sahip misiniz?

Merhaba!
Cinsel ilişki sırasında ışıkların açık olmasını dert etmeyecek kadar özgüvene sahip misiniz?

Bunun özgüvenle hiç alâkası yok ki loş ortam daha güzel vee insanı cezbediyor ışık maalesef ki gözü alıyor vee bi s*ksi bir ortam sağlamıyor herkesin tercihi başka. Sonuçta gündüz de yapılab bir eylem yani
Ben zaten ışık açık yapılması taraftarıyım. Işık kapalı olunca nereye ne giriyor görmüyoruz. Pozisyon çokluğu yok. Direkt ışık açık olacak, seks olurken o göz göze gelme, hafta utanma ile karışık zevk alma duygusunu yüzünden görmem lazım.
Normal ışık gecenin ilerleyen saatlerinde gözü yoruyor loş bir ortam daha iyi bence
Teşekkürler
Cinsel bir şeyper taşacak kadar yakın olduğum birinden utanacağımı düşünmüyorum
Cinsel bir şeyler yaşayacak kadar yakın olduğum birinden utanacağımı düşünmüyorum, doğrusu bu djjdjd ve eic için teşekkür ederimm
Tamam okuduk zaten cinsel şeyler yaşayacağın birinden utanmazsın
🙄🙄
Cevap
18Cevap
Açık olmalı ya zevk aldığmı mimiklerimi performansımı gormeli parterim ki bende onu
Evet tam tersi aynada kendimi izlemeye ve izletmeye bayılıyorum
isiklar acik kalsin hiç sorun degilde. ama loş romantik bir ısik. ve guzel yabanci muzikle daha ateşli daha tutkulu harika olur
Seks konusunda belki de kendimi en özgüvenli gördüğüm özelliğimdir ama yine de loş ışık tercih ederim.
Işıklar açık olmazsa mutlu ettiğim kadını izleyip nasıl mutlu olabilirim
Çok zifiri karanlık olmasın ama çok da böyle ışıl ışıl aydınlık olmasın orta
Alakası yok. zifiri karanlık olsa evet girecegin yeri göremezsin. loş ortam ve hafif müzik daha kıştırtıcı oluyor
Pipime küçümseyerek bakılmasından korkarım ama yine de ışıkları açarak emişmeyi tercih ederim ❤️
Loş ışık seviyorum saylr mı
Güneş kıskandı şimdi. Sahibem niye ışık sevmiyor diye.
Açık olmalı zaten
Sarı ışığı tercih ediyorum
Loş ışık sevmenin özgüvenle alakasını çözemedim
Evet dert etmem amasyada
değilim kapalı olmalı bence
Dert etmem ama tercihim loş ortam
Evet ama ne eksik acaba
Partner mi?
ışıklar kapalı ne olm körebe mi oynuyoruz?
Karanlıkta seks yapılmaz
Bakmam görmem gerekiyor
Los ışık daha seksi oluyor bence
İster ışık da, perde de açık olsun. Umrumda olmaz
Işık sevmem ki loş ortam severim sadece
Evet
açık zaten... Otelde perdeler de açık.
Evet
Kapalı olmalı
Hiç bilmiyorum
Loş ışık severim
Karanlık daha romantik