Seksi eşsiz kılan küçük detaylar soylermisiniz. Bir kadın böyle yapmıştı ve hala aklımdan çıkmadı diyebileceginiz vs..
Diyolar ya Türk kadınlari sevişmeyi bilmiyor diye, sevişmeyi bilen kadın neler yapmalı sizce? Farkı ne olmalı?
Seksi eşsiz kılan küçük detaylar soylermisiniz. Bir kadın böyle yapmıştı ve hala aklımdan çıkmadı diyebileceginiz vs..
Diyolar ya Türk kadınlari sevişmeyi bilmiyor diye, sevişmeyi bilen kadın neler yapmalı sizce? Farkı ne olmalı?
Gelip yedikten sonra boş olacağım zaman Önümde diz çöküp istersem ağzına gelebileceğimi söylemişti Tabii buna hayır demedim ağzına geldim tükürmesini Beklerken yuttuğunu ve tadımında hoşuna gittiğini söylemişti Hayatımda ilk defa bir kız spermimi yutmuştu kendimi çok özel hissetmiştim
BDSM Master ım, cinselliği rafine yaşayan biriyim. Kısaca anlatacak olursam. Türk kadınları kendilerini tanımıyor, erojen bölgelerini, tahrik olma şekillerini, vajinalarının neresinde sinir öbekleri var hangi pozisyon daha uygun hiç bilmiyor. Erkeğe teslim oluyor erkek de 5 dk ereksiyon sonrası kadın daha haz almadan sırtını dönüp yatıyor. Benim hayatımda iz bırakan pek çok kadın oldu bununla birlikte hepsi kednini taıyan isteyen net kadınlardı
Bir kere türk kadınlarında çok az öpme ve öperken dilini kullanma var dudak dudağa öpüşmek ve oral yapmaktan bahsetmiyor mesala Endonezyalı bir kızla takılmıştım göhsümü göbeğimi baldırımı öpüyordu öperkende dilini kullanıyordu inanılmaz bir zevk aldım ondan sonra bende aynını kadınlara yapıyorum ve dönüşler mükemmel 👍 daha fazla öpmeli ve öpüşmeli
Çok erkeksi durmaz mi kadinda
Cevap
16Cevap
Kadın ne istediğini söylediğinde o iz bırakır ona oral yaparken başımı tutup yeter seni içimde istiyorum demişti
Bende iliskideyken kulağına çıkma içimden diye fisildamistim cildirmisti, demek bu yuzdenmis
Gelişmeye calısman güzel ama yanlış yoldasın. Yapmacık olur bu, sen özgün olmalısın sana yakısan neyse onu yapmalısın. Mesela bazı kızlar sımsrık cocuksu konusur çok itici olur, bazıları asırı seksi.
Delice ateşlice sevişmesi y arrağıma ve vücuduma sevişirken dokunması istekli bir şekilde s a k s o çekmesi sonra s ikişirken sevişmek boyun ve memleri yalayıp sıkmak üff
Belki ufak bir an dı ama aklımdan çıkmıyor ilişki esnasında çok mağrursun artık her gün senin olmak istiyorum demişti tabi inleyerek
Türk kadınından olmaz
Zevk alan kadın zevk verir
Bence jaws vurusu herseyin otesinde
O ne
Evli kadınla evinde sevişmemiz
Kadın da önsevişme yapmalı bence
İsteyerek içten yapılan her hareket ya
Yani istekli olması yeter diyorsun
Ama istemeyerek yapan kadın var mıdır ki zaten. Evli çiftler hariç.
İstek arzu ve şehvet...
Sevmeyen erkek anca cakar gecer
reel deneyim var mı
Var ama az 2 kere
burada yazamam cok detay var ya hang birini dielim
Birkaç tane söyle iste
Kadının ummadık halleri
Ne gibi yanu
Örneğin alışılmış hareketleri dışında istekleri, mesela dışarıda tahrik eden davranışları parmak yalama gibi şeyler yatakta dahaa farklı pozisyon veya fantezileri
merak ettıgım bir konuyd
Belki oral olabilir
Bence bilmiyosnz