Mesela gelsın evıme. Ilıskı yasayalım. Sonra yemek tatlı yapayım ona ıstıyorum. Evlenmeden bunları yasamak bana cazıp cekıcı gelıyor. Neden sızce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Bunu istemen hem fiziksel haz hem de duygusal yakınlık arzusuyla ilgilidir cinsellik, partnerle bağ kurmanın, yakınlık hissetmenin ve duygusal tatmin sağlamanın bir yolu olabilir ayrıca partnerini hem fiziksel hem de duygusal olarak doyurmak istemen, ona değer verdiğini ve ilişkinin güçlü bir bağla ilerlemesini istediğini gösterir bu duygu tamamen normaldir insanların çoğu, sevgi ve arzu kombinasyonunu deneyimlemek ister senin isteğin hem kendini hem de partnerini memnun etme arzusu ile ilişkili olup, cinsel ve duygusal tatmini bir arada yaşama isteğini yansıtır bunun yanı sıra bu istek, kendine ve partnerine güven duygusuyla, ilişkinin samimiyetini ve derinliğini deneyimleme ihtiyacını da gösterir cinsel ilişki sadece fiziksel bir eylem değil aynı zamanda duygusal bağın güçlendiği ve ilişkinin tatmin düzeyini artıran bir süreçtir bu nedenle bu isteğin normal ve sağlıklı bir şekilde kendini ve partnerini tanıma arzusunun bir parçasıdır
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
7 ayNeden olacak ki? Evlilik, o ilk gece sitresi, herşeyi o geceye saklayıp, o geceden korkmak, çok şey beklemek, aman ha sonra şu olur bu olur sitresi ile hiç bir şeyin farkına varamamış olmanın hayal kırıklığı derken, kolay değil yani. Sınırlı olmak şartı ile sarılmanız, öpüşmeniz, oral, sürtünme gibi cinsel yakınlaşmaların evlilik öncesi olmasını destekliyorum. Daha fazlasına karşıyım.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hevesten kaynaklıdır. Evlenince işlerin ciddiye bineceğini ve sıkılma ihtimalin olacağını bildiğin için evlenmeden önce yapmak hem belki biraz kural çiğnemek gibi hissettiriyordur hem de sevgiliyken sorumluluk kavramları daha az olduğundan risksizlikten kendini rahat hissediyorsundur.
Tabii erkekler için ise yapmak istediğin şeye tahrik olacaklardır. Her erkeğin hayali00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ayAllah aşkına bırakın bu evlenme takıntısını... 2 imza atmakla bşr şey değişmiyor... İstemene saygı duyarım ben de çok isterim sevdiğim kadın yanımda yakınımda olsun onu her şekilde doyurayım ama buna artı ve ya eksi etkileyecek şey o imza ve ya belge değil... Adının resmi olarak konulması gerçekten daha rahat etdiriyor mu?
09 Yorumla
Soran7 ayEvet ettırıyor tabııkı. Ilerıde benı aldatsa mesela. Ya da cocugumuz olsa ben ustume almıyorum dedıgu an cocugum sıgortadan bıle yararlanamıyor. Bende mahkeme onunde yok hukmundeyım. Evlenmeden bunları yasamam ama sadece cekıcı gelıyor bana demek ıstedım. Evlenmek ıstıyorum ama daha yasım genc
Cevap sahibi7 ayHaklısın... Ama bu da benim kafa resmiyet özellikle evlilik samimi gelmiyor... Kadınını ve ya çocuğunu sahiplenmek içgüdüsel olmalı zorla resmi değil... İnşAllah bir gün evlenerek mutlu olursun...
- 7 ay
Erkeğe giren çıkan yok tabiki sorun etmezsin olan kadına oluyor o yüzden daha rahat ediyolar siz evli olsanız ne bekar olsanız ne
Cevap sahibi7 aySiz cinsiyet olarak erkek diyorsunuz da ben karakter olarak adamdan bahsediyorum... Hani kadınına imzasız da sahip çıkaçak anlaşamasa bile adam gibi ayrılıp var çocuğuna sahip çıkacak olan adam gibi adamdan...
- 7 ay
Yahu ne alaka evliliksiz yaşamı mı güzelleme yapıyorsun? O imza diye basitleştirdiğin şey zaten iki tarafı da güvence altına alıyor haklarını koruyor. Zaten kaç yaşına gelip evlenmemişsin sana ne anlatıcaz ya
Cevap sahibi7 ayHaklısınız... Ne diyim... O imzanın kimseyi koruduğunu görmedim şimdiye kadar... İmzadan sonra kimin maddi gücü ve avukatı güçlüyse o güvence altında... Ama siz yalnışsınız demiyorum böğle hakkımda yok... Ben kendimden yola çıkarak fikir bildirdim... Mutluluklar dilerim Size...
- 7 ay
Evliliği bazı yönleri yüzünden korkunç buluyorum ama ikimiz farkı pencerelerden bakıyoruz. Her ne kadar kadın erkek eşit desek de erkekler kötüleştiği zaman korkunç oluyorlar. Sevgiliyken ayrılıyosun engelliyosun bitiyor ama evliyken boşanmak için bile delil gerek. Kadına dul damgası, çocuktan dolayı ötekileştirmeler sa pık düşünceler başlıyor. Tabiki kötü kadınların da erkeklere çektirdikleri var. Ama evlenmeden aile gibi yaşamak istemez evlilik dışı çocuk yapmak falan doğru şeyler değil. Adam gibi erkek neden imza atmak istemesin o zaman?
Cevap sahibi7 ayBen kendimi yalnış ifade etdim sanırım ben o imzanın gereksiz olduğunu ve ya garanti sanılan o imzanın bile genel olarak garantisi olmadığını anlatmaya çalıştım. Yoksa günümüzde her şey belirli sistem üzerine kurulu ya imza atmaktan çekineceğim bir durum söz konusu değil. İmzalı ya da imzasız bende değişen bir şey bir parça kağıt parçası olur... Haklısınız gün geçtikçe insanlar ne kadar seviyorum güveniyorum desede sevmeyi bilmem ama güvenmiyor... Evlilik sözleşmeleri bu güvensizlikten ileri geliyor. Benim eleştirdiğim şey şahsınıza ve ya kadın erkek kötü demiyorum. Her yerde her kesde iyi kötü var.
Cevap sahibi7 ayAz önce vurguladığınız bu yaşa gelmişsin evlenmemişsine gelince. Bir zamanlar ben istedim olmadı. Şimdide benim istemediğim olmasın. Sonuçta dünyada ilk ve ya son evlenmeyen ben olmayacağım...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
18Cevap
Gizli Üye(18-24)7 ayBende aynı şekilde sevgilime böyle davranmak, onu doyurmak, rahatlatmak, mutlu etmek istiyorum içimden geliyor
25 Yorumla
Soran7 ayEvlenmeden mi
Cevap sahibi7 ayEvet evet
Cevap sahibi7 ay@Haboryum yoo öyle bir şey değil ya
- 7 ay
ne guzelmisss
Gizli Üye(18-24)7 ayEvet onu doyurmak istemen cok iyi. Tam benim kafadan. Sevgilimin beni cinsel anlamda doyurmasi nasil guzelse birde yemek yapmasi ustune kendi eliyle yedirmesi yani o yiyecekten alacagim tat o doyum hissi bambaskadir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayHer şekilde doyuran kadın. Nasip olur mu be
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 411 cevap paylaştı.
7 ayElinde tutmak için olabilir mi
02 Yorumla
Soran7 ayHayır. Elınde tutamazsın kı durmak ıstemeyenı. Bılmıyorum neden ıstedıgımı. Gunah ama cekıcı gelıyor ıste
- 7 ay
Günah olduğu için çekici geliyor zaten
Yaş kaç? İstemen gayet doğal sevismek ihtiyactir
03 Yorumla
Soran7 ay19.
Soran7 aySevgılım yokki
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. onu seviyorsun, güveniyorsun, ve istiyorsun ondan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
7 ayEvlenmeden bunları görmek daha iyi aslında
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
7 ayNedenı belı azmısın normal
00 Yorumla
7 ayGayet olagan doğal şey bu
01 Yorumla- 7 ay
Bilinçli insan sorun yaşamadan yasar iliski
Mazoşist bir kölesin taliga
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
7 ayKarakter olarak zayıfsın diye
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayÇok çirkin düşünceler
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
7 ayÇok güzel ama günah
01 Yorumla
Soran7 ayAynen
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Libidon çok yüksek galiba
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Normal
00 YorumlaYas kac
00 Yorumla
7 aySevgilin bende olabilirim herşeyi yapabiliriz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
7 ayFilmlere özenme
00 Yorumla
7 ayToplum yüzünden bence
00 Yorumla
7 ayŞanslıymış sevgilin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ayHaklısın
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
7 ayiyi benceee
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgilimle evlenmeden cinsellik istiyorum. Onu iki anlamda da doyurmak istiyorum. Neden bunu istiyorum sizce?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat