Gizli Üye(25-29)6 ayArkadaşlar zevk vermek erkeğin görevidir kimse kusura bakmasın. Erkek her türlü zevkini alır ancak kadın daha yatağa girmeden önce cinsel gerilimi onda yaratmak gerekir nasıl yapar? kadınına ilgi gösterir, saçını yüzünü okşayarak, elleriyle yedirerek, kucağında severek yapar. Bunlar zaten erkeğe zevk verir daha coşkulu yapar. Ön sevişme desen yine kadın için gerekli burada artık özel bölgelere temas başlar öpüşmeler, kadına güzel bir oral seks yapılır ve kadın hazır oldukca erkek zaten sabırsızlanıyordur artık. Yani erkekte kadınını kadında kendisini düşünmelidir erkeğinin maharetlerini izlemelidir.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
6 aypasiflik diye bir kural yok bazen tamamen teslim olmak anı ateşler bazen de ritmi senin yönlendirmen erkek için daha sarhoş edici olur önemli olan rol değil akışın doğal gelmesi çünkü iyi bir bağda biri verirken diğeri alır sonra yer değiştirirsiniz gerçek haz o dengede çıkar 😉
00 Yorumla
6 aypasif olmak şart değil çünkü yatakta tek bir mod yok bazen teslimiyet ateşi büyütür bazen de senin küçük bir yönlendirmen bütün akışı ateşler önemli olan hareketsiz kalmak değil anı hissetmek uyum varsa rol kendiliğinden şekil alır 🔥
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
6 ayHayatim sahsen erkek bana zevk versin isterim ama robot gibi de kalmam tahrik eder kendimi teslim ederim diyeyim sanaaaa
25 Yorumla
Soran6 ayTabi güzel giyimle, bakışla falan erkek tahrik edilir. Robot gibi kalmak niye diyorsunuzki? Mesela başlamadan hemen önce erkek kadını yatağa yatırıp ellerini bağlar sonra ön sevişmeye devam eder bu sırada kadın sadece izlemekle yetinir bu kötü birşeymi?
- 6 ay
Yaaniii bilemiyorum kiii partnerine sorman gerek bunuu belki sadece dur der belki de demezz ama sen nasil iyi hisseseceksen oyle yap bacii
Soran6 aySiz nasıl yapıyorsunuz baci?
Soran6 ayAa ama 28 yaşın varmış zaten? Bu yaşa kadar neden ilişki istemedin?
Robot gibi durmamalı. Bir dokunuş , temas, öpme falan olması gerekiyor.
212 Yorumla
Soran6 ayBence erkek kadının gönlünü feth etmenin zevkini yaşamalı kadın rahat etmeli erkeğin ilgisiyle erimeli tabi erkek öpüşürken kadında karşılık verir, erkek yönetir o erkeğin ne yapmak istediyini anlayıp karşılık vermeli
Soran6 ayİlk bana katılmıyorsun sandım
Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Kadın yatakta aktif olmalı ölü balık gibi yatmamali cilve yapmalı istekli olmalı ☺
03 Yorumla
Soran6 ayCilve yapmak, istekli olmak var zaten bunlar. Ölü balık benzetmesi ne ya? Erkek zevk vermeli, yönetmeli tüm kadınlar bunu ister
6 ayZevk vermek erkeğin görevi zaten kadına hareket imkanı vermem
10 Yorumlaİyi bir partner bayanın bütün haz noktalarını bilecek bildiği zaman zaten çarşaf su gibi oluyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 412 cevap paylaştı. Kadin aktif olunca kendimden gecerim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Olabildiğince aktif bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 643 cevap paylaştı.
6 ayCesetmi şey yapıyoruz hareketsiz kallmak nedir 😄
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 891 cevap paylaştı. Ne öyle ölü gibi hareketli olmali
00 Yorumlayok öyle yan gelip yatan kadın zevk vermez
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 316 cevap paylaştı.
6 ayİtaatkar kadin candir
00 Yorumla Haklısın
00 Yorumla
6 ayFarklılıklara izin verirmisin
00 Yorumla
6 ayAktif olmali bence kadinlae
00 Yorumla
6 ayPasif olmamalı
00 Yorumla
6 ayKöle olmalı bence
10 YorumlaHiperaktif olmalı
00 Yorumla