Arkadaşlar benim 1 senelik ilişkim var ve sevgilim çok istekli her hateketim onu yükseltiyor işin kötü tarafı bende istekli biriyim kendimi tutuyorum oda tutuyor ama ne zaman başbaşa kalsak hep göğsümü emer saatlerce öpüşürüz ama birlikteliğimiz olmadı ben istemedim ve evelenmeyi planlıyoruz biraz korkuyorum açıkçası beni bıktırır mı diye
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Tamam ne güzel işte hayatım her gece seni salondan kucaklayarak yatak odanıza götürüp gecenin sonuna kadar Sabahın ilk ışıklarına kadar nefes nefese kalıp finalde sarmaş dolaş sarılıp uyuya kalmak kadar güzel bir şey var mı
022 Yorumla
Soran6 ayHer günde olamz ama
Soran6 ayBende utangaçlık var o uzun sorun
Soran6 ayDeğilim açığım ama göğsüm hariç utanıyorum sadece göğsümü emiyor ona izin veriyom
Soran6 ayYa aslında olmuyorum sanırım çünkü uzun uzun emmiyor bir 10 saniye emiyor dudaklarıma geliyor sonra tekrar oraya gidiyor falan çok zevk almıyorum o yüzden sanırım ama güzel bir duygumu kesinlikle uzun emmesini isterdim yanim
- 6 ay
İyi de meme öyle Bilmez ki hatunu soyup kucağına oturtursun sol memesini alıp uçlarını emerken sağ memeyi avucunu yoğurursun sol memeyi ağzına Alabildiğin kadar alıp uçları kızarıncaya kadar vakumlarsın sonra Sami Bey'i geçip uçlarını emerken sol memeyi hunharca avuçlarsın Ondan sonra 3 saniye kızı dudaktan öpüp sonra tekrar memeye yumulursun Bu esnada zaten memeye uygun olurken artık sertlik dozunu arttırıp sağ memeye iyice yoğunlaşıp sert bir şekilde uçlarını falan uyarırsın ki zaten tahrik olup uçları sertleşmeye başlar zaten sevgilin meme emmeyi bilmiyor oha
Soran6 ayBilmiyor mu ya da başka bşşey mi bilmiyorum ama biz bunu iki kere yaşadık zaten ilkinde arabadaydık ve çok rahat değildi yani k yüzden de olabilir ikinciside arabada ama tam bir kere emdi telefonu çaldı biyere gittik
Soran6 ayGenel olarak kimse olmuyor ama evet rahat olmuyor evde de buluşmayız
Soran6 ayKüçük değil 80 e yakın
Soran6 ayGerek duymuyorum cinsellik istemem o yüzden
- 6 ay
E peki bu şekilde memeni emmekle orgazm olmuyorsun ki hem Anladığım kadarıyla 10 saniye 10 saniye emiyor bu sene yükseltmez ki hani atıyorum sol memenin ağzına aldığını en az 3-4 dakika devam edip Hani kızarıncaya kadar inip Ondan sonra sağ memeye falan geçmesi lazım Hani meme emzirmeyi seviyorsun ama emzirdiğin kişi çok yanlış deneyimsiz hele memelerin arasında boğulma fetişi yoksa
Soran6 ayYa oda meme seviyor sürekli bakmak istiyor resim istiyor dokunmak istiyor ama zamanla tecrübeli olur diye düşünüyorum
Soran6 aySöylemiyorum iki kez eskiden oldu o uzun endi ama genede zevk almadım ikisindedn de acaba ben mi zebk almıyorum diye düşündüm ama p*rno izlediğimde hep meme emme hoşuma gidiyor
Soran6 ayBen uçak teknisyeniyim evet bende o sebeple korktum
Soran6 ay80 beden
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
6 ayİstekli olmak başlı başına problem değildir önemli olan dengenin korunması çünkü arzu bastırılamaz ama yönlendirilebilir iki taraf da aynı frekansta olursa ilişki büyür ama biri sürekli fren biri gazsa zamanla yorgunluk başlar 🌿
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
9Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 754 cevap paylaştı.
6 ayMerhaba, ikinizde aynı durumdasinjz, emin ol sorun yaşamazsın, aksi olmasından kork bence
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
m 6 aySevgili olduğumuz sürece yapabileceğim kadar yapayım derdin de sadece
02 Yorumla
Soran6 ayAnlaamdım
- 6 ay
Anlayan anlardi
6 ayEn fazla esc ye gider ilerde ne olur sanki
03 Yorumla
Soran6 ayNe diyorsun sen be
- 6 ay
Yeterli gelmezse adam daha önce başka kişiyle olmuş mu eğer aç başlarsa alternatif arayabilir
Soran6 ayHer güm isticekse zaten olmaz
mastürbasyon yapıp buluşun derim
00 Yorumla
6 aySevgilin
01 Yorumla
Soran6 ayEvef
Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Her şey olabilir
01 Yorumla
Soran6 ayBakacaz
Gizli Üye(36-45)6 ayEvlenin sizde
13 Yorumla- 6 ay
Sen evli msn
Soran6 ayNeden evelneyim
Cevap sahibi6 ayPoyraz evladım her soruya zıplama
Gizli Üye(36-45)6 ayOral da oluyor mu?
07 Yorumla
Soran6 ayYok
Cevap sahibi6 ayDevam ediyor mu bu tarz, yoksa bir kez mi yaşandı?
Soran6 ay2 kez 3 falan
Cevap sahibi6 ayEn azından evlilik teklifi almadan, daha ileri gitme
Soran6 ayHayır sadece göğsümü emiyor ve öpüşüyoz bu kadar
Cevap sahibi6 ayTek göğüsü mü emiyor?
Soran6 ayEvet
Gizli Üye(18-24)6 ayİçine almadan zevkine bakk
11 Yorumla- 6 ay
Sen tam benliksin
- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
6 aydeğil bence ya
00 Yorumla Seksi olmamdan beli
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayOkuyonuzmu
012 Yorumla
Soran6 ayBen okuyorum o mezun
Cevap sahibi6 ayOral falan yaptınmı hiç
Soran6 ayHayır
Cevap sahibi6 ayDüşünüyonmu
Soran6 ayHayır çekinirim
Cevap sahibi6 ayAdam çok istekliyse escye gidiyo olabilir
Cevap sahibi6 ayBenim tanıdığım çok var sevgilisinden gizli escye giden