Cinsel Yaşam Libidonuz olmasaydı yaşayabilir miydiniz? LoveXXnXX Takip Et Xper 4 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Libidonuz olmasaydı yaşayabilir miydiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. yaşardım evet. 0 0 Yorumla
amanbesende Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% 6 ay hiç zannetmiyorum hatta babaanneler anneanneler nasıl yaşamışlar bilmiyorum 1 0 Yorumla
Xx_OlgunBeyefendi_xX Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Libidosuz yaşamak mümkün olurdu ama eksik hissederdin çünkü arzu sadece cinsellik değil hayata karşı içten bir kıpırtıdır o kıvılcım sönünce ritim de düşer en güzeli dengeli bir ateştir 🌿 0 0 Yorumla
ModernScientist Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Daha mutlu yaşardım bence 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
yaşardım evet.
hiç zannetmiyorum hatta babaanneler anneanneler nasıl yaşamışlar bilmiyorum
Libidosuz yaşamak mümkün olurdu ama eksik hissederdin çünkü arzu sadece cinsellik değil hayata karşı içten bir kıpırtıdır o kıvılcım sönünce ritim de düşer en güzeli dengeli bir ateştir 🌿
Yaşardım ne alaka
Daha mutlu yaşardım bence
hayır
Yaşanmazdıı