- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
6 ayYıllarca tek gecelik peşinde koşan bir erkeğin bir anda sadakat istemesi genelde doymaktan değil yorulmaktan olur kalabalıklar insana heyecan verir ama huzur vermez bir noktada gerçek bir bağın değeri daha cazip gelir çünkü samimiyet uzun vadede beden değil ruh doyurur değişimin nedeni de genelde tam olarak budur 🌿
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
7 ayÇünkü bu işin bir sonu olmadığını, dugusuz, sıradan sevişmelerin hiç bir şey ifade etmediğinin, düştüğü bu bataklıkta gittikçe dibe battıpğını, yok olacağını farketmiş ve özüne, sözüne, adamlığına geri dönmüş, kontrolü ele almıştır, hanfendi...
00 Yorumla
7 ayArtık tek 1 kişiyle duygusal bir şeyler yaşamak, 1 kişiye sadık kalmak istiyordur.
04 Yorumla- 7 ay
Kendim de bizzat benzer bir durumu yaşıyorum.
Soran7 ayPeki 1 ayda evlenme kararına gelir mi bir erkek? Yarın nikah dairesine gidelim desem koşa koşa gelecek öyle söyleyim. Ya da çok iyi rol yapıyor beni kandırıyor. Ama öyle rol yapma ihtiyacı duyan bir erkek değil. Aynı zamanda karakteri gereği bir insanın duygularıyla oynamaz. Beni sevdiğini gerçekten hissediyorum ama bilmiyorum çok iddialı konuşuyor ilişkimizin 1. haftasından beri evlilikten bahsediyor. Şimdi 1 ay sonunda da çocuğa geldi konu
- 7 ay
Bence söz konusu kim olursa olsun, artık tek 1 kişiye sadık kalıp ciddi bir şeyler yaşamak istiyordur.
- 7 ay
Ama umarım evlenmeniz halinde bir yerden sonra sadık kalmaktan sıkılıp seni aldatmaz, çünkü örneğin ben her ne kadar artık ciddi bir şeyler yaşamak istesem de yemin ederim ki; ciddi bir ilişkimin olması halinde asla 1 kişiye sadık kalamam.
7 ayÇocuk istiyodur. Veya gerçekten sevdiği biri ile karşılaşmıştır
01 Yorumla
Soran7 ayEvet oğlumu doğur deyip duruyor ve sevgisini hissediyorum
Gizli Üye(25-29)7 ayYorgunluk olabilir, doymuşluk olabilir, yaş geçtikçe fikirler de değişiyor
00 Yorumlaçünkü artık zevk almamaya başlar ve hayatını bir kadına adamak ister sonuç çok kadın hiç kadındır yalnızlıktır sonu kelimesini anlar
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayYaş ilerleyince aile kurmak istiyor. Çocuklarının annesini de kendi yaşadıklarını yaşamayan biri olmasıni istiyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Âşık olmuştur.
06 Yorumla
Soran7 ayOğlumu doğur deyip duruyor
Soran7 ay1 ayda evlenme kararına gelir mi bir erkek? Yarın nikah dairesine gidelim desem koşa koşa gelecek öyle söyleyim. Ya da çok iyi rol yapıyor beni kandırıyor. Ama öyle rol yapma ihtiyacı duyan bir erkek değil. Aynı zamanda karakteri gereği bir insanın duygularıyla oynamaz. Beni sevdiğini gerçekten hissediyorum ama bilmiyorum çok iddialı konuşuyor ilişkimizin 1. haftasından beri evlilikten bahsediyor. Şimdi 1 ay sonunda da çocuğa geldi konu
Soran7 ayHadi evlenelim, deyip bir test etsem mi. Sonuçta kendi dedi bana yarın belediyeye gidip sıra alalım dedi ben onunla dalga geçtiğimde
Cinsel Yaşam konusunda 755 cevap paylaştı. Bence istemez kamuflaj dir o
011 Yorumla
Soran7 ayYok hayır hamile değilim ama oğlan çocuğu istiyormuş benden
Soran7 ayYok ya bekar
Soran7 ay1 ayda bu karara gelir mi bir erkek? Yarın nikah dairesine gidelim desem koşa koşa gelecek öyle söyleyim. Ya da çok iyi rol yapıyor beni kandırıyor. Ama öyle rol yapma ihtiyacı duyan bir erkek değil. Aynı zamanda karakteri gereği bir insanın duygularıyla oynamaz. Beni sevdiğini gerçekten hissediyorum ama bilmiyorum çok iddialı konuşuyor ilk 1-2 haftadan beri evlilikten bahsediyor. Şimdi 1 ay sonunda da çocuğa geldi konu
Soran7 ayBirde tanıştığımız ilk hafta romantik bir anda gözlerimin içine bakıp “biz evleneceğiz öyle bir his oluştu içimde” dedi, ben dalgaya vurdum ama ciddi gibiydi. Sonra “yarın gidelim nikah dairesine” falan yaptı. “ilişki nereye giderse gitsin, evliliğe de razıyım” dedi. Hatta “işten çık DGS’ye hazırlan, ben sana 12 aylık maaşını vereceğim. Sen sadece sınavına odaklan" gibi şeyler söylüyor
Soran7 ayHadi evlenelim, deyip bir test etsem mi. Sonuçta kendi dedi bana yarın belediyeye gidip sıra alalım dedi ben onunla dalga geçtiğimde
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
7 ayDurulnuş artık evleneyim diyor
03 Yorumla
Soran7 ayOğlumu doğur diyip duruyor
- 7 ay
Evlen
Soran7 ay1 ayda evlenme kararına gelir mi bir erkek? Yarın nikah dairesine gidelim desem koşa koşa gelecek öyle söyleyim. Ya da çok iyi rol yapıyor beni kandırıyor. Ama öyle rol yapma ihtiyacı duyan bir erkek değil. Aynı zamanda karakteri gereği bir insanın duygularıyla oynamaz. Beni sevdiğini gerçekten hissediyorum ama bilmiyorum çok iddialı konuşuyor ilişkimizin 1. haftasından beri evlilikten bahsediyor. Şimdi 1 ay sonunda da çocuğa geldi konu
Gizli Üye(36-45)7 ayYapıştır geç niye giriyo böyle işlere ki
02 Yorumla
Cevap sahibi7 ayBabalık duyguları depreşmiş geçer zamanla
Gizli Üye(36-45)7 ayDoyMuştur artık
07 Yorumla
Cevap sahibi7 ayEvlendin mı
Soran7 ayHayır evlenmedim ama ona desem ki Yarın nikah dairesine gidelim desem koşa koşa gelecek öyle söyleyim. Ya da çok iyi rol yapıyor beni kandırıyor. Ama öyle rol yapma ihtiyacı duyan bir erkek değil. Aynı zamanda karakteri gereği bir insanın duygularıyla oynamaz. Beni sevdiğini gerçekten hissediyorum ama bilmiyorum çok iddialı konuşuyor ilk 1.-2. Haftadan beri evlilikten bahsediyor. Şimdi 1 ay sonunda da çocuğa geldi konu
Cevap sahibi7 ayf*ck erkeğe çok güvenme yinede derim. Çakar geçer anlamazsın ne olduğunu
Soran7 ayÖyle bir niyeti olsa açık açık söyleyecek birisi ya da konuyu evliliğe getirmeden ilişkiyi yürütme şansı vardı. Ben öyle evlilik dışı ilişkiye soğuk bakan biri olmadığımı biliyor (eski uzun süreli ilişkimde erkek arkadaşımla aynı evde yaşadığımı biliyor).
Birde tanıştığımız ilk hafta romantik bir anda gözlerimin içine bakıp “biz evleneceğiz öyle bir his oluştu içimde” dedi, ben dalgaya vurdum ama ciddi gibiydi. Sonra “yarın gidelim nikah dairesine” falan yaptı. “ilişki nereye giderse gitsin, evliliğe de razıyım” dedi. Hatta “işten çık DGS’ye hazırlan, ben sana 12 aylık maaşını vereceğim. Sen sadece sınavına odaklan" gibi şeyler söylüyor. Bilmiyorum ama dediğim gibi yalan söylemeye ihtiyaç duyacak bir erkek değil
Cevap sahibi7 ayYani koşullar anlattığın gibiyse haklı olabilirsin. Ama evlenmden de senle yatabilir bunu biliyor yani senin için evlilik seksin ön koşulu değil. Belkide aşıktır cidden
Soran7 ayBenim karakterimi çok sevdiğini söyliyor. O adar basit duygusuz ilişkilerden sonra düzgün bir kadın bulmanın heyecanını ve kaybetme korkusu yaşıyor olabilir mi
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Evlenme zamanı gelmiştir doymuştur artık
02 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayDoymuştur duzen ariyodur farkli sebepleri olabilir
00 Yorumla
7 ayDoymuştur nereye kadar gitcek öyle
05 Yorumla
- 7 ay
Senin bu şekilde bi hayatın oldu mu.
Soran7 ayNasıl fb tek gecelik gibi mi
- 7 ay
Gibi yani denilebilir😅
- 7 ay
Ya detay sormak isterdim de burdan olmaz
7 ayNapsın orspu mu bulsun
00 YorumlaEvlenicek çünkü
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayDoyum olmuştur
02 Yorumla
Cevap sahibi7 ayHaydaa oğlan sürekli Ac desene
- Cinsel Yaşam konusunda 316 cevap paylaştı.
7 ayYeni fb bul
00 Yorumla
7 aySıkılmıştır
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne