Sevgilim beni arzulamıyor mu?

Biz ciddi bi yolda sayiliriz aslinda aileler falan biliyor evlilik planliyoruz ama konu bu degil.

Kendisi cinsel olarak yetenekli yalan yok 1 saat araliksiz sevissir 2. 3. Yu de yapar yorgun degilse. biz birlikte olurken sert maskulendir, beni ne kadar sevdigini benden ne kadar zevk aldigini da belirtir surekli. istekli bi tip degildi ilkhamleyi ben yapmistim hatta. ama simdi her gun yapmak ister benim gelmem icin de ugrasir. hani hicbir seyden tiksinmez bedenimle ilgili. aslinda guzel bir kadinim ort ustubdeyim ama bazen iltifatsiz davraniyor. az once de sordum mesela kendimle (kalcam) keediyi cekip attim. nereye bakiyor o kedi oyarim gozunu gibi esprili bir sey yazdi. dedim sen arzulamiyorsun beni odak noktan kedi mi bu fotoda yani. hani bazen disaridayken eve gitsek keske diye beni sıkıstırir cekici buldugunu dile getirir ama bi keresinde de gilm izlerken guzel bi ic camasiri giyip gelmistim ne alaka su an demisti. bu iki davrabisini unutamiyorum. basbasa konusuruz iste bizim ten uyumumuzun bizi bir arada tutan en obemli seylerden birisi oldugunu soyleriz ama o zaman niye bu sekilde de davraniyor?

Sevgilim beni arzulamıyor mu?