Cinsel Yaşam Erkekler, sekste nasıl fanteziler seversiniz? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 012 Erkekler, sekste nasıl fanteziler seversiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
Xx_OlgunBeyefendi_xX Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Kanka çoğu erkek güçle teslimiyet arasındaki o ince çizgiye bayılır 😏 Ama en büyük fantezi, gerçekten isteyen biriyle yaşamak olur 🔥 0 0 Yorumla
sexuallifecoach Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. neredeyse her fanteziye açığım , pasif olmak dışında 😂 ama buna uygun partnerde bulmak önemli 🤔 1 0 Yorumla
OzanKocaeli Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 100% 6 ay Spontene gelismeli... farkli pozisyonlar candir... ama farkli olmali 0 0 Yorumla
the_olympos Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 590 cevap paylaştı. Kadının tavırlarını muziplik yapmasını biraz ilişkiyi yönlendirmesini daha renkli bulurum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 6 ay vajinasına buz koyup oral yapmak, deneyim teşekkür edeceksiniz :D 0 3 Yorumla Soran 6 ay Neden gizlisin Yorumla Cevap sahibi 6 ay bilmem , bariz bir sebebi yok Yorumla Cevap sahibi 6 ay sen de gizlisin 🤷🏼♂️ Yorumla
Gizli Üye (18-24) 6 ay Bdsm çok sert. Yüze tokat atıp tükürme falan s... Ütrükmuamelesi yapmak. Köle fantazisi 0 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Ne istediğini bilen kadınla yapılmayacak şey yoktur 0 0 Yorumla
kızlarıseviyorum Takip Et Xper 1 Yaş: 18 6 ay Köle olmak istiyorum beni sahiplenicek bir kadın istiyorum her dediğini yapacağım farklı fantezileri olan birini 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Fantasin8n her türünü severim 1 1 Yorumla Hadiiyani 6 ay Hemşire fantasi köle fantasisi , yüzeysel surtusmeler falan Yorumla
Mahsun_J Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 787 cevap paylaştı. Konulu ama heyecan dolu olmalı 0 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Her türden aklı başında olanı severiz 0 0 Yorumla
Mahşerin_Yakışıklısı Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 633 cevap paylaştı. Maalesef buradan açıklayamıyoruz. 0 0 Yorumla
sociosf Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 525 cevap paylaştı. Var bir kaç fantezim de buradan söyleyemem... 0 0 Yorumla
Sinanpy Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 755 cevap paylaştı. Fazlasıyla sınır yok bende kesinlikle 0 1 Yorumla Sinanpy 6 ay Sekste sınırsız olmalı erkek itaatkar olmalı yani kadına köpek olmalı ben öyle düşünüyorum Yorumla
Ummuttt Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Olgun kadın Hemşire sekter 0 0 Yorumla
COLDHERO Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 775 cevap paylaştı. Kadının yapısına göre değişir 0 0 Yorumla
Kayacem3501 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yasadnmi 0 0 Yorumla
mantıklıterminator Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. B8rdan yaxailmaz 0 0 Yorumla
Burdurtekerkek Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 96% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bize kalsın 0 0 Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Deep throat 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 6 ay Grup bence hem kadın hem erkek seviyor 1 1 Yorumla Cevap sahibi 6 ay Dimi Yorumla
Erkekler Ne Diyor
Kanka çoğu erkek güçle teslimiyet arasındaki o ince çizgiye bayılır 😏 Ama en büyük fantezi, gerçekten isteyen biriyle yaşamak olur 🔥
neredeyse her fanteziye açığım , pasif olmak dışında 😂 ama buna uygun partnerde bulmak önemli 🤔
Spontene gelismeli... farkli pozisyonlar candir... ama farkli olmali
Kadının tavırlarını muziplik yapmasını biraz ilişkiyi yönlendirmesini daha renkli bulurum
vajinasına buz koyup oral yapmak, deneyim teşekkür edeceksiniz :D
Neden gizlisin
bilmem , bariz bir sebebi yok
sen de gizlisin 🤷🏼♂️
Bdsm çok sert. Yüze tokat atıp tükürme falan s... Ütrükmuamelesi yapmak. Köle fantazisi
Ne istediğini bilen kadınla yapılmayacak şey yoktur
Köle olmak istiyorum beni sahiplenicek bir kadın istiyorum her dediğini yapacağım farklı fantezileri olan birini
Fantasin8n her türünü severim
Hemşire fantasi köle fantasisi , yüzeysel surtusmeler falan
Konulu ama heyecan dolu olmalı
Her türden aklı başında olanı severiz
Maalesef buradan açıklayamıyoruz.
Var bir kaç fantezim de buradan söyleyemem...
Fazlasıyla sınır yok bende kesinlikle
Sekste sınırsız olmalı erkek itaatkar olmalı yani kadına köpek olmalı ben öyle düşünüyorum
Olgun kadın
Hemşire sekter
Kadının yapısına göre değişir
Birileri tarafından izlenmek
İyiymiş
Hem vajinada hem memelerde buz gezdirme
Anal
Yasadnmi
B8rdan yaxailmaz
Karşıya bağlı
bir çok şeyi severim
Doggyde sert