Gizli Üye(30-35)7 aylibido yüksekse ya boşanmak ya aldatmak olur sonucu (bence).
311 Yorumla- 7 ay
Hangisi daha mantıklı peki
Cevap sahibi7 aybelki monotonluktan kurtarmaya çalışmak ilk adım olabilir. eğer düzelme yoksa aldatmaktansa boşanılmalı bence. ama şunu da söyleyeyim cinsel uyumu yakalamak zor.
birbirini seven iki insan cinsel uyumu da yakaladıysa dünyada cennet resmen :D- 7 ay
Çok haklısın ama şunu sana söyleyim bir birini seven insanların çoğunun cinsel uyumu aynı değil evlilikte %90 bu şekilde elbet biri monoton oluyor
Cevap sahibi7 aymaalesef öyle.
- 7 ay
Kaderimiz bu napalımmmm şansız kişilerdeniz
- 7 ay
Peki bayanın monoton olmasını anlarım ama erkek neden monoton olur onu cidden hiç anlamıyorum anlam veremiyorum fikrin varmıdır?
Cevap sahibi7 ayolabilir yani aseksüel insanlar var. ya da sigara içki vs kullanıyorsa, aşırı stres falan bunlar da etkiler.
- 7 ay
Stres sigara okey ama ne bilim şahsen bunlar beni etkilerse onlardan vazgeçerim her türlü çünkü eşimi her anlamda doyurmam gerekir yoksa sonu kötü bitebilir
Peki ya bayanlar neden monoton olur?
Bence coğrafya buna çok etkili bana öyle geliyor
Cevap sahibi7 ayvajinusmus vs psikolojik sorunlara dayanıyor çoğu zaman. ya da istismara uğradıysa cinselliğe karşı korku çekingenlik olabiliyor bir de yetiştirilme şekli, doğduğu evde cinsellik tabuysa bu çok kötü...
- 7 ay
Kimileri çekingen oluyor bunların hic biri olmadıysa bile bilmiyorum doğru insanı bulmak gerçekten çok zor yorumların için çok teşekkür ederim her anlamda bilgi sahibisin senin gibi kaliteli bilgili insan buralarda çok nadir seni tanımak isterim arkadaş olarak Tabikide
- 7 ay
Bi insan selam verirdi okadar geçmişimiz var :)
Gizli Üye(30-35)7 ayAldatma
321 Yorumla- 7 ay
Boşanmayı tercih etmezmiydin
Cevap sahibi7 ayaldatma yaşanmışsa karşı taraf gerçekten pişman değilse, ben olsam boşanmayı düşünürdüm. Çünkü güven bittiyse, aynı evde yaşamak artık içten içe yıpratır.
- 7 ay
Tabikide
Peki evliliğinde böyle bir durum ile karşılaşırsan aldatır mısın yoksa boşanır mısın
Cevap sahibi7 ayBoşanırım
- 7 ay
Umarım böyle bir monoton hayatla karşılaşmazsın öyleyse :)
Cevap sahibi7 ayİnş
- 7 ay
Evli misin
Cevap sahibi7 ayEvet
- 7 ay
Doğru eş tercihi yapmışsın öyleyse demek istiyorum haklı mıyım
Cevap sahibi7 ayEvet haklıson
- 7 ay
Sevindim adınıza
Cevap sahibi7 ayTeşekkur ederim siz
- 7 ay
Evliyim
Cevap sahibi7 aySiz sanslı mısınız
- 7 ay
Ahhh kimi konudan evet kimi konudan hayır
Cevap sahibi7 ayMesela
Cevap sahibi7 ayTm
- 7 ay
Bekliyor olacağım
- 7 ay
?
Cevap sahibi7 ayAttim
- 7 ay
Ne attın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 755 cevap paylaştı. İki ihtimal var sevgili kardeşim birinci ihtimal o iyisi boşanmak ikinci ihtimal o kötüsü aldatmak üçüncü bir ihtimal yok diye düşünüyorum
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
7 ayKanka monoton seks, yavaş yavaş duygusal bağı da kemirir. Tutku azalınca evlilik dostluğa döner, o da bir süre sonra sessizliğe. Yenilik şart 😌🔥
00 Yorumla
7 ayO evlilik sarpa sarar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 340 cevap paylaştı. Sıkıcılık
11 Yorumla- 7 ay
Çok mu sıkılırsın 😂
7 ayAldatma
11 Yorumla- 7 ay
Boşanmak mantıklı değil mi
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
7 ayMutsuzluk
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar