Cinsel uyumda doğuştan gelen bir şey var mıdır konusunu burçlara göre değerlendirecek olursak vardır. Mesela Akreplerle cinsel olarak en uyumsuz burçlar ikizler ve teraziyken en uyumlu burçlar aslan ve boğadır. Balıkla başak, Balıkla oğlak da pek birbirine uyumlu burçlar değildir biye biliyorum.
Cinsel uyum mükemmellikle ilgili değil; birbirinizin ihtiyaçlarını anlamak ve birlikte gelişmekle ilgilidir. En önemlisi, sizin ve partnerinizin yakınlık paylaşımımızda kendinizi rahat ve uyumlu hissetmemizdir. İlişkilerimizi gözden geçirip ve ihtiyaçlarımız ve sınırlarımız hakkında açıkça iletişim kurmalıyız...
Yani doğuştan olsaydı! ki bu doğaya ters herkes ile uyumlu olurduk ama bakınca her erkek ile Cinsel uyum sağlamadığımı gözlemliyorum demek oluyor ki doğuştan değil karakterlerimizin oluşması ile alakalıdır...
Bazı insanlar var yanında olduğunda dokunmak istiyorsun istemsizce onunla bütünleşme arzusu oluyor bunun adına ne dersin bilmiyorum bana göre bunun adı Aşk bunun adı tutkuydu
cinsel uyum tam olarak uyum diye anlatılmaz ama , cinsel işlev kişinin yetişme tarzı ve fiziksel gücü ile lakalı , yani çok aktif birisi cinsel açıdan kötü olabilir , ya da çok içine kapanık ya da tutucu bir insan her türlü seks yapabilir , bu biraz konuşarak ya da yaşayarak anlayacağımız bir durum
Bence cinsel uyum doğuştan gelen bir şey değil, iletişimle ve zamanla gelişen bir bağdır. İki insan birbirini tanıdıkça, sınırlarını, zevklerini, ritmini öğrendikçe o uyum kendiliğinden oturur. Doğallık, güven ve açık konuşabilmek bu konuda her şeyden daha önemlidir. Yani gerçek uyum, hissetmek kadar anlamayı da bilen iki insan arasında oluşur.
Peki şunu desek mesela sen biri ile afedersin sözüm meclisten dışarı seks yapacaksın ama o kişinin neler sevdiğini fantezisini bilmiyorsun ve bilmediğin halde ilişki yaşayacaksın bundan zevk almak mümkün mü? İmkansız Ama öbür yanda iletişiminin iyi olduğu vucudunu tanıyan ve nelerden hoşlandığını bildiğin karşılıklı olarak bildiğiniz birş var zevk alırsınız dimi
İletişimin iyi olur ama bir türlü ten uyuşmaz. Bu da etkiler ilişkiyi. Yani diyeceğim herkesin belirli bir aurası var aslında. O çok beğendiğin kişi ile birlikte olursun misal iyi de anlaşıyorsundur ama bir türlü yatakta mutlu olamazsın gibi.