1 yıl önce 4 yıllık ilişkisi bitmiş erkekten olur mu?

Kusura bakmayın uzun biraz, kısaltmaya çalıştım. Ağustosta tanıştık ama sadece ilk zamanlar gerçekten iyi bir muhabbet döndü. Ben Ankara 'da o da Eskişehir'de yaşıyor. Baştan demiştim uzaktan ilişki istemiyorum diye, o da dedi ki "zaten yakınız bir şey olmaz buluşuruz". Ama buluşma falan olmadı ve bu dediğini inkar ediyor. 1 hafta sabah 1 hafta gece çalışıyor havaalanında cd bilmem ne bilgisayarla alakalı bir şey yapıyor. Kalan zamanda spora gidiyor kendine yemek hazırlıyor ve ailesiyle arası soğuk aynı evde yaşasalar da. Geçenlerde zaten ilgisizliğinden ve konu açanın hep ben olmasından dolayı onu engelledim ama bunun öncesinde birden fazla kez bu konular hakkında tartışmıştık. Bir şekilde yolunu buldu her yerden engellediğim halde bana ulaştı. Ama şu anda da bir sohbet dönmüyor birkaç gündür. Tamam hepimiz meşgulüz hepimizin işi var ama cinsellik dışında başka bir şey adam akıllı konuşamıyor. Bu yüzden cinsellik konuşmayı da kestim uzun bir süredir. Hatta şöyle bir şey oldu ilk 2 ay kadar bana soğuktu ve sonra beni arayıp sormaya başladı birkaç hafta önce ama bu da sadece 2 gün sürdü. Sonra bana trip atmaya başladı (mesajlarına erken dönmediğim için) ve ben de aynı şeyleri bana yaptığını söylemiştim. Ben flört olmadığımızı söylememe rağmen hoşlanıyorum diyor. Engellesem de her şekilde ulaştığı için bir şey yapmayacağım, zaten yazmıyor yine. Aralık Ocak gibi işleri hafiflediği için buluşabilirmişiz. Açıkçası tartışmalardan sonra bile pek çok insan gibi kendisini bozmadığı ve tartışma sırasında çaba gösterdiğini hissettiğim için biraz hoşlantım devam ediyor. Çünkü daha iyi bir erkek bulamayacağım gibi geliyor artık. Çünkü çoğunlukla kim yazsa daha sıkıntılı çıkıyor, yani inancım da kalmadı kimseye karşı.
1 yıl önce 4 yıllık ilişkisi bitmiş erkekten olur mu?