Sevgilimle sadece öpüşüyoruz ilerisi gelmiyor devamında memeye insin emsin falan istiyorum ama ellemeye dahi çekiniyor 85b 90 arası dik ve güzel de yani ( tesettürlüyüm ve yanlış anlarım falan diye mi ellemiyor sizce ve utangaç biriyim ) memeye nasıl yönlendireceğim ona değince bile tahrik oluyorum ellerse feci olur hele de emerse...
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
7 ayÖpüşüyorsanız artık yönlendirmekten çekinme. Yönlendirme sadece sözle olmayabilir. Minik vücut hareketleri bile bunu anlamaya yeter ama belli ki partnerin çok acemi ve bunu algılayamıyor. Algılamayı bırak senin bundan keyif alacağını bile düşünemiyor. Böyle bir partneri yönlendirmende sakınca yok ama bu tarz acemiler kadından gelen yönlendirmeyi sosyolojik olarak düşünür ve seni yaftalayabilir. İşin zor.
18 Yorumla
Soran7 ayÇok utangaçız ve ben zamanında konuşmasını dahi açma cinselliğin dedim ama şu an istiyorum
- 7 ay
Yani ilk cevapta yazdığım gibi. Şanssızlığın tecrübesiz bir erkekle olman. Artık fazla düşünmeyip elinle ya da sözlü yönlendirceksin. Belli ki kadın bedenine hakim bir erkekle değilsin.
Soran7 ayBirbirimizin ilkiyiz diye hep böyle oldu ikimizin de tecrübesi yok beraber öğrenmeliyiz
- 7 ay
Beraber öğrenilmez. Sen okula başladığında yanındaki sıra arkadaşın mı öğretiyor sana? Bir öğretizi oluyor. Beraber öğreniriz demek; erkeğin temel haz ve dürtülerine oyuncak olmak demektır. Bir taraf mutlaka tecrübeli olmalı. yoksa öğrenmek yerine hayal kırıklıkları ve travmalar yaşarsın ileride.
Soran7 ayBen aslında bence çok daha tecrübeliyim bence o da okudu araştırdı biliyor ama ikimiz de adım atamıyoruz
- 7 ay
Sadece adım atmakla ilgili bir süreç değil ki bu. Bu sürecin bir uygulaması var ve erkeğe burada çok görev düşüyor. Sen göğüslerini açsan da belki ememeyecek, ya da bodoslama girecek daha hassasiyetini anlamadan ve bu da belki sende olumsuz bir karşılık bulacak. Bu ve buna benzer bir çok şey olur sevişme esnasında. Adımla olacak bir şey değil bu bence. Erkeğin doyurucu rol üstlenebilmesi için tecrübeli olması lazım. Bu tecrübe de ancak tecrübeli bir kadınla oluşabilir. Senin durumunda sadece kendi rahatlamasını düşünür içgüdüsel olarak. Bu da sana zevk vermez ve ona da yanlış yol gösterir bir kadını doyurma konusunda.
Neyse, dene ve yanıl. Şu an senin için yazı-tura durumu. Artık şansına ne çıkarsa.
Soran7 ayÇok teşekkür ederim güzel yazmışsın
- 7 ay
Rica ederim.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)7 ayTesettürü üzerinden çıkarmadan yapıyorsan ellemez belki, öyle demişsin de.
Tamamen çıplak yat hatta onun üzerine uzan, her yerini öp, sonunda beklemeden her yeri öper ve hemen içine kadar girer. Beden ölçülerin çok güzel orta, uçlarını öptükçe daha da sivrileşir ve sertleşir.
Hiç konuşmadan sadece elleriniz dokunsun birbirine. Elini tut memenin üzerine koy ayrıca vajinanın önüne koy ve sesler çıkar.
Dene sadece.012 Yorumla
Soran7 ayDün yaptık Öpüşüyorduk elini aldım attım memeye firikik vermiştim zaten görünüyordu iç camasjrima bakti o da güzeldi sonra eliyle oynadı öpüştükten sonra boynuma indi gerdanımı falan bayağı öptü yaladı ben istemsizce ah falan diyordum sonra benim zevk aldığımı görünce göğsümü öpmeye başladı kucağına çıktım orada altımda hissettim sertleştiğini biraz daha öpüştükten sonra yavaş yavaş sütyenden çıkardı göğsümü baktı güldü sonra elini vajinaya atıp emmeye başladı ben çok feci oldum varyaa anlatamam yok öyle bir his tarif edilmez, benim ıslandığımı hissedince çok feci yükseldi o da ben elimi onunkine attım boynunu emdim o da inledi böyle böyle devam etti elimle özellikle ucuyla oynayınca kendinden geçiyordu bir kereden dudağıma yapışıyordu
Cevap sahibi7 aySanki o an kendimi hissettim, içine girmedimi, tam girmesi gereken yerdeymiş, yavaşça gir deseydin.
Soran7 ayOna daha vakit var
Cevap sahibi7 ayVakit olmaz o an sabretmek iki taraf içinde çok zor.
Soran7 ayDün sabrettik sonraki buluşmada oralı falan olur büyük ihtimalle
Cevap sahibi7 ayOral yaparken onuda yap, çok zevk alacaksın, hatta aldığın zevki anlatamayacaksın.
Soran7 ayOna da yap mi dedin anlamadım öyle diyorsan zaten yaparım evet çok zevk veren bir şeydir kesin.
Cevap sahibi7 ayOral yap sonra senin üzerine gelip sana giriş yapsın, onu dedim, hatta oral yaparken bir parmağın ile anüs tarafına baskı yap okşa.
Soran7 ayOlur yaparım
Cevap sahibi7 ayAşırı hoşuna gider ve duramaz, * sende orgazm olacağın zaman yap ki aynı anda birlikte olun.
Soran7 ayElime boşaldı orta parmağımı gözünün içine baka baka yaladım tuttu çenemden kendine çekti öpüştük aşırı hoşuna gitti
Cevap sahibi7 aySpermlerin tadı iyi oluyormuş ben bakmadım ama. Yalnız korunuyor ise içine de boşalabilir daha farklı oluyor, ılıkça boşalırken hissetmen.
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
7 ayKanka bazen çekingenlik utanmadan değil, saygıdan olur 😌
yavaş davranıyorsa istemediğinden değil, seni incitmemek içindir.
doğru anı konuşarak yakalarsan zaten kendi gelir.
sabırla yaklaş, zorlama; güven çözülünce her şey akar 🔥00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
7 ayölçüleri yazmana gerek yok , çözüm basit tut kafasından saçları kavra nereni istiyorsan yalat zaten erkeğin aradığı kadın türü , öyle hiç bişey yapmadan durursan adam ne yapabilir
05 Yorumla
Soran7 ayPeki ama nasıl? İlk desem kalbimin atışına bak elini o bahaneyle atsam olmaz mı ellemeye devam eder mi?
- 7 ay
bence drek saçlarından kavra
Soran7 aySonra ne yapayım ki direkt memeye mi götüreyim çocuğu Aahaha çok olmaz mı ya?
Soran7 ayÖpüşüyorduk elini aldım attım memeye firikik vermiştim zaten görünüyordu iç camasjrima bakti o da güzeldi sonra eliyle oynadı öpüştükten sonra boynuma indi gerdanımı falan bayağı öptü yaladı ben istemsizce ah falan diyordum sonra benim zevk aldığımı görünce göğsümü öpmeye başladı kucağına çıktım orada altımda hissettim sertleştiğini biraz daha öpüştükten sonra yavaş yavaş sütyenden çıkardı göğsümü baktı güldü sonra elini vajinaya atıp emmeye başladı ben çok feci oldum varyaa anlatamam yok öyle bir his tarif edilmez, benim ıslandığımı hissedince çok feci yükseldi o da ben elimi onunkine attım boynunu emdim o da inledi böyle böyle devam etti elimle özellikle ucuyla oynayınca kendinden geçiyordu bir kereden dudağıma yapışıyordu
- 7 ay
🤭 sen baya sexting yapar gibi yazmışsın , hrika işte biraz sen yönlendir erkek yapar zaten , taktik istersen yaz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
40Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
m 7 ayMerhaba! Büyük ihtimalle cekinecleri var eğer sen istiyorsan sen elini tutup oraya goturebilirsin
01 Yorumla
Soran7 ayYaptık zaten öpüşüyorduk elini aldım attım memeye firikik vermiştim zaten görünüyordu iç camasjrima bakti o da güzeldi sonra eliyle oynadı öpüştükten sonra boynuma indi gerdanımı falan bayağı öptü yaladı ben istemsizce ah falan diyordum sonra benim zevk aldığımı görünce göğsümü öpmeye başladı kucağına çıktım orada altımda hissettim sertleştiğini biraz daha öpüştükten sonra yavaş yavaş sütyenden çıkardı göğsümü baktı güldü sonra elini vajinaya atıp emmeye başladı ben çok feci oldum varyaa anlatamam yok öyle bir his tarif edilmez, benim ıslandığımı hissedince çok feci yükseldi o da ben elimi onunkine attım boynunu emdim o da inledi böyle böyle devam etti elimle özellikle ucuyla oynayınca kendinden geçiyordu bir kereden dudağıma yapışıyordu
Cinsel Yaşam konusunda 409 cevap paylaştı. Seksde akısı kadın belirler ya direk gögüslerimi elle em dicen ya da sen onun ufaklıga el atacan hatta cıkarıp agzına alacan gör bak o sonra sana ne yapıyor
07 Yorumla
Soran7 ayÇok cok isterim de yemin ederim ki onun yanında utanıyorum öpüşmede umarım çok yükseliriz de başlarız bir yerlerden
Soran7 ayPeki ama nasıl? İlk desem kalbimin atışına bak elini o bahaneyle atsam olmaz mı ellemeye devam eder mi nasıl başlatayım
Soran7 ayYaptım Öpüşüyorduk elini aldım attım memeye firikik vermiştim zaten görünüyordu iç camasjrima bakti o da güzeldi sonra eliyle oynadı öpüştükten sonra boynuma indi gerdanımı falan bayağı öptü yaladı ben istemsizce ah falan diyordum sonra benim zevk aldığımı görünce göğsümü öpmeye başladı kucağına çıktım orada altımda hissettim sertleştiğini biraz daha öpüştükten sonra yavaş yavaş sütyenden çıkardı göğsümü baktı güldü sonra elini vajinaya atıp emmeye başladı ben çok feci oldum varyaa anlatamam yok öyle bir his tarif edilmez, benim ıslandığımı hissedince çok feci yükseldi o da ben elimi onunkine attım boynunu emdim o da inledi böyle böyle devam etti elimle özellikle ucuyla oynayınca kendinden geçiyordu bir kereden dudağıma yapışıyordu
Soran7 aySonraki buluşmada o
Soran7 ayTakıntı değil ya bizimki zaten heyecanlıydık ve ilk defa öpüşme ilerisine gitti ilişki o yüzden bir kereden olmazdı
Cinsel Yaşam konusunda 541 cevap paylaştı. Direkt sen yönlendir... Erkeklerinn anlamasını beklemeyin erkekler saf masum varlıklar kendi başlarına böğle şeyleri anlamıyorlar... heya ediyorlar...
06 Yorumla
Soran7 ayYaptık Öpüşüyorduk elini aldım attım memeye firikik vermiştim zaten görünüyordu iç camasjrima bakti o da güzeldi sonra eliyle oynadı öpüştükten sonra boynuma indi gerdanımı falan bayağı öptü yaladı ben istemsizce ah falan diyordum sonra benim zevk aldığımı görünce göğsümü öpmeye başladı kucağına çıktım orada altımda hissettim sertleştiğini biraz daha öpüştükten sonra yavaş yavaş sütyenden çıkardı göğsümü baktı güldü sonra elini vajinaya atıp emmeye başladı ben çok feci oldum varyaa anlatamam yok öyle bir his tarif edilmez, benim ıslandığımı hissedince çok feci yükseldi o da ben elimi onunkine attım boynunu emdim o da inledi böyle böyle devam etti elimle özellikle ucuyla oynayınca kendinden geçiyordu bir kereden dudağıma yapışıyordu
Soran7 ayNiye ta hahahaa yani öyle de bir geldi ki ilerisi çok feciydi
Soran7 ayÖzele gelemem
Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Peki soyunurken komple çıplak mısın Hani memelerini görüyor mu yoksa giyinik olduğun için mi çekiniyor
01 Yorumla
Soran7 ayYaptık Öpüşüyorduk elini aldım attım memeye firikik vermiştim zaten görünüyordu iç camasjrima bakti o da güzeldi sonra eliyle oynadı öpüştükten sonra boynuma indi gerdanımı falan bayağı öptü yaladı ben istemsizce ah falan diyordum sonra benim zevk aldığımı görünce göğsümü öpmeye başladı kucağına çıktım orada altımda hissettim sertleştiğini biraz daha öpüştükten sonra yavaş yavaş sütyenden çıkardı göğsümü baktı güldü sonra elini vajinaya atıp emmeye başladı ben çok feci oldum varyaa anlatamam yok öyle bir his tarif edilmez, benim ıslandığımı hissedince çok feci yükseldi o da ben elimi onunkine attım boynunu emdim o da inledi böyle böyle devam etti elimle özellikle ucuyla oynayınca kendinden geçiyordu bir kereden dudağıma yapışıyordu
Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Ellerinle sen götür ellerini sen yönlendir azıcık sen yardım et
04 Yorumla
Soran7 ayYaptım Öpüşüyorduk elini aldım attım memeye firikik vermiştim zaten görünüyordu iç camasjrima bakti o da güzeldi sonra eliyle oynadı öpüştükten sonra boynuma indi gerdanımı falan bayağı öptü yaladı ben istemsizce ah falan diyordum sonra benim zevk aldığımı görünce göğsümü öpmeye başladı kucağına çıktım orada altımda hissettim sertleştiğini biraz daha öpüştükten sonra yavaş yavaş sütyenden çıkardı göğsümü baktı güldü sonra elini vajinaya atıp emmeye başladı ben çok feci oldum varyaa anlatamam yok öyle bir his tarif edilmez, benim ıslandığımı hissedince çok feci yükseldi o da ben elimi onunkine attım boynunu emdim o da inledi böyle böyle devam etti elimle özellikle ucuyla oynayınca kendinden geçiyordu bir kereden dudağıma yapışıyordu
Soran7 ayEvet oldu
Gizli Üye(36-45)7 ayİstekli olduğunu belli etmek için boynunu öperken inle canım. O zaman daha çok istediğini anlar. Kendini ona iyice bastır 😊😊 oda anlar. Olmazsa başını göğüslerine bastır 😊😊
034 Yorumla
Cevap sahibi7 ayKapalı olman onu biraz engelliyor. Ama göğüsten sonra oral yapmasını çok isteyeceksin 😊😊
Soran7 ayPeki ama nasıl? İlk desem kalbimin atışına bak elini o bahaneyle atsam olmaz mı ellemeye devam eder mi
Cevap sahibi7 ayŞöyle yap öpüşmeye başlayınca onu boynuna yönlendir. O boynunu öperken sen zevk aldığını inleyerek ona belli et canım. Sen inledikce oda çıldırır ve daha fazlasını istediğini anlar 😊😊 eğer o memişlerine baktın inmiyor onun elini al götür 😊😊 sonra o daha fazlasını yapar 😊😊
Cevap sahibi7 ayGöğüslerinin emilmesini aşırı istiyorsun ama daha fazla şey isteyene başlıyacaksın 😊😊😊 buna hazırmışım😊😊
Soran7 ayYani ilkinde çok ileri gitmeyiz hatta bence memeyi tek emer
Soran7 ayİkinci üçüncü buluşmada elletirim aşağıya sonrası zaten gelişir bence
Cevap sahibi7 ayAşağıyı ellemesini aşırı istiyorsun belli 😊😊 ama temiz olsun sonrası için 😊😊😊
Sen yavaş yavaş birşeyler istiyorsun belli 😊😊
Soran7 ayEvet yavaş yavaş olsun istiyorum onu bekliyorum şu an gelecek birazdan ne yapmalıyım şu an tam olarak gelince?
Soran7 ayNasıl karşılayayım
Cevap sahibi7 aySadece utangaç görüm ve yakınlaşma da bol bol inle 😊😊😊
Cevap sahibi7 ayNerede olacak peki 😊😊😊
Soran7 ayAraba
Cevap sahibi7 ayÜstünde kolay açılan bir şey var dimi
Peki altta😊😊
Cevap sahibi7 ayNeler oldu anlat bakalım 😊😊😊
Soran7 ayÖpüşüyorduk elini aldım attım memeye firikik vermiştim zaten görünüyordu iç camasjrima bakti o da güzeldi sonra eliyle oynadı öpüştükten sonra boynuma indi gerdanımı falan bayağı öptü yaladı ben istemsizce ah falan diyordum sonra benim zevk aldığımı görünce göğsümü öpmeye başladı kucağına çıktım orada altımda hissettim sertleştiğini biraz daha öpüştükten sonra yavaş yavaş sütyenden çıkardı göğsümü baktı güldü sonra elini vajinaya atıp emmeye başladı ben çok feci oldum varyaa anlatamam yok öyle bir his tarif edilmez, benim ıslandığımı hissedince çok feci yükseldi o da ben elimi onunkine attım boynunu emdim o da inledi böyle böyle devam etti elimle özellikle ucuyla oynayınca kendinden geçiyordu bir kereden dudağıma yapışıyordu
Cevap sahibi7 ayOkuyorum 😊😊
Cevap sahibi7 aySana oral yaptı mı bakayım 😊😊 sen ona yaptın mı?😊😊😊 acayip deli oldun desene 😊😊
Soran7 ayOral olmadı ama en çok beni azdıran şey elini vajinadan çektikten sonra parmaklarını yalayıp tekrar göğsümü emmesi oldu sonraki buluşmada oralı hak etti iyi bir oral yaparım ona
Cevap sahibi7 ayOda sana yapmak istiyor 😊😊 tadını çok beğenmiş belli 😊😊😊
Sadece gögüs isterken kukucuk da bayram etti desene 🥰🥰🥰🥰
Cevap sahibi7 aySenin zevk suyu tadın onu deli etmiş 😊😊 peki sana çok özel bir hazdan bahsetmemi istermisin 😊😊😊
Soran7 ayEvetttt çok hoşuma gitti çok sıcak dedi fısıldadı sıcaklık hoşuna gitmiş midir?
Cevap sahibi7 aySıcaklık değil o müthiş tadı hoşuna gitmiş 😊😊😊
Cevap sahibi7 ayİşini bilen Bayanların yaptığı çok özel bir hazdan sana bahsedeyim mi?😊
Soran7 ayEve geldi alımı başımdan aldın dedi
Soran7 ayAklımı başımdan aldın dedi eve gidince mastürbasyon yapmış midir?
Cevap sahibi7 ayTabii yapmıştır, o anı düşünerek 😊😊😊 sende yaptın ve hala o anın etkiseindesin değil mi?
Soran7 ayEvet etkisindeyim atlatamadım daha 😁
Cevap sahibi7 ayŞu an kukucuk acayip istiyor değil mi?😊😊 hatta şu an ıslak olduğuna eminim 😊😊😊
Cevap sahibi7 ayDimi gizliclk 😊😊
Soran7 ayEvet
Cevap sahibi7 ayPeki hiç kendi zevk suyunun tadına baktın mı?
İşini bilen bayanlar kendi tatlarına bayılır 😊😊
Soran7 ayBaktım ve sevdim
Cevap sahibi7 ayÇok iyi, kendi vücudundan zevk almayı öğreniyorsun. Peki mastürbasyon sırasında devamlı yapmana başladın değil mi? Ayrıda çoğu bayan gibi kendi kilodunu ara sıra kokluyorsun değil mi?😊😊
Cevap sahibi7 ayİyi akşamlar
Soruma dönüş yapmamışsın 🤪🤪
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
7 ayÖpüşürken sıkı sıkı sar onu. Memeleri hissetsin bak nasıl saldırıyor
06 Yorumla
Soran7 ayTamamdır ama işte utangaçız ama o çok istekli ben yaparsam saldırır gibi
- 7 ay
1-2 kere yaptıktan sonra utangaçlık
- 7 ay
Gider
Soran7 ayAnladım teşekkürler yarın buluşacağız zaten
- 7 ay
İyi hadi bakalım inşallah güzel geçer
Soran7 ayUmarım
Cinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. Elini al oraya koy. Başını tutup göğsüne bastır.
018 Yorumla
Soran7 ayÇok utangaçız ve ben zamanında konuşmasını dahi açma cinselliğin dedim ama şu an istiyorum öyle yaparsam tahrik olur mu
Soran7 ayDokunsam oraya elini çekmez mi?
Soran7 ayAbartı olmaz mı ya ilk desem kalbimin atışına bak elini o bahaneyle atsam olmaz mı eklemeye devam eder mi
Soran7 ayEllemeye
Soran7 ayBakarım duruma göre
Soran7 ayTakmadan gitmek istemem ya rahatsız hissederim kendimi takmaya çok alıştım tahrik olsun diye mi takma dedin?
Soran7 ay85b 90 arası
Soran7 ayBelli evet öyle mi diyorsun ama dediğim gibi takmadan gitmem ya max yarım atlet giyerim
Soran7 ayHimm bakarim artık duruma teşekkür ederim
- Cinsel Yaşam konusunda 646 cevap paylaştı.
7 ayYanlış anlamandan çekiniyordur sen biraz yakınlaş o gerisi getirir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Elini tut sen bir kez memene götür o devamını getirsin
06 Yorumla
Soran7 ayPeki ama nasıl? İlk desem kalbimin atışına bak elini o bahaneyle atsam olmaz mı ellemeye devam eder mi
Soran7 ayAhahah ben de çok etkilendim dün
7 ayya ya bende kararsızım yarın verip vermemekten napacam
411 Yorumla
Soran7 ayBence ellet ilk baş duruma göre hareket et de ne zamandır sevgilisiniz
- 7 ay
Bence de baktın istiyon devam edersin
- 7 ay
Ya şimdi 2 ay oluo artık ve ailesi sülalesi 3 haftadan sonra öğrendi bizi evlenme şeyini de biliolar ama bilmiom yapsak bırakır mı diye
- 7 ay
Bırakmaz yap istiyorsan bişi olmaz
- 7 ay
@Deliriyorumm0 mesele benim istemem değil ki onun sonradan bırakıp kaçmaması
Soran7 ayKanka şimdi erken verme şimdi hafife alır seni
- 7 ay
@Deliriyorumm0 emin msiin bırakmaması için sebep nedir
- 7 ay
Bırakıp gidemez merak etme Tadını alsın deli olue
- 7 ay
Kudurtman senin onu deli etmen tadi damağında kalır
- 7 ay
@Deliriyorumm0 neden işte bı sebebi olmalı ve diyelim verdim onu kendime nasıl bağlarım sonra gitmemesi için
- 7 ay
Nasıl anlatayım ki sana 😅😅😅😅
Gizli Üye(25-29)7 ayAdamdaki şansa bak, kız istiyor yanıyor oğlan denemiyor dokunmayı.
016 Yorumla
Soran7 ayYa aslında ben ilişkinin ilk başında önünü kapattım o yüzden yoksa o bayağı istekliydi dedim olmasın dikkat et sonra epey bi uzaklaştık nadir öpüşüyorduk ikimiz de birbirimizden uzaklaşınca özledik daha çok arzuladık
Soran7 ayDün zaten yaptık bir seylr🙂🤭
Cevap sahibi7 ayAslında kapatmışsın sonra da yolu tamamen açmışsın, başkası olsa çoktan seni uzaya çıkarmıştı keyiften
Soran7 ayDün öpüşüyorduk elini aldım attım memeye firikik vermiştim zaten görünüyordu iç camasjrima bakti o da güzeldi sonra eliyle oynadı öpüştükten sonra boynuma indi gerdanımı falan bayağı öptü yaladı ben istemsizce ah falan diyordum sonra benim zevk aldığımı görünce göğsümü öpmeye başladı kucağına çıktım orada altımda hissettim sertleştiğini biraz daha öpüştükten sonra yavaş yavaş sütyenden çıkardı göğsümü baktı güldü sonra elini vajinaya atıp emmeye başladı ben çok feci oldum varyaa anlatamam yok öyle bir his tarif edilmez, benim ıslandığımı hissedince çok feci yükseldi o da ben elimi onunkine attım boynunu emdim o da inledi böyle böyle devam etti elimle özellikle ucuyla oynayınca kendinden geçiyordu bir kereden dudağıma yapışıyordu
Cevap sahibi7 ayÇok ciddi değilsen bu çocukta harcama ateşini derim
Cevap sahibi7 ayAaaaa sen vermeye karar veren kızsın, ulan çocuğu bir kere daha kıskandım
Soran7 ayAhahaha evet o
Soran7 ayCiddiyiz bayağı
Cevap sahibi7 ayHem türbanlı, hem alev alev, meraklı da her şeye, ömrü uzar o çocuğun
Soran7 ayBen zaten onu gördüğüm gibi yükseliyorum aramızdaki uyum da çok güzel bana diyor ki hayatımda senin gibi fiziğe sahip olan birini görmedim (1.68 boy 85b meme 56 bel 98 kalça ) aslında ideal ama gözüne güzel geliyor demek keşke biraz daha esmer olsaydım da çok izler belli olmasaydı aşırı açık tenliyim ve bunu sevmiyorum
Cevap sahibi7 ayBeyaz ten daha iştah açıcıdır aslında, dokundukça kızarır daha çok yükseltir, ben beyaz tende parmak izlerini görünce kuduruyorum resmen
Soran7 ayZaten iki gün öncenin izleri üzerimd goguslerim mosmor kollarım kırmızı boynum falan da aynı s3kidke
Cevap sahibi7 aySana doyulmaz o zaman, kucaktan indirmeden günlerce evde kalmak lazım
Soran7 ayAhahaah
Cevap sahibi7 ayHadi git git benim iyice canım çekecek eskileri aratacaksın bana
Soran7 ayTamamdır Tamam bayyy
Gizli Üye(30-35)7 ayBugün biseyler yaşanacak belliki. Nasıl geçtiğini anlat merak ediyoruz
013 Yorumla
Cevap sahibi7 ay@Yeromannnn senin buluşma bugündü o nasıl geçti neler oldu
Cevap sahibi7 ayDaha buluşmadiniz mi hani bugün buluşacaktiniz
Soran7 ay1 saat sonra
Cevap sahibi7 ayTamam haber vermeyi unutma elini al göğsüne bastir elini tut orada zorla beklet bi kaç saniye sonra bi de bakışında tahrik edici bir bakış at o orada göğsünü hissedip mesajı alır
Cevap sahibi7 ayBiseyler oldu mu detayları anlatirmisin
Soran7 ayÇok feciydi ilkine göre
Cevap sahibi7 aySonra ne oldu peki
Cevap sahibi7 ayBiraz daha soyup açıp baktı mi başka yerlerine
Soran7 ayGöğüslerime bakti çok güzel dedi ucunu tuttu öperken vaiinaya bakmadı şimdilik sadece masaj yaptı beni o şekilde boşalttı
Cevap sahibi7 ayBi soraki buluşmada oral yapmak ister zevk suyunu yalamasından bu anlaşılıyor
Cevap sahibi7 ayÖzelden taktik falan versem biseyler sorsam olur mu
Cevap sahibi7 ayŞu aşağıdaki yeroman daha bişey yaşamadı herhalde
7 aysen onun elini tut göğüslerine koy
031 Yorumla
Soran7 ayDün yaptık zaten öpüşüyorduk elini aldım attım memeye firikik vermiştim zaten görünüyordu iç camasjrima bakti o da güzeldi sonra eliyle oynadı öpüştükten sonra boynuma indi gerdanımı falan bayağı öptü yaladı ben istemsizce ah falan diyordum sonra benim zevk aldığımı görünce göğsümü öpmeye başladı kucağına çıktım orada altımda hissettim sertleştiğini biraz daha öpüştükten sonra yavaş yavaş sütyenden çıkardı göğsümü baktı güldü sonra elini vajinaya atıp emmeye başladı ben çok feci oldum varyaa anlatamam yok öyle bir his tarif edilmez, benim ıslandığımı hissedince çok feci yükseldi o da ben elimi onunkine attım boynunu emdim o da inledi böyle böyle devam etti elimle özellikle ucuyla oynayınca kendinden geçiyordu bir kereden dudağıma yapışıyordu
- 7 ay
offf beni bile azdırdın delisin sen yaa iyi yapmışssın bi ben bulamadım senin gibi bi manıta be
Soran7 ayElime boşaldı orta parmağımı gözünün içine baka baka yaladım tuttu çenemden kendine çekti öpüştük aşırı hoşuna gitti
Soran7 ayYa bizde de ilk oldu yanıp tutuşuyordum resmen önceden sadece öpüşüyorduk ikingun önce ileri gittik artık sonra da oral gelir büyük ihtimalle
- 7 ay
off çok yüksek bi kızssın bayıldım anlatımın da çok hoş sevgilinden ayrılırsan yaz bana asdgf
Soran7 ayAahahah sen en son İzmir'de kız arıyordun ne oldu ona sbuwh
- 7 ay
hahah bulamadım halaa 😅
Soran7 ayİyi biraz daha bak
- 7 ay
bakcaz yapcak bişey yok sen nerdesin İzmir'de deyilmisin sende
Soran7 ayHayır ben trabzondayım
Soran7 ayBurdan bir bildiğim var İzmir'de olan bir avukat vardı o izmirdeydi Eyşan mıydı neydi taş gibi gir kızdı benim bile dibim düşmüştü 😆 gerçi tanımıyorsundur
- 7 ay
yaaa tanıştırsana beni
Soran7 ayValla kadından korkuyorum aahahhaa
- 7 ay
neden kız
Soran7 ayKadın avukat ve sert bir tip xhbwh eyvallahı yok kimseye aşırı da sarkıntılık yapan var tanışacaksan bile düzgün yaz derim 😄
- 7 ay
hım e tamam düzgün yazrım canım sonra o isterse ilerisi olur zaten sen bi bahset benden ne dicek ya da ben profilini nasıl bulurum ben yazim
Soran7 aySana yazmış zaten son soruna cevap vermiş bugün ayyy şansa bak izmide kolay bulunr demiş
Soran7 ayHer türlü bulunur yazmış
- 7 ay
yaa dur bakiim
Soran7 ayOlm beğenmişsin hatta
Soran7 ayBuldun mu knk
- 7 ay
buldum knk
Soran7 ayİyi iyi kendini belli etseydin
- 7 ay
umarım döner
- 7 ay
nasıl yani
- 7 ay
niyetimi mi
Soran7 aySadece buldun mu diyorum kadın nerden anlayacak konuşmak istediğini
- 7 ay
yorum yazdım işte bak profilimden
Soran7 ayTamam bekleyeceksin artık dönerse döner
- 7 ay
tamam knk sağol teşekkür ederim
Soran7 ayRica ederim
- Cinsel Yaşam konusunda 776 cevap paylaştı.
7 aytrol bir soru bence bu
02 Yorumla
Soran7 ayYok ya gerçekten ciddiyim ciddi şekilde yazıyorum niye öyle geldi ki?
- 7 ay
bilmem genelde trollüyorlar milleti o yüzden hangi şehirdesin ki sen
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
7 ayAl elini tut göğsüne koy
08 Yorumla
Soran7 ayÇekerse?
- 7 ay
Çekmez çekmez:)
Soran7 ayUtangaç Peki ama nasıl yapacağım? İlk desem kalbimin atışına bak elini o bahaneyle atsam olmaz mı ellemeye devam eder mi
- 7 ay
Ya hic bunlara gerek yok ki
Seni istiyorum goguslerimi oksarmisin de al elini koy
Soran7 ayİşte direkt diyemem ben de çekinirim
- 7 ay
Ohoooo bir kere soyle sonra neler neler diyeceksin
- 7 ay
Acik acik soyle :)
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
7 ayAnnelik yapmak istiyorum sana de :D
01 Yorumla
Soran7 ayÇok utangaçız ve ben zamanında konuşmasını dahi açma cinselliğin dedim ama şu an istiyorum
Sen yönlendirmelisin daha iyi olur
06 Yorumla
Soran7 ayNasıl yapacağım ki Çok utangaçız ve ben zamanında konuşmasını dahi açma cinselliğin dedim ama şu an istiyorum
Soran7 ayAbartı olmaz mı ya ilk desem kalbimin atışına bak elini o bahaneyle atsam olmaz mı eklemeye devam eder mi
Soran7 ayBakarım artık
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kabuklularda yanıyor 🤦♂️🤣
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Erkek arkadaşın biraz mal olabilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Al elini gogsunun ustuen koy
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ayKapali alandaysaniz elini getir sende seyini elle
08 Yorumla
Cevap sahibi7 ayBenimkide kapaliydi ama ben hic bakmadim oyle direk elledim emdim tutturdum seyimi de
Cevap sahibi7 ayEllet sende bacagina dokun azmaya baslar zaten
Sen ne istiyosun mesela oral falan mi
Soran7 ayYani ilkte olmaz da düzgün bir yqkınlaştıktan sonra bakılır en az 1 ay sonra yaparsak yaparız oralı
Cevap sahibi7 ayNe zamandir sevgilisiniz kapali alan yok mu ev vs yaslar kac?
Soran7 ayBen 20 o 22 arabada buluşuyoruz
Soran7 ay15 dakikaya gelcek
Cevap sahibi7 ayArabada yaparsin ya
Gizli Üye(30-35)7 ayEvde basbasa mi kaliyorsunuz
016 Yorumla
Soran7 ayArabada arka koltukta öpüşüyoruz
Cevap sahibi7 aySen elini aletine at ya da kendi ustunu ac yönlendir
Soran7 ayAbartı olmaz mı ya ilk desem kalbimin atışına bak elini o bahaneyle atsam olmaz mı ellemeye devam eder mi
Cevap sahibi7 ayDaha rahat daha fazla detay fikir ister misin
Soran7 ayÖğrendim az çok teşekkür ederim
Cevap sahibi7 ayBoynuna gomul nefesinle o an kalbine dair fısılda
Soran7 ayBoynundan çok tahrik oluyor zaten
Cevap sahibi7 ayBoynunu emerken kulağına. fisilda ve kasiklarinda gezdir elini
Soran7 ayPeki tamam aklımda kalsın
Cevap sahibi7 ayİçine de iddialı sutyen giy
Soran7 aySiyah dantelli olur mu gömlek giyip iki düğmesini açsam devamını açar mı acaba?
Cevap sahibi7 ayArka koltuğa binerken 2 dugme ac dantelli siyah giy
Soran7 ayTamam
Cevap sahibi7 ayEnerjin harika
Soran7 ayAllah Allah teşekkür ederim
Cevap sahibi7 ayTerapist lazim. sana enerjini doğru kullanmak icin
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
7 ayMemeye inerse oralda istersin bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayBaya dolgun olmalı göğüslerin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ayEşimde çok seviyor hıhım
01 Yorumla
Cevap sahibi7 ayOna memelerini atsana
Cinsel Yaşam konusunda 358 cevap paylaştı. Sen götür ağzına dewam eder
01 Yorumla
7 ayOnun elini tut göğsüne götür.
010 Yorumla
- 7 ay
Öpüşürken elini tut göğsüne bastir. gene bişey yapmassa göğsünü aç. Artık yapmassa bişey bırak onu
Soran7 ayKnk zaten öpüştükten sonra yükseldi bayağı oldu yani bayağı bir şey merak etme cnkwkx
- 7 ay
Ne güzel iste
Soran7 ayEvett
- 7 ay
Nopcaktin elini atacaktım orasina cozecektin pantalonu, erkekler çok sever bunu, sonra sende yaliycan
Soran7 ayElime boşaldı ben de orta parmağımı gözünün içine baka baka yaladım tuttu çenemden kendine çekti öpüştük aşırı hoşuna gitti
- 7 ay
Gider,
Soran7 ayEvet öyle oldu
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
7 aySevgilin bilmiyo mu kız
01 Yorumla
Soran7 ayBilmiyordu pek ben crsaretlendirdim yaptık Öpüşüyorduk elini aldım attım memeye firikik vermiştim zaten görünüyordu iç camasjrima bakti o da güzeldi sonra eliyle oynadı öpüştükten sonra boynuma indi gerdanımı falan bayağı öptü yaladı ben istemsizce ah falan diyordum sonra benim zevk aldığımı görünce göğsümü öpmeye başladı kucağına çıktım orada altımda hissettim sertleştiğini biraz daha öpüştükten sonra yavaş yavaş sütyenden çıkardı göğsümü baktı güldü sonra elini vajinaya atıp emmeye başladı ben çok feci oldum varyaa anlatamam yok öyle bir his tarif edilmez, benim ıslandığımı hissedince çok feci yükseldi o da ben elimi onunkine attım boynunu emdim o da inledi böyle böyle devam etti elimle özellikle ucuyla oynayınca kendinden geçiyordu bir kereden dudağıma yapışıyordu
7 ayTut kafasından göm m. melere kafayı:)
048 Yorumla
Soran7 ayÇok utangaçız ve ben zamanında konuşmasını dahi açma cinselliğin dedim ama şu an istiyorum nasıl yapacağım bilmiyorum
- 7 ay
Himm peki seni soyup m. mleri öpmek istese izin verir misin
Soran7 ayVeririm
- 7 ay
Çok büyük bir şans var elinde pardon iki şans desem daha doğru iri e dik:) bence tadını çıkarmali:)
Soran7 ayİşte ilerleyemiyoruz benim yüzümden biraz
- 7 ay
Neden senin yüzünden peki
Soran7 ayYazdım ya işte ben önceden açma bu konuları dedim önünü kestim simdi de bana saygı gösteriyor sadece öpüyor rahatsız olurum diye ellemeye dahi çekiniyor
- 7 ay
Himm o zaman sen cesur olup adım at onu istediğini göster
Soran7 ayPeki
- 7 ay
Örneğin öpüşürken kucağına otur göğüslerini ona bastır ya da öpüşürken elinle p. nsine dokun
- 7 ay
Olur sende elini onun eline koy bak nasıl atıyor de biraz bastır son gözlerine bak istekli bir şekilde
Soran7 ayHimm tamam öyle yaparım baktıktan sonra öpmeye devam edeyim mi hemen?
- 7 ay
Zaten o da zevk alacak hissedince öpmeye başladı elini daha çok bastır gezdir göğüslerinde o zaman okşamaya baslar
Soran7 ayTamamdır aklımda bak bu
- 7 ay
O sana oral yaptırmak istese yapar misin
Soran7 ayNe kadar yükseldiğime bağlı ve temizliğe ikisi de okeyse seve seve yaparım.
- 7 ay
Himm anladım çok tutkulu bir sevgilisi var ama haberi yok merak ediyorum olacaklari
Soran7 ayEvet de işte belli edemedim hiç ona çekindim hep aslında o da çok yüksek ama dediğim gibi ben yok dedim diye zamanında kendini durduruyor
- 7 ay
İkinizde tam açılınca tarifsiz zevkler yaşarsınız. Yaşlar kaç peki
Soran7 ayBen 20 o 22
- 7 ay
İyimiş ne zaman deneyeceksin elini göğsüne koymayi
- 7 ay
Günaydın aklında bir zamanlama var mı konuştuğumuzu deneme ile ilgili
- 7 ay
Vaaay fena delirtmişsin çocuğu istediğini elde etmişsin sonunda tebrikler :)
Soran7 ayÖyle oldu evet
- 7 ay
Sonraki adım ne sence
Soran7 ayOral
- 7 ay
Sence iyi yapar mısın denedin mi hiç
Soran7 ayBence yaparım denemedim hiç
- 7 ay
Anladım her hangi bir cisim tarak muz ve gibi denedin mi hiç
Soran7 ayDenemedim ama sen deyince ilk sorduğunda aklıma salatalık ile denemek geldi
- 7 ay
Deneyince yazsana merak ediyorum zor mu olacak yoksa tecrübeli gibi mi uaoacaksin
Soran7 ayBakarım artık
- 7 ay
Tamam peki ilerde godgukerinin arasına p. nisini soksa hoşuna gider mi
Soran7 ayİsterse yapsın itiraz etmem
- 7 ay
Süpersin. Peki başka ne yapardin
Soran7 ayBilmem
- 7 ay
O sana oral yaparken d. mltıp her iki dlge de yapsa izin verir misin
Soran7 ayVeririm olm daha zevkli olur
- 7 ay
Deli olurdun nasıl zevk alacağını ve vereceğini biliyoraun
Soran7 ayE yani kısmen biliyorum
- 7 ay
Peki yüzüne ya da azına bşlsa sorun eder misin
Soran7 ayEtmem bende sınır olmaz pek
- 7 ay
Yutar miydin
- 7 ay
Selam denedin mi salatalığı
- 7 ay
Selam var mı bir gelişme
Cinsel Yaşam konusunda 660 cevap paylaştı. Gorustunuzmu
068 Yorumla
Soran7 ayAnlamadım?
Soran7 ayBir hafta önce buluştuk
Soran7 ayHayır başka biriyle karıştırıyorsunuz galiba bu tarz bir soruyu ilk defa sordum
Soran7 ayNasıl vereceğim?
Soran7 ayYarım saate buluşacağız
Soran7 ayEvet araba
Soran7 ayEvet çok feci geçtiii
Soran7 ayEvet evet bayağı hemde boşaltana kadarr
Soran7 ayBoynunu öptüm emdim elimi içine soktum okşadım ben de beklemiyordum bunu xsbhsbh
Soran7 ayMüthişti gerçekten
Soran7 ayNefes nefeseydik nefs almakta zorlanıyorduk
Soran7 ayEvet önceden öpüşüyorduk falan uzun süre görüşmeyince ikimizin libidosu da zaten yavan olduğu için feci geçti ilki eve geçince aklımı başımdan aldın falan dedi ahhaha
Soran7 ayİşte çekindim o bir dahakine
Soran7 ayFiziğimi ben de beğeniyorum
Soran7 ayTeşekkür ederim
Soran7 ayTrabzon
Soran7 ayBayağı uzakmış
Soran7 ayEvet çok istiyordum da sen nerden biliyorsun istediğimi ahahha
Soran7 ayNe zaman konuştuk? Ben ilk defa bu tarz bir soru sordum ahaha dünkü konuşmadan mi bahsediyorsun?
Soran7 ayTitredim tabiki ben titredikçe daha çok azdı o gözümün içine bakıyordu yüzüme bakıyordu sürekli
Soran7 ayAnladım
Soran7 ayEn çok beni azdıran şey elini vajinadan çektikten sonra parmaklarını yalayıp tekrar göğsümü emmesi oldu sonraki buluşmada oralı hak etti iyi bir oral yaparım ona
Soran7 ayTamam
Soran7 aySuanlik öyle evet
Soran7 ayEvet müthiş oldu o da çok zevk aldi ben de
Soran7 ayEvet zevkten titredim
Soran7 ayEvet
Soran7 ayEvet ya istiyorum dün çok rahatlamıştık ikimiz de bitince sarıldık uzun uzun o da çok güvenli hissettirdi
Soran7 ayEvet okşayınca hoşuna gitti elime boşaldı hep
Soran7 ayOrta parmağımı gözünün içine baka baka yaladım tuttu çenemden kendine çekti öpüştük aşırı hoşuna gitti
Soran7 ayYa öyleyim vallahi
Soran7 ayAhahaa
Artik sen vercen eline ya da surt ona ne bilim
016 Yorumla
Soran7 ayNasıl yapayım ki Çok utangaçız ve ben zamanında konuşmasını dahi açma cinselliğin dedim ama şu an istiyorum
Soran7 ayEvet o başlatıyor genelde
Soran7 ayBoynuma koyuyor genelde ya da yüzüme minik minik öpüyor sonra artırıyor öpmeyi başlıyor öyle
Soran7 ayHayir yan yana oturuyoruz kucağına oturmalı miyim öpüşürken falan?
Soran7 ayKimi dedi oturma çok olur ama öyle bence daha rahat temas ettiririm memeyi daha çok tahrik olur bence
Soran7 ayKnk çekinirim ya yapmasına yapmak istiyorum da yanlış anlaşılmak istemiyorum 🥺
Soran7 ayBoynunda
Soran7 ayTamamdır teşekkürler
7 aySöyle ona
053 Yorumla
Soran7 ayNe diyeyim ki
- 7 ay
Öpüşürken tut onun ellerini göğüslerimi de tadsana de ellerini goguslerine koyunca sık göğsünü o zevke gelir
- 7 ay
Anladın mı
Soran7 ayAbartı olmaz mı ya ilk desem kalbimin atışına bak elini o bahaneyle atsam olmaz mı ellemeye devam eder mi
- 7 ay
Öyle ellemez takip at ne yapcn soyliyim yazım kaldiriliyor
- 7 ay
Mutlu oldun mu artık
Soran7 ayEvett tabikii
- 7 ay
Belinize kuvvet
Soran7 ay😄😄😄😄
- 7 ay
Öyle bı anlattn ben yükseldim burada
- 7 ay
Canım çekti
Soran7 ayYa daha bir şey yaşamadık ki oral bile sonraki aşama
- 7 ay
Olur o da diğer sefere ilkin mi
Soran7 ayBir ara öperken rahat olayım diye koltuğa uzattı öyle emdi memeyi vajinayı da okşadı elim ayağım boşaldı resmen
Soran7 ayEvet ikimiz de birbirimizin ilkiyiz iki sene olacak resmen hiç yakınlaşmamıştık öpüşme haricinde
- 7 ay
İlkler heyecanlı olur tadını çıkar 😀
- 7 ay
seks de istiyon mu
Soran7 ayEvet coo heyecanlıydı istiyorum ama daha zamanı var bence onun evlenmeden yapmayabilirim duruma bağlı ama isterim bayağı uyanınca üstüme eğildi girecek gibi hissediyordum o da zaten çok yükseldi nefes nefese kaldık ikimiz de çok yükseğiz evlenince düşünemiyorum olacakları ahahaha
- 7 ay
Seni azgn seni 😀
- 7 ay
Senin tercihin artık evlenmeden yaparsın yapmazsn
Soran7 ayDuruma göre bakacağım ama regl öncesi görüşürsem kendimi kaybedebilirim hxhbss
- 7 ay
Yaşlar kaç
Soran7 ayBen 20 o 22
- 7 ay
En güzel yaşlar bol heyecan zevk bide ilkler elin ayağın titrer yüzün şekli değişir 😀
Soran7 ayBen zaten zevkten titredim aynı şekilde o da epey zevk aldı hırçınlaştığı oluyordu zevkten ama ritim artıyordu güzeldi yani
- 7 ay
İyi güzel dikkat et hamile kalma korunmasz Girne ilişkiye
Soran7 ayYani ertesi gün hapı falan varmış tam olarak ne biliyor musun sen onu o güvenli diye duydum nasıl kullanılacak?
- 7 ay
Biliyorum
- 7 ay
Eczaneden alırsın
Soran7 ayHimm peki
- 7 ay
Güvenli ama çok alma zararlı
Soran7 ayNeyi penisi mi?
- 7 ay
Lan yok hap 😂
Soran7 ayGhjtjfhj
- 7 ay
Senin aklın niye orada 😂
Soran7 ayDünü atlatamadım bzhszbuj
- 7 ay
Çıplak mıydınız gördün mü herşeyi
Soran7 ayÇıplak değildik onun pijaması vardı benim de aynı şekilde altım duruyordu ikimiz de elimizi içine soktuk üstumüz yoktu beni sütyenimi çıkardı emdi iyice mosmor şu an memeler xbsjxbeu ben de onunkini başıyla oynadım elimle gel git yaptım boynunu öptüm yaladım emdim falan sonraki galiba oral olur ama araba kısıtlı bir mekan bizim için
- 7 ay
Arabada mı yaptınız
- 7 ay
Takip atsana orada konuşalım
Soran7 ayBurdan yazmam gerek de yok ayrıca
Soran7 ayEvet arabada yaptık
- 7 ay
Arabada zor olur
Soran7 ayZor cidden
- 7 ay
Ev otel ayarlayn
Soran7 ayYani iş cinsel ilişkiye giderse ki zannetmiyorum evlilikte olur o da korkar gebe kalma riskinden vs. Bir de ne kadar birbirimizden emin olsak da evlilik öncesi bekaret almak istemez ve sanki evliliğe kalsa daha iyi olur gibi o yüzden o şimdilik düşüneceğimiz bir şey değil.
- 7 ay
Anladım
- 7 ay
Öbür türlü de ev otel rahat edersiniz
Soran7 ayYa oteli de şöyle duydum dendi ki evlilik cüzdanı olmadan aynı odaya alınmıyor bence sadece belli başlı yerlerde var o sistem ama illa vardır.
- 7 ay
2 oda tutar aynı odada kalırsınız
Soran7 ayDoğru
- 7 ay
Hayat size güzel 😀
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
7 ayKapalıysa olabilir tur getir kafasını
00 Yorumla izn ver yapar
00 Yorumla
7 ayTürban dedin zaafımızdan vurdun 🤭
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Zamanla amasyada
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Küçük yol gösterme
00 Yorumla
7 ayİçinden geldiği gibi davran işte
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 307 cevap paylaştı.
7 aySen götür
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayNerede yapıyorsunuz
09 Yorumla
Soran7 ayArabada arka koltukta
Cevap sahibi7 ayUtanıyor olabilir
Soran7 ayEvet Çok utangaçız ve ben zamanında konuşmasını dahi açma cinselliğin dedim ama şu an istiyorum
Cevap sahibi7 ayYaşlar kaç
Soran7 ayBen 20 o 22
Cevap sahibi7 ayAdım atmanız lazım
Cevap sahibi7 ayGizliden çık taktik vereyim adam akıllı
Soran7 ayÖğrendim yeterince Sağ ol
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım