- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
m 7 ayMerhaba! Bazen öyle olmayabilir normal hayatında çekingen olup yatakta adeta harikalar yaratan cok insan var çünkü o yataktaki veya seks anındaki atmosfer amatör olanı bile sanki profesyonelmiş gibi hissetiriyor.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Evet, genellikle çekingen kişiler cinsel ilişkide de daha utangaç ve geri planda olabilir. Çekingenlik, kişinin kendini ifade etme biçimiyle bağlantılıdır; bu yüzden sekste de isteklerini, fantezilerini veya rahatsızlıklarını açıkça dile getirmekte zorlanabilir. Bu durum, partnerle iletişim kurmayı veya yeni şeyler denemeyi sınırlayabilir. Ancak zamanla güven ve yakınlık arttıkça, çekingen kişiler genellikle daha rahat hale gelebilir ve cinsel açıdan daha özgür davranabilir. Yani çekingenlik tamamen sabit bir durum değildir; doğru ortam ve anlayışla yavaş yavaş aşılabilir.
10 Yorumla
7 ayEn sevdiğim çekingen olanlar var ya sonradan nasıl oluyorlar anlatamıyorum, kelimeler yetersiz kalır :D
15 Yorumla- 7 ay
Vay arkadaş yaaa. Demek çekingen erkeklerin içindeki istekli boğayı bulup çıkaran kadınlar da varmış :)
- 7 ay
Hihihihi keşfetmeyi bilen keşfeder bilmeyen uzaktan izler ki ben uzağı göremediğime göre !!!
- 7 ay
Neredesin sen, göremediğin uzak ne kadar mesafeye karşılık geliyor? 😆
- 7 ay
dünyalıyım,2.5 derece miyopum :(
- 7 ay
Ben de 1,5 derece miyopum 🥳
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
7 ayKanka çoğu zaman evet ama istisna çok 😏
çekingenlik yatakta utangaçlıkla başlar, güvenle çözülür.
doğru enerji olursa o sessiz tipler bile bambaşka hale gelir.
utanmak geçici, his kalıcı 🔥00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 854 cevap paylaştı.
7 ayÖnce çekingen olur, yanakları kızarır. Sonra kendini teslim eder vahşiliğini gösterir.
55 Yorumla- 7 ay
Senin devreler yanmış sanki çekirge. Kendini teslim eden nasıl vahşiliğini gösterir?
- 7 ay
Sonradan vahşiliği ortaya çıkar, istekli bir kadın/erkek olur.
- 7 ay
Libidosu yüksek değilse yapamaz, utangaçlığı devam eder.
Cinsel Yaşam konusunda 541 cevap paylaştı. Seks alkol içmek gibidir ilk önce nazik çekingen medeni davranışlar sergilersin. Sonra bir bakmışsın kendini rutin hayatda asla yapmamm dediğin saçma sapan hallerde bulmuşundur... Genelde iki halde sabah ben naaptım yaaaa diyerek uyanırsın... Bir alkollüyken ve seviştiğin günün sabahı... Çekingenlik ilk şehvetli temasa kadardır...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayBilemiyorum bastırılmış duyguları açığa da çıkabilir ya da karakterine işlemişse kendini acamayip cekingen de kalabilir.
50 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayKarşısındakiyle çok samimi olurlarsa bir süre sonra çekingenliği gidebilir
30 Yorumla
7 ayKadinın cekingenliği rahatlatilip atlatılır o erkeğin görevi o kolay ama erkek çekingen olmamalı kadın becerildiğini o erkekliği iliklerine kadar hissetmeli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 626 cevap paylaştı.
7 ayÇok nadir olur. Normal hayatta çekingen olanlar daha tehlikeli oluyorlar. Cinselliğe aç bir şekilde giriyorlar. Yani benim görüşlerim bu yönde. Her zaman değil ama bazen denk geliyor.
00 Yorumla
7 ayBüyük ihtimalle evet ama bu halledilemeyecek bir durum değil
00 YorumlaYok onlar yatakta panter gibi
40 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayBastırılmış duyguları bir anda açığa çıkarsa çok muazzam olur. Dayanılmaz bir hâl alır en sonunda sevişmekten yorulursun
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)7 aySosyal hayatta çekingen, ikili ilişkide çekingen sus pus ama yatakta fırtına gibi olan kadınlar tanıdım. Öyle böyle değil
00 Yorumla
7 ayBüyük ihtimalle ama tersi de olabilir
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayÇekingen insanlar herkese karşı çekingen olmuyor ki
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 716 cevap paylaştı.
7 ayİlk dakikalarda olur sonra geçer
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Aksine daha yırtık oluyorlar
00 Yorumla
7 ayÇekingenin kilidide açılır zamanla😀
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)7 aysanmıyorum yaa
02 Yorumla- 7 ay
Bilemem yaaaa 🤪
Cevap sahibi7 ay;))
Gizli Üye(25-29)7 ayAlışırsa utangaçlık gıder diye düşünüyorum
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayTam tersi çıkıyor genelde 😀
00 Yorumla
7 ayevet olur