AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Bir defa sevişmeyle kimse öyle bir erkeğin veya kadının hayalindeki 1 numara olmaz.
Unutmamssı için o seksten insnılmsz zevk alması gerekir
Kızın performansı iyiyse kalır evet sadece tiple olmuyor o işler
Tadı damağında kalması için sadece güzel olman yeterli değil
Kalır da o anlar nasıl olduğuna bağlı güzellikle olmuyor hiisedirmek gerekli
Bu kız sensin de 😂 simdi palavra yapma unutur cunku sevısrken güzelliğe bakmazlar zekısen ıste o zaman unutmaz. Ha verdiğine gore zekı olduğunu da düşünmüyorum güzellik aklın kıt vajınana gevgır 😂
En güzel yorum 😀🤣🤣güzellik seste gecmez
Vermiyorum merak etme. Sevisme ile seksin farkını öğren önce? Ayrıca ne kadar zoruna gitmiş 2 insanın birbirine dokunup öpmesi
Dokumalı da öpmeli de ne var bunda
Senjn zoruna gitmıs adamın yakasını bırakmıyorsun gurursuz olma ya 😂
Bırakmasn
Tutkal gıbı yapıssın mı? 😂😂
Yok o kadar da değil ama azdrıp kendime çekebilir
O ıs bıtmıs hayal dunyasında yasıyor erkek istediğini almış hadı diyelim kı azdırdı geldı adam yine kullanacak zeki bırsey olsa kendini kullandırmaz zaten 😂
Kullanr
Kullanır tabi evlenecek halı yok ya hemcinslerim neden bu kadar saf ya 😂
Skkskks sen saf değilsn 😀😉 hiç yaptnmı
Evlenince kullanılmamış olduğunu sanan üstün zekalı bir kız 👏 evlenince güllük gülüstanlık olsaydı her şey aile mahkemeleri kurulmazdı
Buda doğru
Kullanmış ıste bu senın sorun benım degıl😂 ama yanlız değilsin doğru ksde cok kız var boyle herseyı yasamjs terk edilmiş daha dun bırı senjn gıbı ağlıyordu. Eger kullanılmamış olsaydın buraya gelip soru sormazdın 😂 ben soru sormuyorum mesela cunku kimse benı kullanmıyor 😃
Nedne kullanmıyo
Safları herkes kullanır Zeki insanları kım kullanabilir? Herkes aklını kullansa kimse kimseyi kullanmaz ama ıste başka yerlerine oksijen gittiği ıcın beyne oksijen gitmiyor bu da zeka geriliği yapıyor bır kopegım vardı ondan biliyorum o da saftı 😂
Vay be 🤣🤣 laf mı çaktn
Ben beni kullandı gibi bir ifadede bulunmadım ki. Ben en güzel yaşlarımda sevişmek istiyorum demek ki sevişiyorum. Ve kendimi kullanılmış olarak görmüyorum sen görebilirsin kullanılmış şey ancak mal olur. Ben kendimi mal olarak tanımlamıyorum. Sana iyi kullanılmamalar sahibini iyi bul. Mal ortalıkta kalmasın
Secen benım secılen sensin ıste bu kadar secen mı mal secılen mi ucuz senj flor bile senden daha akıllı flor köpeğim olur. Onu bıle ben seçtim anladın mi dıxem de sende zeka nerde sana beyın taksak ters yone gidersin zavallı
Evet kalan var bazıları
seksin güzelliğine bağlı
Güzel gecerse zevk veriyorsa tabiki
Güzellik önemli değil
Kalmamı kaymaklı bal yemiş gibi
Olabilir
Sen sor diye
😂😂 ben senin fake olduğunu profil fotoğrafından değil yorumlarından iki üç farklı karakter yaratmandan öğrendim yakında bulucam o profile ait kızı sitede paylaşırım bu kız nasıl diye😂😂
Birinin instasindan veya belki Trendyol yorumundan hiç belli olmaz her yerden getirtiyorlar ama bulucam yeni bir site var şak diye çıkarıyor
Bekliyorum nasıl da døtt oluşunu 😃
Peri vs heros görecez
Bir çoğu fake olduğumu söylüyorlar veya erkek diye gülüyorum sadece 😃
Kızım sen kurguyu yanlış yapmakla hata yaptın şu an koydugun profille birebir açıklık ve pozda burada foto paylasanlara o.. pu dedin bir insan kendisiyle aynı birine o... Pu diyemez otur 0
Yoksa güzel olduğundan vs değil normal bir kız ama kurguyu çok kötü yaptın cok
Bekliyorum fake olduğumu idda ediyorsun haddi bul çok konuşma bu kadar eminsin kendinde 😃
Okey
Hfhhzh
Evet yaşı kaç ve boy kilo ten rengi ne
22. Yaş 165 boy 50 kilo beyaz ten
Kızım tadı damağında kalmıştır tazecik taş bir körpeyi...
Kalir
Evet benim. kaldi çok.
Yani benim gibi dimi
unutulur her şey
belki biraz sürer ama unutulur
Güzellik değil, nasıl seviştiği önemli
Kızın azginlığina bağlı
Kızın neler yaptığına bağlı
Kalır kalır
Beğendiyse kalır
Hemde nasıl
Kalır bence