Ben güvenemiyorum ya birine söylerse, ya kayıt altına alır video vs çekerse.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)7 ayçok haklısın kesinlikle güvenilmiyor... sadece bir kez güvendim bir erkeğe ve birliktelik yaşadık ve oğlan kaydetmiş herşeyi sonra tehditle 10 kez felan daha birlikte olmuştuk ve o 10 ilişkimizi de yine kaydetmiş arkadaşlarına bile göndermişti. yüzüm her yerim görünüyordu.. ama sonra insafa geldi göstererek bütün videolarımı silim rahat bırakmıştı beni ama o gün bu gündür hep tedirginlik yaşıyorum ya bi siteye yüklemişse bi gün karşıma çıkarsa ya da bi tanıdığım görürse diye... sonra başka hiçbir erkekle yakınlaşma yaşamadım, 10 yıl felan geçti bu olayın üstünden... sen sen ol asla güvenme erkeklere.
164 Yorumla
Soran7 ayAy ne kadar kötü çok üzüldüm senin adına
Cevap sahibi7 aygençlik kafasıyla yapmıştım böyle bir hata bi erkeğin laflarına güzel sözlerine aldanıp yatağına kucağına girmek kendini teslim etmek büyük hataydı ve bu hayatımın ilk erkeğiydi yani bekaretimi almıştı maalesef. o pişmanlığı hep yaşıyorum vicdanen de çok rahatsız ediyor, nasıl güvendim yapabildim hiç aklım almıyor şimdi
Soran7 ayGeçmişte bende bazı çılgınlıklar yaptım ama telefonunu ben almıştım
Cevap sahibi7 ayşimdi 1 milyon verseler yapamam güvenip bi erkeğin kucağına giremem nikahsız...
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)7 ayHer önüne gelen ile yapanlar ve hayat arkadaşları ile birliktelik yaşayanlar arasında fark var, sen sevdiğin sevildiğin birine güvenmiyorsan zaten birliktelik yaşamaya hazır değilsin demek. Tek gecelik bir birliktelikten bahsediyorsan güvenmemek normal ve tavsiye etmem.
81 Yorumla- 7 ay
Dünya boyle skilen çok lez de çok
Cinsel Yaşam konusunda 476 cevap paylaştı. Bu devirde güvenmek zor. Herkesin elinde telefon var biri bir şey çekse olay hemen yayılıyor. İnsan ister istemez tedirgin oluyor. O yüzden senin ya kayda alırsa ya söylerse diye düşünmen normal. Birine güvenip birlikte olanlar da aslında risk alıyor ama onlar karşımdaki öyle biri değil diyerek içlerini rahatlatıyor. Kimse yüzde yüz emin olamıyor zaten. Sen haklısın temkinli olmakta. Herkesin aynı vicdanda aynı sınırda olmadığını biliyorsun. O yüzden yavaş gitmek emin olmadan adım atmamak en mantıklısıdır. Doğru insan geldiğinde o güven hissi zaten kendiliğinden gelir.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayGerçekten kadınlar için dikkat edilmesi gereken en önemli şey sevgiliniz olsa bile aranız bozulduktan sonra başka bir kişiliği ortaya çıkıyor. Ben 34 yaşında bakir bir erkeğim sırf bu yüzden yanlış anlaşılırım diye kadınlarla iletişim kurma konusunda zorluk çekiyorum. Siz yaşadınız mı da böyle bir çekinceniz var?
217 Yorumla
Cevap sahibi7 ayBu bahsettiğiniz ilişki türü kısa süreli ilişkiler için mi? Tek gecelik ya da fb gibi ilişkiler için mi?
Soran7 ayTabikide his olacak
Cevap sahibi7 aySevgiliniz olan birine de mi güven miyorsunuz? Kaç yaşındasınız? Cinsellik yaşadınız mı?
Soran7 ayHayır sorduğum aslında başka birşeydi
Cevap sahibi7 ayBahsettiğiniz tek gecelik ya da yeni tanıştıkları kişilere güvenmek konusunda mı?
Soran7 ayYani birini beğendikten sonra diyelim uzun zaman geçmeden
Cevap sahibi7 ayBirbirini tanımadan bir şey hissetmem ben :)
Soran7 ayTamam tanımadan değil ama çok detaylı tanımadan diyelim
Cevap sahibi7 aySiz ne kadar ileri gittiniz?
Soran7 ayNasıl yani
Cevap sahibi7 ayCinsellikte ne kadar ileri gittiniz? Ne kadar sürede oldu?
Soran7 ayBilmem düşünmedim bunu
Cevap sahibi7 ayCinsellik yaşadınız mı ne kadar ileri gittiniz? Ne kadar sürede cinsellik yaşayacak duruma geldiniz?
- 7 ay
Benim size sorum olacak. Birliktelik yaşayacak ortam mı gelişmedi, ya da neden bakir kalmayı tercih ettiniz? Nereye kadar yakınlık kurdunuz? Zaten gizlisiniz diye soruyorum rahatça. Sizin yaş grubunda hala bakir erkekler var mı bilmiyorum çünkü o yüzden merak ediyorum neler yaşadıklarını ve bu bir tercih mi yoksa mecburiyet mi
Cevap sahibi7 ay@Yenikullanıcıyımben Merhaba biraz çekingen biri olduğum için pek yakınlaşamadım. Bir de cinsel ilişkiyi gerçekten severek isteyerek hissederek yaşamak istedim. Her noktasını keşfetmek parmaklarımın dudaklarımın dolaşmasını istedim.
- 7 ay
Teşekkür ederim
Cevap sahibi7 ay@Yenikullanıcıyımben rica ederim.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
125Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
7 ayFolloş olmuşlar da ondan. Ne gurur var bazılarında ne de onur. Ruh da beden de mabet gibidir oysa.
60 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 495 cevap paylaştı.
7 ayŞantaj yapan erkeğe söylüyorum. Bu iğrenç ötesi ilkel bir davranış. Bu yaptığın hem kendine hem kadınlara hem erkeklere hemde tüm topluma zarar veriyor. İnsan bir duygu paylaştığı bir kadını zora sokmaz, onunla zorla sevişmez. Bunu yapmayın.
Kadınlarda bir kaç basit önlem ve dikkat ile daha rahat edeceğini düşünüyorum. Umarım hep güvenilir kişiler çıkar karşınıza.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayAcele etmemek lazım bugun tanışıp yarin olmaz yani biraz tanımak sohbet etmek zaman geçirmek gerekir alışmak kendini yanında rahat hissetmek için guven olmazsa olmaz sir tutabilen haddini sinirini bilen birisi olmali tabiki hijyen de her sey senin kontrolünde olursa hic bir sey olmaz yeri sen seçersin teller kapanır baska odaya bırakılır kendi güvenlik önlemlerini alabilirsin
13 Yorumla
Cevap sahibi7 ayIse yaramaz mi soylediklerim senin icin
Soran7 ayGüvenemem
Cevap sahibi7 ayOn yargilarini hafiflet hemen güvenmeyeceksin ki ayrica tek senin mi güvenmen gerekiyor tabiki oncelik sensin kadin olarak bu ülkede fakat guven iki kişiliktir ya en az senin kadar bende severim bobregimi dalagini ciğerimi:)
7 ayHayatıma aldığım kadından başkasıyla cinsel ilişkiye girmem.. daldan dala atlamak, tenden tene koşmak bana göre değil. Kaldı ki hayatıma girecek kadın da böyle entrikalar yapacak birisi olamaz. Duygusuz yapılan her işe karşıyım zira hayvanlar dan bir farkımız olmalı..
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
7 ayKızlar kime yapalım dese tamam der erkekler ama önemli olan güvenilir olması gerekir. Önce etrafındakilere bak onlarda vardır muhakkak güvenilir. Bazı akrabalardan falan. Onlarla olmaz dersen beraber okuduğun arkadaşların içinde illa vardır. Bazı sırlarını bildiğin biri olabilir. Bazıları da evlilere yöneliyor. Çok paranoya olmaya da gerek yok.
10 Yorumla Düzgün adam seçersen böyle saçma sapan şeyler yaşamazsın.
Ama gidip kanka biriyle birlikte olursan başına her şey gelebilir.
Birlikte olduğum kadınlara hep saygı duydum, bırak kayıt altına almayı, en yakın arkadaşlarıma bile bahsetmedim kiminle birlikte olduğumu, hep kadınlarla aramda kaldı.
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
7 ayher şey mümkün. Zaman zaman bu tuzakları kadın kurar, zaman zaman da erkek kurar. Aslolan kiminle olduğunu bilmek, kendimize güvenmek, adam olmak, gerçek br kadın olmak, dürüst, ahlaklı ve edepli olmak, doğru yoldan şaşmamaktır ve aşk. Aşk olmazsa olmaz zaten hanfendi. Ve kimse de aşk ile sevdiği, aşk ile bağlandığı birsine yanlış yapmaz. Korkunun ecele faydası yok...
10 Yorumla
7 aykayıtın da kalmışsın işin etraf da bu yüzden zaten takılmalık evlenemeyen milyonlarca kadın var ya :) güven diyor bizim ülke kadını saf canım
10 Yorumla
7 ayBen buradan 2/3 kişi ile görüştüm hatta yakın zamanda biri ile daha görüşeceğim Tavsiyem Kesinlikle gerçek adını soyadını iban vs söyleme semt söyleme telefon numarası verme sadece Buradan Devam et otele git mümkünse odaya beraber çıkın iş bittikten sonra sen odadan önce çık Hiç bir şekilde problem yaşamazsın
13 Yorumla- 7 ay
@aylin3492 hiç bişey
- 7 ay
@Emirr007 nasıl hiç bir şey açıklamaya yazarsa vs erkek arkadaşı eşi ilerde görme riski var ad soyad çıkıyor ortaya
7 ayEvlenmeden yapanlara şaşırmak lazm ortada kalmayacag ne malum
612 Yorumla- 7 ay
Biz kadınlar erkeğin mali degiliz ortada kalmak ne demek? herkes senin gibi basit bir zihin ve benlik algısına sahip değil haberin olsun
Soran7 ayOrtada kalmak vs banada çok yobazca geliyor
- 7 ay
@q__soulfly hayır kız doğru söylüyor kullanılıp atilin çok kız var eğer erkeğin aldina yaipnkendini kullandirisa gel deyince gir deyince giderse eğin mali gibi oluyor sonra ayrılık ncada olan kiza oluyor. He teknoloji gelişti diktirir o ayrı ama hep zihninde gercek olacak evlenmeden yapmayin
Soran7 ay😂😂 herkes mi bağnaz olur abi ya
- 7 ay
Caroline kanka seks yapmak senin skine özel bir sey degil haberin olsun kadinlar da seks sevebilir bu kullanılmak değildir. Ataerkil bozuntulari sizi bi rahat bırakın bedenimizi
- 7 ay
@q__soulfly Bravo. Her kelimesine katılıyorum.
- 7 ay
Ortada neden kalıyor? Zevk almıyor mu?
Soran7 ayHa bende aynısını söylemek istiyordum bizde istediğimiz için yapıyoruz
- 7 ay
@q__soulfly 👌👍👏
- 7 ay
Ağzına sağlık soram
- 7 ay
@q__soulfly ne yaparsan yap banane
Gizli Üye(36-45)7 ayTamam tedbirli olmak iyidir ama paranoyaya da gerek yok bence.
Burada çok görüyorum "ben babama bile güvenmem" diyenleri. Saçmalık. Böyle hayat mı yaşanır?
103 Yorumla- 7 ay
Aynen paranoya olmamak lazm olay akılına bırakmak lazm
- 7 ay
Katılıyorum
- 7 ay
geçmişe bakmayan birini bul evlen
Gizli Üye(18-24)7 ayAnlık hazzın verdiği bir güven var ve bu güven o an o kadar güzel kii. Sonra pişmanlık oluyo ama bir daha yapmak istiyorsun sonra bir daha ve bir kere daha... Artık senin için vzgeçilmez bir haz oluyo. En sonunda ne mi oluyo? 3 Evetle uğurlanıyoruz...
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
7 ayKadın da biraz kafasını çalıştırsın bir zahmet , % 90 dan fazlasının at hırsızı olduğunu bile bile yapmak ne demek
13 Yorumla
Soran7 ayKimle yapıcaz o zaman
- 7 ay
Benimle 🤣🤣
Soran7 aySenin gibi bir yobazı evimin önünden geçirmem
bu tarz şeylerden çok korkarsan bişey yaşayamazsın, yaşarken de tadına varamazsın bence. biraz akışına bırakmak gerekiyo. libion yüksekse yapıyosun
189 Yorumla- 7 ay
@Brnnnaa kesinlikle katılıyorum sana ama güven ve dürüstlük önemli
- 7 ay
Bencede akışına bırakmak lazm anı olan her şey güzel oluyo
- 7 ay
Ben katılmıyorum evlenmeden kızlığımı bizi harcamayin
- 7 ay
@CaroLina_RapeR Tamam
- 7 ay
Naber
- 7 ay
Ağzına sağlık
- 7 ay
👏👍
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
7 ayHer zaman söylüyorum, seks için temel argümanlar bellidir; güven, performans, uyum.
Yakışıklı olmak, güzel olmak, cilve, para, güç, mesafe hepsi ikinci planda
30 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Zaten o şüphe varsa hiç yapma bu zamana kadar hiç öyle bir şey yapmadığım için sıkıntı yok ☺
18 Yorumla
Soran7 ayBiliyorum sen yapmazsın
Soran7 ayNeyi yaparsın
Soran7 ayOnu dedim ya zaten sen yapmazsın diye
Soran7 ayYahu bende aynı şeyi söylüyorum işte
Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Evine gitme otelde buluş.. anlatma konusunda ise genelde kadınlar anlatıyor yaşadıklarını..
12 Yorumla
Soran7 ayHayır yaşamadım yaşama ihtimalim olmasın ama istemem
- Cinsel Yaşam konusunda 646 cevap paylaştı.
7 ayGerçekten ciddi düşündüğü sevdiği birisini çekip siteye atanın karakterinde sıkıntı vardır gerçi diğer türlüde sıkıntılıdır ama işte çok konuşmak istemiyorum herkesin kendi hayatı böyle şeyler bana ters
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 570 cevap paylaştı. Kendin diyorsun bak güvendiğin kişiyle olmalı. O kadar ilişki yaşadım telefonu elime almak aklıma bile gelmedi. O kız bana güvenmiş o güveni boşa çıkarmayı kendime yakıştıramam. Onuda geçtim sextingde o kadar nude atıyorlar kayıt bile etmem
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 717 cevap paylaştı. Korkanin çocuğu olmaz derler. Görüştüğün yere dikkat et ve yakın cevrenden biriyle ypma sende.
14 Yorumla
Soran7 ayYaptım ama çok değil
Gizli Üye(25-29)7 ayYok artık bu kadar güvensizlik yaşayacak kadar hayatında epey bir şey yaşamış olman gerekiyor
74 Yorumla- 7 ay
Aynen olur yani gercekte
Cevap sahibi7 ay@Emirr007 Bilmiyorum ama maalesef travma oluşturmuş umarım aşabilir
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Güvenme zaten illa bir şey yaşanmak zorunda mı, ben evlenene kadar bekliyorum özel durum için gerçekten seven biri bunu yapar
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 626 cevap paylaştı.
7 ayZaten sitede gördüğümüz kızların çoğu birlikte olduktan sonra kullanıldık diye korkuyor. Bazıları da resimler vs var diyor. Onu geç kiralanan evlerde vs bile kameralar oluyor.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 665 cevap paylaştı. Bu yüzden herkesle her şey yaşanmaz çok iyi tanıyıp emin olmadıktan sonra başınıza bela alırsınız. Ciddi düşünülmeyen ilişkilerde sıkça yaşanan bi durum bu güvensizliğin doğurduğu sorunlar.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
7 ayYa deprem olursa
Ya kıyamet koparsa
Ya ölürsek
Ya savaş çıkarsa
Ya hasta olursak vs vs
Seçenekler çoğaltılabilir.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s 7 ayKocam olduğundan sıkıntı yok. Kendi adıma evlilik dışı ilişkiye karşıyım zaten
40 Yorumla Gözünün yaşina bakmayip cumhuriyet başsavciligina gidip basacaksın sikayeti.
48 Yorumla- 7 ay
Senden korkulur 🙈
- 7 ay
@Sitemkarım sessizliğim tehlikeli benim diyorum herzaman. Çok sabırlıyım kızarım söverim laf sayarım geçer ama seslenmiyor sam kopmuştur bende birşeyler net. Yansın ortalık umrumda olmaz canımı yakanın canı yansın umrumda olmaz karşımda beyni dışarıya çıksın böyle patlasin ölsün umrumda olmaz. O hale getiriyorlar çünkü duygusuz acımasız oluyorsun.
- 7 ay
@fesfs sakin 😂 duyanda bir şey yaptım söylerim sanacak
- 7 ay
@Sitemkarım Yok size değil kimseye değil. Ama böyle bir acımasız yanım var kimse görmedi daha. Allah benim sevginden de nefretimdende korusun
- 7 ay
@fesfs birey amin 🙏
- 7 ay
@Sitemkarım 🙂🙏🙏
- 7 ay
@pomak3545 valla öyle karşıdaki madem korkmuyor veriyor ateşi bende benzin dökerim.
Simdi bu bayan ısrarlı takip şantaj özel hayatın gizliliği ihlali kisinin huzurunu kacirma tehtiten mahkemeye verse ne yapabilir.. resimleri paylaşmakla tehtit kisinin kişilik haklarına hakaret hürriyetini yoksun kılma Ağır suç adam öldürse daha iyi.. yuksek tazminat davasini açacaksın ödeyemeyecek girsin yatsin icerde. Böyle kalleşlik olmaz erkeğim diye ortada geziyorlar yüzlerine tükürsem tukrugume layık değiller
7 aybu konuda haklısın ve tanımadığın biriyle özel bir şeyler zaten yaşamamalısın, tanıdıkça da kişinin güven verip vermediği belli olur zaten
20 Yorumla
7 aySenin yaptığın doğru olan, asıl sevgi sahibi helali olmayı bekler. Sabrın olgunluğuna varır.
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 aySen en iyisi mi evlenme ak😅
Ya kocan da arkadaşlarına anlatırsa... Dimi🤣🤣🤣14 Yorumla
Soran7 ayHe ya 😂
Cevap sahibi7 ayAklını yediğim😅
Soran7 ayAma o başka bu başka ya
Cevap sahibi7 ayNesi başka? Sonuçta kocan olacak herife de güvenerek evleniyorsun. Bazen de güvenmek zorunda kalarak😂
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
7 ayGüvenmen için senin istediğin yerde ve planlanmamış olması en güzeli o zaman senin dediğin çekincelerin için hazırlıklı olamaz
10 Yorumla Aga bu işin güvenle ne alakası var. Sen kendini garantiye alacaksın. Ya senin şartların olacak ya hiç
10 YorumlaYani güvenilir düzgün birini arıyorsan yardımcı olurum İstanbula yakinsan eğer olur. zaten düzenli görüşünce erkeği tanirsin
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayYaşı ve mesleği önemli mesela. Herkesle yapılmaz. Yaşın kaç?
18 Yorumla
Soran7 ayNeden?
Cevap sahibi7 ayÇünkü statü ve olgunluk değiştirir. Daha önce yattın mı
Soran7 ayStatülüyüm
Cevap sahibi7 ayYaşın kaç peki şu an
Soran7 ay27 neden soruyorsun
Cevap sahibi7 ayAkşam konuşalım okula geldim ve nöbet varmış bugün unutmuşum
Soran7 ayBende ölüyordum konuşmak için😂 yazan sensin
Cevap sahibi7 ayBen sana konuşmak istemiyorum mu dedim? Müsait olamadığımı ve akşam konuşmak istediğimi ilettim. Neyse
7 ayÜlke gelişmiyorsa öyleleri yüzünden gelişmio
20 Yorumla
7 ayGüven bu yüzden önemli zaten birine güvenirsen bir gün anlarsın
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. güvenmem ve birlikte olmam. evlenip eşle olmak daha güvenilir
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayBen yaşıyorum sorun olmuyor
134 Yorumla
Soran7 ayNasıl peki kiminle?
Cevap sahibi7 aySevgilimle
Cevap sahibi7 ayNasıl derken neyi öğrenmek istiyorsun
Cevap sahibi7 aySustunuz
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
7 ayZaten güven bu güvendiğin kişinin bunları yapmicagini bilirsin çünkü iyi tanirsin
10 Yorumla
7 ayEğer bir erkekte şeref onur diye bir şey varsa bir kadını asla zor durumda bırakmamalı..
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
7 aybenim gibi ciddi evlilik düşünen birini bul bence öyle olur
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
7 ayGüvenli olmadığı yerde hayat olmaz zaten güvenmediğin de hiçbir şey yaşanmaz
10 Yorumla
7 ayGüvenebileceğin insan oranı %95, kalan %5 buna sebep oluyor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
7 ayBu çağda güvensizlikten dolayı dolu dizgin hayatın keyfini süremiyoruz resmen
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 889 cevap paylaştı. Onlar canımsın olanlar çünkü erkek milleti güvenilmez bir vur kaç pesindeyiz🤣🤣🤣
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 544 cevap paylaştı. Kimseye güven yok bu işin riski de bu zaten... Yaparmı yapar zaten...
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
7 ayseçmesini bilirsen sorun olmaz. böyley korkuyla yaşarsan hayatın boyunca yalnız kalırsın
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 558 cevap paylaştı.
7 ayO zevk için riski göze alıyorsun ama herkesle yapılmaz çok çok iyi tanımak lazım
10 Yorumla
7 aySon zamanlae moda oldu eşini bipe videoya alma furyası
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 755 cevap paylaştı. Haklılık payın var ama bence sen çevrende gördüklerinden dolayı paranoya olmışsın
10 Yorumla
7 aydaha neler güvenemezsen hep öyle kalırsın ne kadardır birliktesiniz ki
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
7 aySonunu düşünen kahraman olamaz, sadece günlük kiralık yerlerde yapma gerisi sorun olmaz
10 Yorumla
7 ayBirine söylese ne olabilir kayıt da yayılırsa büyük suç yapmak istemezler
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 523 cevap paylaştı.
7 ayzamanla güveniyosun işte ama kontrolü elden hiç bırakmamak lazım
10 Yorumla Karşılıklı rıza varsa yaşayan yaşar. Hep erkekler suçlanıyor nedense
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 776 cevap paylaştı.
7 ayvideo çekebileceği biyere gitme senin bildiğin yer olsun
10 Yorumla Sorunun cvbını gizli olarak cvp vermiş bayan, gerçek cvp o dur, başka arama
11 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. O işe başlamadan önce güven vermeli bence. Ondan sonra. Bana nude atamaların bile benle birlikte mezara kadar gidecek bu bende ilk kuraldır
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Gerçekten güvenilir biriyle bir araya gelirsen bunları düşünecek bir hisse kapılmazsın
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 762 cevap paylaştı.
7 ayZaten böyle düşündüğün an yasamaman gerekir, ne zamanki rahat hissedersin birinin yanında o zaman
10 Yorumla - Devamını Gör (93)
Devamını Gör(138)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem