Sevişmeyen kocadan olur mu?

4 yıllık bir evliliğim var. Eşim uzun yıllar bekar yaşamış ve hep günübirlik iliskiler yasamıs. Evlendigimizde ilk zamanlar birlikte olurken bencil davranmıyor benimle sevisyordu ama tabi öyle cok da matah sekilde degil 3-5 dk ya sürüyor ya sürmüyordur. Artık iyice azaldı direkt sevismeden ya da benim biraz ıslandıgımı gördüğü an hemen kesip baslıyor ve ben bu durumdan cok sıkıldım. Kaç kere bunu ona belirttim sevismek istedigimi beni hazırlaması gerektiğini söyledim bazen güzelce bazen kavgayla anlattım ama yok. Oral yapmasını istiyorum alısık degilim ben tiksiniyorum öyle seylerden diyor ama kendine gelince bayılıyor yaptırmaya. Öpüsmek istiyorum diyorum ona da bir bahane buluyor ya da isteksizce yapıp beceremiyor bi şeye benzemiyor yaptığı. Yani sevismeye dair adam akıllı yaptığı hiçbir şey yok her gün her gün de tepemde sanki cok zevkli bir sey yapıyormusuz gibi her gün birlikte olmak istiyor. Artık cok sıkıldım bu durumdan napacagımı bilmiyorum ama katlanamıyorum bu kadar bencilliğe. Konusuyorum tartısıyoruz tartısmadan sonra ilk birliktelikte 2-3 dk bi öpüyor dokunuyor sonra yine aynı gercekten bıktım lütfen bana bir akıl verin napabilirim

Sevişmeyen kocadan olur mu?