Tüm tavırların genel anlamda sert hırplayıcı olmalı. Bunun dışında şaplaklar sıkıp sızlatıp pozisyonel olarakta kıstırarak zorlamak. tükürüğ bağlayıp türlü nesnelerle anı daha sarsıcı hala getirmek
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
7 ay
4 lü olucak iki kız iki erkek , erkekler iri olucak kızlar cıtı pıtı erkekler tek kıza iki delikten giricek ve diger kız ise s. KS esnasında olan kıza tükürüp üzerine cıkıcak agzına oturucak...
Kanka sertliğin temeli güven ve sınırdır. ⚖️ Ne kadar “hard” olursa olsun, rıza ve saygı yoksa keyif değil zarar olur. Gerçek haz, kontrolü paylaşabilmektir. 🌙
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
7 ay
Öpüşmek resmen çocuğun dudağını patlatmistim isirmistim o derece
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Kalçaya tokat indirmek gadası
Saç çekme boğaz sıkma yüze tokat tükürme memelere çimdik atmak elleri arkada birleştirip yüzü yatağa bastırıp kafasına basmak
Tüm tavırların genel anlamda sert hırplayıcı olmalı. Bunun dışında şaplaklar sıkıp sızlatıp pozisyonel olarakta kıstırarak zorlamak. tükürüğ bağlayıp türlü nesnelerle anı daha sarsıcı hala getirmek
4 lü olucak iki kız iki erkek , erkekler iri olucak kızlar cıtı pıtı erkekler tek kıza iki delikten giricek ve diger kız ise s. KS esnasında olan kıza tükürüp üzerine cıkıcak agzına oturucak...
Deneyli birisin galiba
denendi
Ben hiç denemedim iki kadınla yaptım
Sen neymişsin be üf azdırıyon beni
hard dedi ya hard bu arkadaslar
Sen yaptınmı yani
Sen öyle mi yaptın
Aa olur mu öyle şey, olmuşken 3 erkek 1 kadın olsun :D
İddiali
Boynu sıkmak bide sırta çok fazla Tokat ve tırnak atmak ısırmak kolları o an bide göğüs uclarını sıkmak adamın
Kanka sertliğin temeli güven ve sınırdır. ⚖️
Ne kadar “hard” olursa olsun, rıza ve saygı yoksa keyif değil zarar olur.
Gerçek haz, kontrolü paylaşabilmektir. 🌙
Öpüşmek resmen çocuğun dudağını patlatmistim isirmistim o derece
Off çok ateşlisnnn ya
Oooo😉
Doggy de kafayı yatağa çöktürmek
Nefes kesilip durmamak hep devam
Çaresiz bırakan pozisyonlar
Kalça kızartma tokatlayarak
2 kişi biri erkek biri dişi
Küfür ve beyzbol sopası
Boğazını sıkmak
Manyaklık...