İşten dolayı eşim hep yorgun, uzaklaştık. Ne yapmalı?

37 günlük evliyim henüz kayınvalidem ve kayınpederim ile aynı apartmanda oturuyoruz bize ev verdikleri için.. bütün gün onlarlayım yatmadan yatmaya kendi evime çıkıyorum eşim akşamları eve geliyor çalıştığı için.. ama öyle böyle bi yorgunluk değil restoran şefi kendisi.. bugün de depo temizlemişler.. akşamları eşimle seks yapmak istiyorum ama genel olarak çok yorgun oluyor gözü kapanacak kadar oluyor kolunu kaldıracak hali yok.. hep benim canım seks istiyor ben yapalım diyorum sanki benim istememle oluyor gibi hissediyorum bugün bütün gün temizlik yaptım duşa bile girmedim akşam eşimle seks yapıp öyle girerim diye yatağa yattık adam yüzüme bakmıyor oda biraz sal beni yorgunum diyorum insan halinden anla filan dedi ama bu genel olarak böyle hep ben istiyorum bende yapamayınca hırçın ve agresif oldum ağzıma geleni söyledim tartıştık ağladım vs vs regl günüm de yaklaşıyor ondan herhalde duygusalım neyse sonra yaptık o işi ama şimdi bile uzak duruyor gibi hissediyorum bilemiyorum ne yapacağımı

İşten dolayı eşim hep yorgun, uzaklaştık. Ne yapmalı?