Sevgilimin amacı kullanmak mı?

sevgilimle 2 aydır neredeyse beraberiz ve bazı hareketleri bana gerçekten garip gelmeye başladı çok ilgili genelde ne kadar yoğun olursa olsun yazar sorar akşam aynı şekilde uykusuda olsa görüntülü arar benimle sohbet etmek için gözleri ağırmasına rağmen her neyse şöyle ki biz bir zaman sonra öpüşmeye başladık sonra o biraz daha ileri gitti ve kucağına falan aldı beni ve süründü kıyafetler üzerimizdeyken ben çok rahatsız oldum ve kalktım sonra hemen oda anladı zaten üstelemedi konu kapandı ve sonra ki hafta yine aynı şeyleri yapmaya çalıştı anlık duygularla karşılık verdim çok pişman oldum beni zorladı biraz zaten benim kendimi çekmeme izin vermedi çekince beni öpüp durdurmaya çalıştı gitmiyim diye kafamı bastırıp durdu çok fazla ayrılmayı düşündüm uzak durdum ondan anladı zaten sürekli noldu diye sorup durdu beni seviyor musun yemin et ben snei çok seviyorum senden ayrılmam falan gibi şeyler söyledi ben ciddiye bile almadım zaten sonra onu çok sevdiğim için konuştum onunla ne kadar rahatsız olduğumu bu durumdan bidaha olmamasını sonra oda biz kötü bir şey yapmadık ama ben seni asla kırmak istemem üzmek istemem sen benim her şeyimsin canımın içisin fal dedi konuyu kapattım sonra yine onun şakasını yaptı üç dört gün sonra acıktım diyorum ben sana yedirirdim diyo bende konuşmuyorum şu an onunla özür diliyip durdu şakasına demiş güya sürekli özür diliyor düşünememiş zaten öncedende böyle şakalar yapıyordu çok rahatsızım gerçekten onun dışında beni gerçekten seviyor gibi de hissediyorum bilmiyorum oyuzden gerçekten anlamıyorum amacı ne yoksa anlık şeyle mı yaptı öyle bir şeyi of zaten şimdi beni özledipimde fotograf atsana diyp üstüm müsait değil diyorum olsun öyle at nolucak diyip duruyo bizim gizlimiz saklımız mı varmış birbirimizden ben neden böyle yapıyormuşum neden sürekli zorla atıyormuşum gibi hissettitiryormuşum manipüle ediyor resmen

Sevgilimin amacı kullanmak mı?