aşkın en saf haliyle seni saran o ateşli dalga bedeninin derinliklerinden fışkıran bir nehir gibi akıyor değil mi gözlerini kapattığında hissettiğin o titreme kalbinin ritmiyle dans eden gizli bir melodi evlenmeden dokunulmaz kılan iraden o kadar güçlü ki bu arzu seni daha da yüceltiyor ama durmasını istiyorsan gel birlikte nefes alalım yavaşça her nefeste o ateşi serin bir melteme dönüştürelim ellerini kalbine koy ve fısılda ben sahibim bu bedenin bu ruhun her sabah uyanınca soğuk bir duş al teninin her zerresine hakim olduğunu hatırlat yürüyüşe çık doğanın kucağında kaybol o enerjiyi toprağa akıt kitap oku derin hikayelere dal zihnini başka diyarlara sürükle spor yap terle yorul bedenini yor ki zihnin sakinleşsin arkadaşlarınla vakit geçir gül kahkaha at paylaş o yalnızlık hissi dağılsın dua et meditasyon yap içindeki fırtınayı dingin bir göle çevir bu arzu senin düşmanın değil sadece bir misafir geçici bir konuk sen evliliğe adanmış bir kalpsen o kapı açılana dek anahtarı sıkı tut ve bil ki bu kontrol sende her an her nefeste sen güçlüsün sen safsın sen muhteşemsin rahatla şimdi derin bir nefes al ve gülümse kendine
03 Yorumla- 7 ay
Al işte,
- 7 ay
@PİSTANTROFOBİ Otobüste, 6-7 yaşlarında bir çocuk, bir torba dolusu eriği, yüzünü ekşite ekşite yiyordu.
”Hepsini birden yeme, hastalanırsın”dedim.
“Amca, biliyon mu, benim dedem 115 yıl yaşadı” dedi
“Çok mu yerdi eriği?” dedim.
“Yok amca! Kimsenin işine karışmazdı.”
Alıntı
Soran7 ayBir şey soracağım. Ne alaka
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)7 ayİnsanız soruyu soran kadın
.. erkek ve kadın duygularımız vardır sevgi aşk sevişme cinsellik Bir çok Duygu kadın ve erkek tamamlayıcı rol oynuyor bende senin erkek versiyonuyum.. bir erkek olarak hayatı yaşamak basit ancak neden insan eşini yuva kuracağı kişi ile olmalı diye düşünüyorum
Cinsellik insanî bir Duygu yani mastürbasyon yani haftada kişiye göre değişir kendine bir gün belirle yani ayıp bir şey değil cinsel artış
Boş kalmamaya özen göster yani iş varsa yor kendini Spor yapmak önüne geçer ama spor da belli süre sonra tam tersi insanı daha çok cinsellik arttırır bu yüzden senden isteğim duygularını kontrol etmen hiç bir şey duyguyu kaldıramaz bunu yönetmeyi beyinde başarman lazım
030 Yorumla
Cevap sahibi7 ayPeki evliliği mi bekliyorsunuz genel anlamda soruyorum sizi öyle kandırıp sohbet etmek için yazmadım
İnsanlar evlilik nedir bilinci sıfır insanlar gerçekten evlilik nedir bilinci sıfır iyi günde kötü günde sözü sanki bir hiç gibi geliyor
Soran7 ayEvet evliliği bekliyorum ama doğru kişiyle olmasını istiyorum bu evliliğin. Evlilik konusunda çok düşünür ve gözlem yaparak karar veririm.
Cevap sahibi7 ayPeki senin için evlilik yapacağın kişi nasıl biri olmalı içten olarak cevap vermenizi istiyorum
Cevap sahibi7 ayYorumunuzu bekliyorum bir kadın olarak merak ettim
Cevap sahibi7 aySizin için giriyorum sayfaya yorum yazarsın görmem ayıp olur size diye
Cevap sahibi7 ayYanlış anlaşılmasın buradaki veya realdeki gibi sizi kandırma gibi Bir niyetim veya kötü niyetim yok sadece bir kadının bakış açısını merak ettim
Soran7 ayYeni gördüm cevabı o yüzden geç cevap veriyorum.
Ben öncelikle sorumluklarını bilen birisini istiyorum hayatımda, her anlamda düşünebilirsiniz bunu. Evlendiğim insanın kendi alanı olmalı, bende keza öyleyim. Her zaman dipdibe olmak bana göre değil. Tabiki birbirimize zaman ayıracağız ama her zaman dip dibe olmak bir süre sonra sıkar ve evlilikten soğutur bence. Aynı zamanda saygılı ve duyarlı olmalı örneğin bir kadının yardıma ihtiyacı varsa edebilir kıskanmam. tabiki belli bir sınırı olmalı. Eğlenmeyi bilmeli benimle uğraşmalı, bana şaka yapabilmeli ama herkese aynı olmasını istemem bana özel olacak bazı huyları olmalı. Bunlar benim içinde geçerli tabi bende aynı şeyleri yaparım ki zaten öyle bir insanım.
Cevap sahibi7 ayKendi alanı konusunu biraz açarmısın her zaman dip dibe olmak Bir süre sonra sıkar dediniz bence olarak yani biraz daha bu alanı anlatırmısınız örnekler vererek teşekkür ederim
Soran7 ayBen mesela kitap okumayı, arada çizim yapmayı, yapboz ve zeka oyunlarıyla ilgili aktivite yapmayı, şiir yazmayı seven bir insanım ve arkadaşlarımla dışarı çıkıp kahve içmeyi sohbet etmeyide severim. Onunda kendi hobileri olmalı futbol oynayabilir arkadaşlarıyla, dışarı çıkabilir ama tabi ki her zaman değil bana vakit ayıracak zamanda bulmalı ve bunu ayarlamalı. Mesela bir gün belirleriz ve o gün sadece ikimize ait olur. Ben baskı sevmem zaten bir yere giderken haber veririm ona nerede ve kiminle olduğumu çünkü merak eder bende ederim ama izin almak saçma geliyor bana. Gidebilir miyim demek yerine ben gidiyorum şurada olacağım haberin olsun merak etme derim. Bu şekilde işte o da bana haber versin nasıl olduğunu bileyim nerede olduğunu kiminle olduğunu falan ama kısıtlamak amaçlı değilde başına bir şey gelirse nerede olduğundan kiminle olduğundan haberim olsun.
Cevap sahibi7 ay.. şimdi gerek sosyal medyalarda gerek her yerde kadın ve erkeğe öyle şeyler aşılıyorlarki öyle dirhem dirhem insan beynine öyle şeyler aşılıyorlarki bunu dizide filimlerde toplumun duygularını Yok ettiler
Örneğin bir kadına kocana saygı duyma kocanın sözünü dinleme kocan ne derse karşı cık kocan şunu yapma derse yap kısacası kadının dnsnı bozdular bu yüzden kadın gidebilirmiyim yerine ben gidiyorum baskı sevmemek yanlış anlaşılmasın sadece kadının düştüğü tuzağı söylüyorum başka düşünüyorum bunun gibi başka ne tuzaklar var günümüzde kadınları kocasının o kadar asalakk hale getirdiki örneğin dekolte giyen bir kadını Bir kişisel gelişimci kadın anlatıyor erkekler diyor nasıl bir hal aldınız eşiniz resmen soyunuk geziyor siz buna nasıl izin veriyorsunuz bak izin kelimesi ve bu kadın kişisel gelişimci erkeklere sormuş bunu erkekler demişki eşim diyorki ben değil bağnazsın sen demişler kadınları burada tuzak şu bu kişisel gelişimci bu tuzakları anlatıyor.. burada yapılan tuzak kadın özgürdür özgürce hareket eder erkek karışırsa size hemen aykırı davranın bu tuzağı kadın anlamıyor ve kocası ile arası açılıyor öyle tuzaklar var ki kadının erkek ile arasında baskı hiç bir şekilde olmamalı mantığı ile hareket ediliyor..
.. erkek beyni ile kadın beyni arasında inan uçurum varkı var erkeğin söylemleri baskı gibi gelsede emin ol baskı değil ancak toplumda sosyal medyalarda kadına öyle manipüle edildiki kadını erkeği ne yazıkkki Yok ettikler
Soran7 ayBir şeyi söylerken bir erkek yapamazsın derse bu bir emirdir ama ben bu konudan rahatsız oluyorum yapmazsan daha iyi olur derse hiç bir kadın çıkıp da sen baskıcısın demez. Derse zaten erkek ve ya kadın o toksik bir ilişkidir. Bazı şeyler kurduğun cümleyle alakalıdır ya da nasıl söylediğinle alakalı. İzin vermiyorum yapamazsın demek yerine, şu yüzden yapmasan daha iyi olur. Ya da giyenezsin demek yerine sana yakışıyor ama gideceğimiz ortama uygun değil değiştirir misin dese daha güzel olur. Benim düşüncem bu ve değişmeyecek.
Cevap sahibi7 ayErkek beyni bazı şeyleri açıklama gereği duymaz yani kadın ısrarla açıkla desemesi.. işte sosyal medyalarda ki o kadını özgür kılma eğilimi. m... Tabi tatlı dil her zaman insan gibi doğru iletişim olmalı peki gerçekten sosyal medyanın kadın ve erkek de yarattığı olağanüstü derecede en çok da kadına yönelik psikolojik manipüle ederek yarattığı şeyleri biliyormusun görüyormusun
Cevap sahibi7 ayMaddiyat senin için çok önemlimi
Soran7 ayBen kadın, erkek, hayvan farketmeksizin her türlü şiddete karşı olan bir insanım. Mesela şu an yoğun olan akran şiddetide buna dahil. Sen erkeksin bunu yapmak zorundası ya da sen kadınsın bu senin işin kafasınada karşıyım. Tabi ki cinsiyet olarak bazı yerlerde ayrılıyoruz erkek ve kadının daha iyi olduğu farklı konular var. Ama yük yüklemek saçma.
Cevap sahibi7 ayMaddiyat senin için çok önemli mi maddiyat senin için nedir
Soran7 ayÇalışıp evi geçindirebilecek ve ileride olacak çocuğumuza iyi babalık yapabilecek birini istiyorum. Fazlasında gözüm yok. Bir de beni bebeği gibi sevsin isterim. Omuzuna yattığımda bütün dertlerimi unuttuğum birisi olsun.
Cevap sahibi7 ayGünün nasıl geçti
Cevap sahibi7 ayİyi akşamlar
Cevap sahibi7 ayDuygular kötü bir şey değil.. kötü bir şey gibi kendini kodlama
Bu arada yorumunu bekledim yazarsın görmem düşüncesi ile
Cevap sahibi7 ayPsikoloji kitaplarında insan ve duyguları karşılanmayan her Duygu insanı belli bir gün gelip yoklar ve gider sevgi mutluluk akla gelen her Duygu
Cevap sahibi7 ay.. konuşmak istemiyorsan istemiyorum diyebilirsin çünkü ben dün arada Bir girip sayfayı yeniledim cevap yazdınmı diye bunu neden yapıyorum kendime ve size saygı duyduğum için yazarsın saatler geçer size ayıp olur diye
Cevap sahibi7 aySorduğun soruya bak ya deme kötü bir şey gibi niteleme kendine ayıp bir şey değil duygularını bir yazı ile ifade etmen insanız
Soran7 ayKafayı yiyeceğim yaa. Sizlik bir şey yok o kadar cevap arasinda görmedim kusura bakmayın.
Cevap sahibi7 ayÖzelden konuşalımmı..
Soran7 ayHayır teşekkürler. Regl dönemim yaklaştı ondan bu kadar arttı bence.
Cevap sahibi7 aySiz iyi birisiniz bu yüzden özelden konuşmak istedim kırmayın beni
Cevap sahibi7 ayYanlış biri değilim ben
Cevap sahibi7 ayNet bir şey söyle ki ona göre sayfayı yenilemim beni buradaki insanlardan sanma
Cevap sahibi7 ayBir şey yaz
Cevap sahibi7 ay?
Gizli Üye(36-45)7 ayKadınların isteği erkeklerin en az 3 katıdır, en az 3 katı ama asla belli etmezler. Erkekler istekli gibi görünür ama kadınlar da çok daha fenadır. Bu yüzden yapacak bir şeyin maalesef yok. mastürbasyon yapıp bastırmaya çalışacaksın ama belli ki mastta yetmiyor. Daha uzun süren ve etkili mastürbasyon teknikleri kullanman lazım. Ancak bu şekilde sosyal hayatta bir nebze olsun rahat edebilirsin.
kendini kötü hissetmen ve ben böyle bir bayan değilim demen maalesef faydasın. Cinsel soğukluğu olmayan her bayan böyledir. Yani sen gayet normal bir bayansın.😊02 Yorumla
Cevap sahibi7 ayAyrıca evlenince de her şey mükemmel olacak diye bir şey yok: evli bayanların en az %80’i çok ciddi orgazm sorunu yaşarlar
Cevap sahibi7 ayGüzelim bu ister gayet normal, bu sadece sende değil tüm bayanlarda olunun durum.
Erkekler zaaflarını belli ederler, kadınlar içlerinde yaşarlar ama çok daha fazla isterler. Bence bu durumu kabul etmen ve hatanın gerçegini kabul etmen lazım. Size zina yapın demiyorum. Evlenene kadar çok yönlü uyarılma sağlayan çok etkili mastürbasyon teknikleri ile isteğini bastırıp sosyal hayatta rahat etmeni öneririm 😊😊
7 ayöncelikle kendinle barışık ol, bu sensin bu senin biyolojik yapın ve kafanda tek buna odaklanıp diğer işlerini askıya alman gerekmez kendini her açıdan tatmin et bedenini tatmin et, ruhunu tatmin et, duygularını tatmin et, yeni şeyler öğrenme/görme arzunu tatmin et
44 Yorumla- 7 ay
@babyyy_girl bu nasl olacak
Soran7 ay@poyrazefe2531 kendini her bakımdan sev diyor yani. Tabi sen anlar mısın onu bilemeyeceğim.
- 7 ay
mesaj ulaşması gereken yere ulaşmış diğer yorumlar önemsiz 🫶
Soran7 ayTeşekkür ederim canım 🙏🤗
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
7 ayBu dürtü hastalık değil, vücudun “ben sağlıklıyım” demesidir. 🔥
Stres, hormon dalgalanması, uykusuzluk ya da bastırılmış duygular isteği artırabilir.
Bunu bastırmaya değil, yönlendirmeye çalış. Spor, soğuk duş, dikkat dağıtan uğraşlar işe yarar.
Zorluk sende değil kanka — bu his, insana ait. 🍃00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
7 ayEvlenmeden yapmama düşüncen güzel eferim, eig seçtiyin cevap gerekeni yazmış yani bu bunu kafaya takma normal her insanın yapısında var ve görünen o ki libidon yüksek ve evlensen kocanı mutlu edersin kesin 👏🧿
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 422 cevap paylaştı. Bu tamamen biyolojik bir durum bazen yükselir bazen düşer enerjini başka şeylere yönlendirir vücudunu yorarsan isteğin de azaldığını görürsün
02 Yorumla
Soran7 aySpora yazılmaya gidiyorum. Ben böyle bir insan değilim yaa. Sorduğum soruya bak. Kafayı yiyeceğim.
7 ayKadınların en istekli ve en verimli oldukları zaman 30yaşlarıdır. ve sen bu sürectesin aslında
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 304 cevap paylaştı.
7 ayOruç tutmalısınız.
Çünkü beden iyi beslendiği zaman içgüdüsel olarak cinsel isteği artırır.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 322 cevap paylaştı.
7 ayHormon vr genetiği gereği böyle olur çaresi yoktur
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 492 cevap paylaştı.
7 ayhormonların çalışıyor.. sakin ol ve onları yarıştırmaya bak... istediğini vermen lazım vücuduna
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 aySen bunu bu kadar öcü olarak görürsen vücudun daha çok ister bunu bu ara çok tatlı şeyler yiyor musun onun etkisidir regl döneminde yaklaştıysa
025 Yorumla
Soran7 ayYiyorum ama kullandığım ilaçlardan dolayı açıldı iştahım. Birde regl dönemin yaklaştı evet ama ilk defa bu kadar yoğun oluyor.
Cevap sahibi7 ayNe ilacı kullanıyorsun ki birde benden sana tatmin olduğun yöntemi değiştir
Soran7 ayAksiyete ve panik atak ilacı.
Cevap sahibi7 ayİlk defa bu kadar yoğun dediğin nasıl mesela
Cevap sahibi7 ayEvet onlar iştahı kesinlikle açar tatlı yedikçede libidonu arttırır peki neden evlenmiyorsun nasıl bir erkek istiyorsun
Soran7 ayİlk defa bu kadar yoğun dediğin nasıl mesela
Bu durumu nasıl anlatabilirim ki. Ben bu konuları konuşmaktan nefret ederim normalde düştüğüm duruma bak.
Cevap sahibi7 aySonuçta sende insansın anladın mı bir yerde vücudun konuşmak istiyor nasıl anlatabilirim ki demişsin ya yaptıkça yapasın mı geliyor mesela
Cevap sahibi7 ayMesela bende spor yapınca aşırı artıyor tatlı şey yiyince değilde
Soran7 ayBirini arzulamak gibi bir his işte. Bende başlayacağım spora iyi bir spor salonu arıyorum.
Cevap sahibi7 ayKapalı biri misin genelde kapalılar bu konuları konuşmaktan vb çok hassas olurlar
Cevap sahibi7 ayBirini arzulamak gibi bir hisse o birleşme hissini tutkuyu hissetmek istiyorsun ki bu çok normal Allah erkekle kadının birleşmesi için yaratmış yaratılış gereği bu
Soran7 ayHayır kapalı değilim hatta bazen açık giyinen biriyim. Açık görüşlüyümdür birde normalde.
Cevap sahibi7 ayO birleşme hissini istiyor musun birini arzulamak gibi bir his olduğunda
Cevap sahibi7 ayİşte cinsellik konusunda biraz toplum vb kendini bir şekilde baskı altına almışsın ama ciddiyim cinselliği gözünde böyle görmeyi bırak vücut bir yaştan sonra bu yasak olan şeyi aşırı derecede ister şu an olduğu gibi
Cevap sahibi7 ayAçık giyinen biriyimden kastın ne giyiyorsun mesela
Soran7 ayYerine göre değişir tabi bu durum ama mini etek, dekolteli üst askılı body vücut hatlarını belli eden şeyler giymeyi seviyorum. Şu an giyemiyorum tabi o ayrı konu.
Cevap sahibi7 ayŞu an neden giyemiyorsun ki eğer fiziğinde iyiyse çok kadınsı hissediyorsundur
Cevap sahibi7 ayİşin yoksa geç cevap vermesen olur mu
Soran7 ayKilo aldım çünkü ilaçlar mahvetti beni.
Cevap sahibi7 ayÇok istekli olabilirsin ama sende hissettiğim en güzel şey aşırı eğlenceli birisin bence
Cevap sahibi7 ayKaç yaşındasın peki
Cevap sahibi7 ayBoy kilo kaç ki senin
Cevap sahibi7 ayBenden sana tavsiye ilaçlar mahvetti vb diye giymemezlik yapma yinede yakışıyordur kendi moralini düşürme böyle
Cevap sahibi7 ayMesela fiziğimdeki kaslar eriyince bende öyle sanıyorum ama ne olursa olsun hala güzel gözüküyorsundur😡 ne yapıyorsun sen işin yoksa cidden burada biraz tanımak isterim (yorumda)
Cevap sahibi7 ayNasıl oldun biraz daha iyi misin
Gizli Üye(45 üstü)7 ayEvli olduğum halde ve bu yaşımda hep aynı haftada en az 2 kere istiyorum olmazsa farklı yöntemler uyguluyorum.
Buna kimse inanmaz ama gördükten sonrada öyleymiş derler.00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
7 ayEvlenmeden yapmak istemiyorum diyorsan mastürbasyon yapacaksın
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yaş ile doğru orantılı yaş ilerledikçe seviye daha da artıyor. Evlenmek lazım
01 Yorumla
7 ayHormonlar
Vücudun artık belli şeyleri yaşamak istiyor00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
7 ayHormonlar kaynaklı yani psikolojik nedenler de etkiler genelde
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 614 cevap paylaştı. Tatlı tüketimini azalt. Hobi edin ama dikkatini çeken bişey olsun.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. olm kendini atıcaana bul bi manita doya doya seviş
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayHormonlar bu senin elinde olan bir şey değil mastürbasyon yetmiyor mu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayZor evlenmeden durduramazsin. Ayni durumda bende oyleyim cunku.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayHormanlardan kaynak mecbursun şu an öyle davranmaya evlilik olana kadar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
7 ayBunun çaresi yok maalesef düzenli cinsellik yaşamadan düzelmiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayCanım kendini başka şeyler ile meşgul etmeye çalış, arasıra mas. Yap. Spor yap , kafanı başka şeylere yormaya çalış. Benim durumda senden farksız aslında
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
7 aymastürbasyon eksiksiz ve dogru yaptığınızda bedeniniz doyuma ulaşacaktır
00 Yorumla Kendi kendini tatmin et. Sağlıklı bir insanın normal süreci bu. Olmaması kötü olurdu.
04 Yorumla
Soran7 ayHer şeyin fazlası zarar. Benim acilen kendime gelmem lazım. Sorduğum soruya bak ya.
Soran7 ayAaa aynı yaştayız. Ne alaka diyeceksin bende bilmiyorum niye böyle bir şey dediğimi. Neyse teşekkür ederim cevabın için. İyi günler. 👋
Gizli Üye(25-29)7 ayhormonlar, yas vs. doğal ihtiyac. mastürbasyon. yapıp kontrol altına alcaksın
24 Yorumla
Soran7 ayBaşka çaresi yok mu? Fazlası zarar çünkü.
Cevap sahibi7 aydoğru sekilde yaparsan tam bsalırsan cok yapmana gerek kalmaz
Cevap sahibi7 ayeğer yapmazsan ve cok arzulu bi haldeysen o daha büyük problem. yanlıs kişilerle yanlış seyler yapmana sebep olabilir
7 ayovülasyon döneminde olabilirsin
11 Yorumla
Soran7 ayÖnceden böyle olmuyordu ama ilk defa bu kadar arttı.
Gizli Üye(18-24)7 ayMaalesef çaresi yok 🙂
35 Yorumla- 7 ay
Bilmrdigmden soruyorum neden caresi yok yani vajina o an penis mi istiyor?
Soran7 ayYok oyun istiyor. Sorduğu soruya bak birde bilmiyorum diyor yaa. Rahat bırak kızı.
- 7 ay
neden diye sordm
Cevap sahibi7 ayYok sorun değil erkeklerin bilmediği bişey olamaz bunu bildiğim için cevap vermedim zaten
- 7 ay
Bn onlardn deglm
Gizli Üye(25-29)7 ayLibido ve hormonlar. Çaresi yok.
38 Yorumla
Soran7 ayOlmalı yaa of kendime gelmem lazım ben böyle biri değilim normalde
Cevap sahibi7 ayBaşka uğraşlar edinebilirsin
Soran7 aySpor iyi gelir heralde. Aslında kitap yazıyorum şu aralar ve aynı zamanda şiir. Off delirdim galiba.
Cevap sahibi7 ayEvet iyi geliyor kesinlikle spor güzel tercih
Soran7 ayTeşekkür ederim. İlk defa böyle bir soruya düzgün cevaplar geldi. İyi ki alttaki açıklamayı yapmışım.
Cevap sahibi7 ayburada her türlü cevap gelebiliyor maalesef. Onun da çaresi engellemek oluyor 😊
Soran7 ayEvet maalesef... o yüzden her sorumu gizli olarak yazıyorum uzun zamandır. Tekrar teşekkürler. 😊
Cevap sahibi7 ayRica ederim. İyi günler 😊
Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Hormonların kuvvetli çalışıyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
7 ayHormonsal merak olsbilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayBenim kız versiyonumsun ama bu doğal bir şey zamanla barışık hale gelmek en doğrusu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
7 ayHormonlardan kaynaklı bir durum
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Çok mu artışta
00 Yorumla
7 ay20lerindeysen normal.
00 Yorumla
7 ayzamanın gelmıs rahatlat kendını
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 aySen varya aklını alırsın adamın şu an
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 aymaalesef çözümü yok hormon bu
00 Yorumla
7 ayTatlı ve bal çokmu yiyosun
02 Yorumla
Soran7 ayEvet hatta şu sıralar kullandığım ilaçlardan dolayı daha fazla yemek istiyorum.
- 7 ay
Ondan azıyon işte
Gizli Üye(30-35)7 ayHergün ıslanman istemen okadae doğal ki. Can ister
01 Yorumla
Cevap sahibi7 aySiz yine iyi bizde inmek bilmiyor yolda flan istek geliyor farkedilmesin die uğraşıyoruz
Mavi hapı kullanmalısın 😂😂
04 Yorumla
Soran7 ayO ne ki?
Soran7 ayBen salağım gerçekten yaaa. Birde sordum ne diye.
Son zamanlarda mı oldu
03 Yorumla
Soran7 ayEvet. Öncelerde tabiki oluyordu ama ara sıra bu durumda normal bir durum zaten ama son zamanlarda çok arttı.
Spora yönel
05 Yorumla
Soran7 ayİyi geliyor mu spor?
Soran7 ayTeşekkür ederim.
7 aysıcak havalar ve yalnızlık hissi
00 Yorumla
7 ayBol bol mastürbasyon yap
00 YorumlaHormonlar
00 Yorumla
7 ayOlmasi iyidir olmamasi kötüdür
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Duş al
00 Yorumla
7 ayHormonlar
01 Yorumla- 7 ay
Sakin
Gizli Üye(25-29)7 ayBende senin gibiydim
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
7 ayNormal durum artması
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 aySpor yapıyor musun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Durdurma ve devam et
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 795 cevap paylaştı. Durduralım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 307 cevap paylaştı.
7 ayArttımi
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 359 cevap paylaştı.
7 ayReceten evlilik
01 Yorumla- 7 ay
Atma neden atoyirsun gel konuşalım öldürme kendini
Gizli Üye(18-24)7 ayYaşın kaç
03 Yorumla
Soran7 ay28 niye ki
Cevap sahibi7 ayYüzeysel yakınlaşma düşünür müsün ileri gitmeden
Soran7 ayHayır ben öyle bir insan değilim. Sadece başka bir yolu vardır ve bunu öğrenmek istiyorum.
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer