- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
m 7 ayMerhaba! Vajinanın güzel olmaması veya sarkık örnek veriyorum etli olması bu seks açısından gram problem yaratmayan bir durum sadece görünüşü seni mutlu etmiyor olabilir ama senin için zevk mi yoksa görünüş mü daha önemli kessinlikle zevk daha önemli olmalı bence görünüşü çok fazla ciddiye alma.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Esasında size öyle geliyor. Ülkemizde ne yazık ki kadınların %85i vajinasını beğenmiyor, sevmiyor ve görünümünden şikayet ediyor. Sayısını hatırlayamadığım kadar labioplasti, labialpuff, beyazlatma vb gibi ameliyatlara girdim. Oysa cerrahi müdahale gerektirecek durum yoktu. Bazı etkenlerin etkisinde kalarak beğenmemezlik yapmayın. Sağlığınızı tehdit eden unsur yoksa kendinizi sevin. Bakın ne kadar güzel dikkat ediyorsunuz. Rahat olun🙏🏻🙂
10 Yorumla
Evet bi erkek olarak bende kendi penisimi beyenmiyorum sanki evlenince karım dalga geçer gibi hissediyorum sanki büyümüyormuş gibi aktardan ya da hastaneden destekmi alsam bana yardımcı olursanız sevinirim lütfen bu yüzden kendimi kadın gibi hissediyorum bazen
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
7 ayBu denli bakım ve temizlikte gerçekten çok ama çok harikasın. Bu denli hassasiyet sahibi birinin şekil sebebiyle üzülmesini ve sorun etmesini gerçekten istemem. Nasıl bir şekli ve görünümü var ki , seni bu denli üzüp dertlendiriyor? İfade edebilir misin?
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
161Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
7 ayKim diyor bunu? Kendini kamera önündekilerle kıyaslama
80 Yorumla Renk olarak guzellik bakimdan kaynakli sekil olarak da yediklerinden kaynakli noye oyle dusunuyorsun ki guzeldir bence
60 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayIf ya benm benim ki güzel mi bilmiyom degil gibi sanki
105 Yorumla- 7 ay
Hepsi güzeldir
- 7 ay
Olmadığını düşündüren sebepler nelerdir?
Cevap sahibi7 ay@1Dehliz1Zirve kil jdfj
- 6 ay
Çok açıklayıcı oldu 🤣🌷
7 ayNeyin kafasını yaşıyorsunuz. Güzel derken ne bekliyorsunuz elmas gerdanlık olmasını mı bekliyorsunuz. 😏
50 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 aySana göre öyle erkekler daha farklı bakar bizden. p*rno izlediklerinle kıyaslıyorsan yanılıyorsun özgüvenini düşürme.
80 YorumlaBu konuda çok yanılıyorsun emin ol oysa başta bır çoğumuz senin gıbı düşünürüz oysa emın ol o şu an dusındugun şeyin hiç bir önemi yok önemli olan karsındakıne verebileceğin haz ve arzu dur bana hak vereceksin sevgilerimle
10 Yorumla
7 ayGece yatarken iç çamasırını çıkar hava alsın hem kararmayıda önler. Bunun için ameliyat olman lazım aynı gun taburcu oluyorsun+++egzersizinde çok önemi var bu arada
04 Yorumla
Soran7 ayEgzersiz mi nasıl yani
- 7 ay
Sıkılaştırıcı egzersizler var. onları yap. sılaşssın sekli kendini ceker ve form a girer orası
Soran7 ayAaaa bilmiyodum deniycem
- 7 ay
Bacagini cok fazla acacagın hareketlerden kacın
Bu özgüvensizliğinin sebebi, p*rno bağımlısı olman. p*rno inanma, onlar hayal ürünü gibi bir şey. Onlara yüzlerce ilaç, estetik, makyaj ve kamera montajı yapılıyor. Oradaki penisler de vajinalar da sahte.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Onun rengi şekli sana göre güzel değildir biz erkeklere göre güzel bizde bizimkine güzel değil diyoruz önde 15-20 cm kocaman havuç altta yumurtalar. Ama onun size vereceği zevk sizinkini bize vereceği keyif çok büyük öyle düşün
00 Yorumla
7 aySeven oraya bakmaz canım. Çok kötüyse estetik yaptır. Kadın sünneti diye bişey var Afrika'da ve Endonezya da. Kliktorisi kesiyorlar falan. Brezilya'da da vajina estetiği yapiliyor. Bizim ülkemize geldi mi bilemem
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
7 ayTakılma rengine şekline canım temiz bakimliysan gerisi boş
50 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
7 ayErkekler için sorulan sorunun kadın versiyonu bu ama fazla yakılmayın bence bu sadece işlevsel olarak değerlendirilmeli, zira o izlediğiniz filmlerdekilerin hepsi özel seçilmiş kişiler
00 Yorumla
7 ayŞeklini bana tarif eder misin? Farklı şekilde vajinalar hoşuma gidiyor. Özellikle kimsede olmayanlar. Dudakları sarkan, çıkıntılı vs
03 Yorumla- 7 ay
? Sarkık seviyorum
Soran7 aySarkık değil dar ama çıkıntılı ve rengi biraz koyu
- 7 ay
Ne kadar çıkıntılı? Keşke sarkık olsaydı eminim çok güzeldir şu an bile. Rengini boş ver. Şekli sarkık çıkıntılı ise çok güzeldir
7 ayYa saçmalama bunun için senden soğuyacak adam gerçekten sevmiyordur zaten öyle adamla işin olmasın gerçekten seven adam bunlara takılmaz her haliyle beğenip arzular
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
7 ayKanka, güzellik diye bir standart yok orada. 🌸
Her vajina farklıdır, tıpkı yüz gibi.
Temizlik ve rahatlık varsa, zaten güzelsindir.
Kendini kıyaslama; özgüven en çekici şeydir. ✨00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayGüzel değil güzeli nasıl oluyormuş. İyice kafayı yediniz
60 Yorumlaerkeklerin pek umrunda olduğunu düşünmüyorum , bence kafana takma
20 YorumlaTemizlik önemlidir ama şekil kafaya takılacak bir durum değildir. Sonuç olarak dış yapısı değil iç yapısı önemli olan.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Lütfen takılma şekline enerjisi olsun yeter cekinecek bir şey yok. Buna bakarak geliyorsa insan güle güle dersin.
00 YorumlaGereksiz bir düşünce. Vagina estetik bir organ değildir. İşlevler yönünden sağlığını etkilemiyorsa boş ver derim ben
00 Yorumla
7 aybişey olmaz inan bana icine girdikten sonra farketmiyoor
nerelisin ben yardımcı olabilirim sana istersen00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 438 cevap paylaştı.
7 ayEmin ol rengin ve şeklin bir önemi yok, önemli olan aldığın haz ve verdiğin tatmin duygusu. Utanılacak hiçbir şey yok rahat ol. 🙂
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
7 ayYa @исмаил @mdır güzeli çirkinimi olur Allah aşkına takma kafana, ayrıca nerden @mının güzel olmadığı kanısına vardın?
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 756 cevap paylaştı. Kims
eye gösterme. İlişkiye de girme. Milleti kotu hissettirme yaaa, ne demek kotu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. böyle şeyleri dert etme.. hiç bir erkek hiçbir vajinaya açıp bulduğunda hayır demez. başka şeyler seni tercih sebebi yapsın. dikkati başka yerlere ver.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. KS erkeğinin aklındaki tek soru 😂😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Çok ve nelere nelere takıyorsunuz böyle, beğenme işi bizim bi kere.
00 Yorumla
7 aykimden çekiniyorsun vajinanın güzel olmama ihtimali yok aslında biraz pisikolojik mi
00 Yorumla
7 ayTek sorun bu olsa keşke. Şekle bakarak hep aldandik zaten
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
7 ayOkadarda takms deksteki istek heyecan srzunmdaha önemli
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayManyak galiba... Sen beğen diye yapılmadı o... heeyyyy durdurun şu zilliyi kendi kendini skceğini sanıyor ya sabır 😱 Erkeğin beğeniceği tarzda üretildi. Buna sen karar veremezsin bu yüzden.
00 YorumlaO kadar kötümü ya, merak ettim nasilmiş, örnek gonderirmısın mesajdan?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 508 cevap paylaştı. İnan ki görüntü ziyade ilişkide önemli olan daracık olması
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
7 ayErkekler ona bakmaz bir an önce içine girmeye bakar. Takıntı yapma
00 Yorumla Dikkat eden biriyse sıkıntı olur ama dert etmeyenlerde var
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
7 aygeçmiş olsun paran olursa yaptırırsın estetik onunda var estetiği
00 Yorumla
7 ayGüzellik rengiyle ilgili değil, temiz is ve kokmuyorsa ideal olana sahipsin. Şekline aldanmamalısın.
00 YorumlaKime göre? Gereksiz bir düşünce yapısı farklı olabilir erkeklerdede var bu durum bir sorun yaratmaz.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
7 aybun sen karar veremezsinki ! yani her insn farklı sever o yüzden kafana takma bence,
00 Yorumla Boş ver o olsun da tek yeter kim ona bakiyoki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
7 ayGereksiz yere takıntı yapmışsın kafaya takılacak bir şey değil
00 Yorumla Bence hiç bir erkek takmaz sende takılman çok saçma mesele temizlik hassasiyeti sağlıcakla ;)
00 Yorumla
7 aygörmeden bilemeyiz ama erkekler güzelliğine bakmaz yapar geçer
00 YorumlaRengi onemli degil ama sekli insana gore degisir. Mesela sekli dolgun mu yaprak seklinde mi
00 Yorumla
7 aygüzellik göreceli , sen beğenmiyorsun belki ama partnerin beğenebilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Neyini beğenmiyorsun?
Emin ol hepinizinki aynı, eğer bakımlıysa
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı. Takma kafanı erkeklerde penisim küçük derler kızlardan utanırlar hep göstermeye sorun yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 404 cevap paylaştı.
7 ayKimse ona takilmiyo, gozunu kapatip yumuluyo. dert etme yani
01 Yorumla- 7 ay
Gormeden bisey diyemem
Hiç bir şey hayırlısı olsun pek sevmeyeceklerini düşünmüyorum ne olmasa şükrederler
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 874 cevap paylaştı.
7 aySıcak ve sulu olması önemli... çirkin değil dir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayKarakter olarka insan olarka iyiysen temiz bakimliysan gerisi onemli degil bu kadar takilma kendine deger ver her seyinle sev
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 aybişey olmaz takma kafana herkesin vajinası s*ki aynı olmuyor. burcun ne peki senin
04 Yorumla
Soran7 ayYengeç
Cevap sahibi7 ayyanakları kelebek gibi mi çıkıyor
Soran7 ayHayır
Cevap sahibi7 aybir tane yengeç kızınkini görmüştüm o da beğenmiyordu görüntüsünü hiç ama sandıgı kadar kötü değildi.
Gereksiz noktalara takilma karsi daki kisi senin karakterine sahsina asik olacak seni begenecek. asagisi temiz bakimliysa gerisi onemli degil iliskidesen vepartnerin zev aldiktan tatmin olduktan sonra gerisi onemli degil
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Fazla takılma güzeldir. Tadını çıkart detaylara bakma.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
7 ayne kadar kötü olabilir ki.
bence sana öyle geliyor kaygın var bununla alakalı sadece.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayKurban olurum sana keşke bizim ki de böyle baksa nerdeeee
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)7 ayBir tane biftek döveceği al istediğin gibi şekillendir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayBunun önemi yok ama çok sorun ediyorsan estetik yaptırırsın bir gün
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ayDünya üzerindeki Hiçbir erkek buna takılmaz. Keyfine bak.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayTemiz tut hijyenine özen göster gerisini takma kafana, por, no yıldızı değil hiçkimse
00 Yorumla- Devamını Gör (123)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar