Herkes patır patır evleniyor mu? Bana ilişkilerle uğraşmak da zor geliyor. Bir insana dert anlatmak onunla uyumlu olmaya çalışmak da zor geliyor. Sonra diyorum ki bu kadar çaba ne için? Evlenmek için mi evlenince ne olacak diyorum? Bir evin içinde yasal seks ve ömür boyunca masraf olacak bir çocuk dünyaya getirmek için mi diyorum. Ve tek başıma yaşamaya devam ediyorum. Bu sitede sürekli yaşımın gerçek olup olmadığını soruyorlar. Sitede kendi yaşını çok daha küçültüp yazanlar var. Evli olduğu halde bekar ve gençmiş gibi konuşanlar var. Ben niye yadırganıyorum? Normalde de sadece burası için değil 31 yaşında bekar bir kadın olmayı yadırgıyorlar. Ailesiyle birlikte yaşayan çocuksuz bir kadın olmayı zavallılık olarak görüyorlar ama çoğu kadın 20'lerin başında veya ortalarında kendi evi olmadığı için çalışamadığı veya çalışmak zor geldiği için cinselliği meşru şekilde yaşamak için evleniyor. Ben bir insanın ömür boyu bir insanı sevebileceğine inanmıyorum.
Ben de ailelesiyle yaşayan iş arayan ama iş bulamayan bulsa da maaşını sürekli biriktiren biriyim. Bulduğum işler hep kısa dönemli oluyor. Aslında istediğim şey kimseye muhtaç olmadan ekonomik yeterliliğe sahip olup ayrı eve çıkmak tek yaşamak bir tane arabamın olması. Öylelikle istediğim erkeği tanımak, gezmek veya evlenmeden önce onunla belli bir süre birlikte yaşayıp öylelikle evlilik kararı almak istiyorum. Bizim toplumumuzda ülkemizde niye her şey boktan? Valla her şeyinden nefret ediyorum artık insanından dininden kültüründen. Evlenmeyi istiyorum desem de evlenmeyi istiyorum deme sebebim ayrı bir evde yaşamak ve istediğim zaman seks yapmak. Kendi düzenimi kurmak. Bu aslında evlenmeden de mümkün fakat adam gibi işim yok gelirim yok. Evlenmekten başka bir şansım kalmıyor. Sistem bırakmıyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer