Böyle davranan erkek seviyor mudur sevmiyor mudur?

Özet geçmeye çalışacagım Eşimle bir kaç ay önce boşandık evliliğimiz çok güzeldi eşimin bana hiç yanlışı olmamıştı bir sene önce işi bozuldu ailesi sorunlu zaten benide istemiyorlardı eşim benim için senelerce konuşmadı görüşmede işi bozuldu karışık durumlar oldu ailesiyle barıştık bir süreliğine onlarla yaşamaya başladık eşimin psikolojisi bozuldu borçlar bir taraftan ailesinin baskısı bir taraftan işe gidiyordu parasını alamadı falan sonra bana benim yanımda olduğunda hayatın mafolacak ben sorumluluk alacak durumda değilim diyip boşanmak istedi diretti aileside seçim yapmak zorunda bıraktı sanırım iş yok ev yok bende çaresiz kaldım kabul ettim sonra psikologa gitmiş psikolojik destek görüyor insan içine çıkmıyor pek ailesi benle konuşmasına görüşmesine bile laf ediyor onun durumunu kullanıp yatılı biryere gideceginde benle buluşur diye çok laf yapıyolar falan ama telefonla konuşuyoruz ara sıra dün buluştuk şu an durumu yok ama parayı faaln kendi ayarladı ayrı sehirlerdeyiz buluşmak maliyetli ilk başta cinsellik için buluştuğunu düşündüm ama tüm gün ve gece birlikte kaldık çok az birşeyler yaşandı. Bana yakında davranmadı uzakta telefonla oyalandı ama o arada banada sarıldı birlikte izledik film falan bir taraftan seven insan ayrı kalamaz diyorum bir taraftan mecbur diyorum sorduğumda alacağım cevaptan korkuyorum. Sizce seviyomudur ve ben nasıl davranmalıyım boşandığın halde neden görüşüyorsun konuşuyorsun diye yargılamayın lütfen çok seviyorum

Böyle davranan erkek seviyor mudur sevmiyor mudur?