Biriyle birkaç gün konuştuk ardından arkadaş kısa bir flört süreci ve sonrasında sevgili olmaya karar verdik fakat şöyle bir durum var her şey çok hızlı ilerledi aramızda cinsellikte geçti ama ben bu konuda sınırlı birisiydim yani hayatımda pek bir cinsellik yaşamadım o ise biraz daha görmüş geçirmiş kişi fakat bu durumdan sonra tavırlarından değişiklik vs görmedim ayrıca tam aradığım kriterde birisiydi sanki tanıyormuş hissi olunca ve bunlar karşılıklı olunca durum hızlı ilerledi sizce bu ilişki sürer mi ben sürsün istiyorum ama herşeyin hızlı ilerlemesi iyi mi kötü mü oldu sizce? Bundan sonra nasıl ilerlemeliyim?
Güncellemeler
7 ay
Bitirmeli miyim kalmalı mıyım sizce
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Vallahi adamın istediği seninle yapmaksa ve bunu da yapmışsa bundan sonrası bu iyi şeyler almayabilir ama seviyorsa devam edecektir
Bu size bağlı aslında her gün mesajlaşıyor musun ilgili mi halla vs
Yani arada bir mesajlasiyoruz ve aramızda 1 buçuk saatlik mesafe var
Söylediğim gidi detay lazım
Bunlara sartlandirma kendini gayette guzel anlasmissinizki hizli grlismis tadini cikar bence
Nence kalmalisin hersey yolunfa cunku
Her şeyin hızlı ilerlemesi değil erkeğin duruşu ve senin duygularının stabilitesi önemli
Akışına bırak. Olacağına varır
Tek çare bu gibi
Peki ilk tanışmadan cinsellipe kadar geçen süre ne kadar? Kaç ay?
Ay olmadı 2 gün falan oldu
Yuh 2 günde nasıl tanışıp flört sevfili ardından seks? Kusura bakma ama bu baya hızlı olmuş.
Evet maalesef her şey bu kadar uyumlu olunca böyle oldu ama bana farklı bir gözle baktığını hissetmedim
2 gün de çok hızlı be kızım. Bu resmen fb ilişkisi olmuş. Çekim olur tutamazsın anlarım ama baya garip oldu. Sana davranışları belli eder durumu. Şimdilik akışınabırakmakran başka çaren tok
Sürekli evineçağırma. Tek gelirim deyip arkadaşıyla gelir. Olan sana olur. Dikkat et.
Bilmiyorum anlık duygulara kapıldım bir an pişman olacağımı biliyordum oysaki şimdiki süreçte ne yapmalıyım beni farklı bir kişilikte görsün istemem sınırım olduğunu anlasın ona biraz fazla anlayış gösterdim güven verdiği için
İyi olur sınır koyman. Hayır demesini bil.
Bunu tekrar yapmak istemediğimi söylemeli miyim
O senin kararın. Ona bişey diyemem. Hiçbir şey olmamış gibi davran bakalım ne olacak? Ama sınırını koy. Keşke evinde yapmasaydın. Bu iyi olmadı
Bitirdim ilişkimizi
Hayırlısı olsun. Nasıl oldu? Nasıl karşıladı?
Yazabilir miyim size istek gönderdim
Tabiki. Ama işteyim hemen yaramayabilirim
Cinsellik artarsa çabuk tükenir
Bu uyum kolay kolay bitmez
Peknuzun sürmez hızlı tuketiosunuz
Herşeyin hızlı ilerlemesi kötü çabuk sıkılırsınız
Sürekli olarak verme ilerler kral
Bu konuda sınırlıyım zaten amw evimde kaldığı için bu yaşandı ve ileriki süreçlerde tekrar kalması ihtimal zaten tek yasiyorum
Biz cinsellik yaşadığımız kızdan soğuruz ona göre yolunu çiz artık
Cinsellik olmasa da yok diye gidiyorsunuz ortası ne bunun😄😄
Jdjdjd az az ver çok veririsen kudurur 🙂
Dengeyi sağlamak gerekiyor diyorsun yani. Sence evime sürekli davet etmeli miyim ne yapmalıyım
Yok yok sürekli davet etme mesafeni koru. Sürekli ulaşilabilir olma onun için ki bir anlamın olsun. Bir duruşun olsun yani
Sence bitirmeli miyim yoksa kalmalı mıyım
İyice ilişki koçu yaptınız benide. Valla seviyorsan ayrılma sevmiyorsan ayrıl. Ama o kadar vermişsin. Bi karakterine bak bu ilerde sana bir eş , evin direği senin her daim destekçin olur mu. Baktın seviyorsun ama yersiz ve patavatsız biri yine ayrıl. Çünkü aşk maşk hikaye iş ciddiye binince insanların birbirinden beklentisi olur
Aramızdaki yakınlaşmayı tekrar yapmak istemediğimi söylemeli miyim? ilişki ilerlesin ama bunu tekrarlamayalım ve ev konusunda sınır koyacağım zaten o da hızlı ilerlediğini söyledi ve farkında sınırlardan sonra uzaklasirsa zaten amacı da belli olur ve bitiririm ilişkiyi
Evet bu şekilde kral. Hakkında hayırlısı
Teşekkür ederim umarım yanlış anlaşılmadan iyi bir şekilde her şey olacağına varır
Çok kasma ya en fazla olmaz. Ben olsam çoktan rwsti çekmiştim başka erkekmi yok
Pişman olur muyum acaba diye düşünüyorum bana karşı saygılı da çünkü ama ikimizin de hayat temposu çok farklı
Birde fazla ilerlerse ikimizde bağlanırız bende kimseyi sonradan yarı yolda bırakmak istemiyorum vicdan azabı oluyor sonra
Al başkasına yaptığım bir yorum aynısını sanada yapıyorum
yıldır seni bu şekilde kabul etmesi onunda hatası seninde hatan. Madem anlaşamıyordunuz ayrılsaydınız. Çünkü bielikte kaldıkça daha fazla birbirinize bağlanıyorsumuz , daha fazla anınız birikiyor , dertlerinize ortak oluyorsunuz falan filan. Ayrılınca daha derin iz kalıyor hayatınızda. 5 aylık insanı hayatından silmek var 4 yıllık insanı hayatından silmek var
Seninle özelden konuşalim mı
Yazarmıısn gizlencem ya da takip
Hızlı olsun bozulmazsa iyi
Bozulursa nolur ki
Biter işte
Seviştin mi
Evet sadece bu oldu ilerisi olmadı
Seni terk eder zaten
Neden
Seviştin
Kaç ay oldu tanışalı
Ay olmadı 1 hafta
Baya hızlısınız ya aranızda ne geçti peki oral falan oldu mu
Hayır sadece sevisme
O normal sayılır o zaman çokta ileri gitmemişsiniz sevişmede iyi durabilmişsiniz ilerisini istemedimi
Hayır istediğini söyledi ama zorlamadı bu konuda
Yaşlar kaç sende istiyormusun vermeyi
Hayır tabiki 21 25
Benim ilişki anlayışım bu değil zaten ama o biraz daha özgür bir kişilik gibi
Özelden konuşalım mı
Güzel giden bi ilişki varsa bitirme özelden yaşadığım tecrübeyi yazmak istiyorum sana
İstek attım