Kafalarinda sanki sadece o var kimin gözüne baksam sanki benden o şeyi istiyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Erkekler için cinsellik bazen hayat-memat meselesi gibi hissedilebilir çünkü toplum, erkeklik kavramını güç, başarı ve yeterlilik ile sıkça ilişkilendirir bu nedenle erkekler, cinsel performanslarını kendilerini kanıtlama veya değer gösterme biçimi olarak görebilirler
Biyolojik olarak da erkekler testosteron seviyeleri nedeniyle daha yüksek cinsel dürtüye sahiptirler bu da arzularını güçlü ve yoğun bir şekilde hissetmelerine yol açar dolayısıyla cinsellik hem psikolojik hem de biyolojik açıdan erkekler için daha baskın bir motivasyon unsuru haline gelebilir
Ayrıca sosyal ve kültürel beklentiler erkeklerin cinselliğe yüklediği anlamı artırır bazı erkekler için cinsel başarı, özgüven ve kendine değer hissi ile doğrudan bağlantılıdır bu da cinselliği hayatın kritik bir parçası gibi hissettirebilir
Özetle, erkeklerde cinselliğin bu kadar önemli görünmesi hem biyolojik dürtülerden hem de toplumsal ve psikolojik faktörlerden kaynaklanır ve bu durum tamamen normaldir.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 305 cevap paylaştı.
7 ayErkekler yani, bizler...
Yaratılış olarak cinsel istek ve güdüsü çok baskın. Çünkü anatomi ve biyokimyasal süreç erkeği devamlı seks isteği bombardımanına tutuyor.
Elbette kontrol edilebilir bir istek ama bunun için utanma ve edep duygusu olması gerek.
Bu duygulara sahip erkekler kadınları normal insan gibi görüyor ve iletişim kuruyor,
Sahip olmayanlar ise kadınları çiftleşmek zorunda olduğu kişiler gibi görüp hayvanî davranış ile yaşıyorlar.
Aradaki fark bu...
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
7 ayYa sizler? Paradan başka hiç bir şeye evet demeyen, her hal ve halinizin sadece para için olduğunu bilmeyen mi var artık. Siz nasıl ki para için herşeyinizi kullanmayı normalleştirdiniz bizler de bari bunca yatırım, fedakarlık boşa gitmesin deyip cinselliğinizi talep ediyor isek bunun nesi yanlış ki? Ve kaldı ki zaten adı aşk ise seni cinsel olarak arzulaması, istemesi de çok çok normal aslında...
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 755 cevap paylaştı. Yanlış düşünüyorsun sadece erkekler için değil kadınlar için de cinsellik çok önemli bir konudur. Mesela kadın aldatır derler ki erkeği sahip çıkmadı ya da çok fazla cinsellik yaşatmadı
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
19Cevap
7 ayDemek kalitesiz erkeklere denk gelmişsin ama kaliteli de çok kalmadı maalesef. Umarım onlardan biri hayatına girer
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
7 ayInsanlığın varoluşu ile ilgili bir durum genetik olarak erkek üremeye kodlanmıştır ve bu DNA kalıtımı ile nesiller boyu aktarılır
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 643 cevap paylaştı.
7 aySürekli döl üreten, 2 günde bir o dölleri akıtmak için cinsellik dürtüsüne sebep olup zorlayan t. şşaklar yüzünden. Bu yüzden kadınların erkekleri anlaması için regl dönemindeki istekle bir tutması lazım bunu.
00 Yorumla Cinsellik her iki tarafın duygusu şeklinde varsa olur yoksa erkek istiyor diye olmaz kadınıda anlamak lazım galiba kadını anlayan erkek Bizim ülkemizde pek az
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
7 aybeyinleri farklı çalışıyor kanka 😏
onlarda dürtü hızlı devreye giriyor
ama olgun olan arzuyu yönetmeyi bilir 😉🔥00 Yorumla
7 aySen mi abartiyorsun sanki biraz
08 Yorumla
Soran7 ayOlabilir sjjssj
- 7 ay
Farkettim
Soran7 ayYani bir erkekle yatma düşüncesi bilmiyorum nasıl yapılır ki
- 7 ay
Yatınca görürsün 😛
Soran7 ayJdjsjsjjd siz korkmuyor musunuz
- 7 ay
Niye korkaym 😂
Soran7 ayNe güzel hjjgfj
- 7 ay
Korkma kimse ölmemiş seksten 😂
7 ayNiye sen İngiltere kraliçesi misin
03 Yorumla
Soran7 ayJddjjdjdj neden böylesinuz?
- 7 ay
Ben evlenmeden seks yapmam birkere
Soran7 ayHelal kardeşime aferin sana
Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Istek fazla bizde amasyada
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. İhtiyaç
Kizlar için de öyle00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Genel olarak herkes bunu istiyor
00 YorumlaReel hayatına giren insanlardan mı bahsediyorsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yillardir bunun savasi var 😁😁
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 aySeks olmadan olmaz ki normal
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayAslinda hersey yolunda olsa hayat memat degil
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Sapıklaştı zihniyetleri
00 YorumlaEvet bende senden pnu istiyorum
03 Yorumla
Soran7 ayNeden
7 ayO şey lazım bize
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayBakiremisin
00 Yorumla